Ελληνικά ΜΜΕ - διαφωτίστε με, ποιο να προτιμήσω

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Re: Ελληνικά ΜΜΕ - διαφωτίστε με, ποιο να προτιμήσω

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 07 Φεβ 2022, 21:45

Λαχουρένιος έγραψε:Ιντερνετ: Δεν την εχω παρακολουθησει την φαση εκει. Σε γενικες γραμμες ολες οι mainstream σελιδες αναπαραγουν τις ιδιες ειδησεις απο το ΑΠΕ με μικρες παραλλαγες.

Ισχύει, το έχω παρατηρήσει κι εγώ. Διαφορετικές mainstream σελίδες, ίδιο ακριβώς κείμενο, ακόμα και τα λάθη, κάνει μπαμ copy-paste.

Kαι αν είναι κάτι μεταφρασμένο από ξένο ειδησεογραφικό πρακτορείο, κακές μεταφράσεις. Πολύ κακές. Υποψιάζομαι ότι παίζει πολλή αγραματοσύνη στους Έλληνες δημοσιογράφους.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 07 Φεβ 2022, 21:50

Για την Espresso τι γνώμη έχουμε; Την θυμάμαι που είχε πρωτανοίξει και τότε ήταν καθαρά σκανδαλοθηρική κουτσομπολίστικη τρας φυλλάδα, αλλά θυμάμαι ότι κατά καιρούς μνημονευόταν (σε κάτι πχφόρουμ...) άρθρα της σαν να ήταν κάτι σοβαρό, και μου είχε κάνει εντύπωση.
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Φεβ 2022, 21:59

Προέλλην έγραψε:ΕΛ τηλεόραση για κανένα λόγο. Αλγεινή εντύπωση μου προκαλεί ότι όσες φορές έκατσα τον τελευταίο χρόνο να δω ειδήσεις (στην ΕΡΤ τουλάχιστον) υπάρχει πάντα το 5λεπτο του Ερντογάν και της Τουρκίας. Απ ότι φαίνεται έχουμε «φινλανδοποιηθεί» ήδη.

Eν τω μεταξυ αναφερονται παντα στον Ερντο ως ''σουλτανο'' λες και ειναι καμια προσβολη. Δεν καταλαβαινουν οτι ετσι τον αναβαθμιζουν.

Γιάννης έγραψε:Για την Espresso τι γνώμη έχουμε; Την θυμάμαι που είχε πρωτανοίξει και τότε ήταν καθαρά σκανδαλοθηρική κουτσομπολίστικη τρας φυλλάδα, αλλά θυμάμαι ότι κατά καιρούς μνημονευόταν (σε κάτι πχφόρουμ...) άρθρα της σαν να ήταν κάτι σοβαρό, και μου είχε κάνει εντύπωση.

Νομιζω πως την θεση του την εχει παρει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Χιου στο πιο πολιτικοποιημενο αλλα και πιο κατινιστικο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Φεβ 2022, 12:08

Γιάννης έγραψε:Για την Espresso τι γνώμη έχουμε; Την θυμάμαι που είχε πρωτανοίξει και τότε ήταν καθαρά σκανδαλοθηρική κουτσομπολίστικη τρας φυλλάδα, αλλά θυμάμαι ότι κατά καιρούς μνημονευόταν (σε κάτι πχφόρουμ...) άρθρα της σαν να ήταν κάτι σοβαρό, και μου είχε κάνει εντύπωση.

Άριστη στον τομέα της.
Αν τη διαβάζεις θα είσαι πλήρως ενημερωμένος περί των σελεμπριτολογικών ειδήσεων, θα ξέρεις ποια, ποιος, πότε και πού το έκαναν, ποια γκαστρώθηκε, ποια γέννησε, ποια ή ποιος είναι σε σχέση, ποια ή ποιος χώρισε, ποια δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση, ποια ή ποιος άλλαξε χτένισμα, ποια ή ποιος έκανε μπότοξ, ποια ή ποιος αποτρίχωσε τον κώλο της-του πρόσφατα και γενικά θα μπορείς να σταθείς με άνεση (με την εσπρέσο παραμάσχαλα) σε κάθε πάρτι γενεθλίων που θα σε καλέσουν.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”