Λαχουρένιος έγραψε:Σαν την κουπ της Νταιανα ή της Φον Ντερ Λαιεν. Απλα εχω παρατηρησει οτι το κανουν ολες και μου κανει εντυπωση.
Καταρχάς ούτε η μία ούτε η άλλη έχει μαλλί περμανάντ.
Κατά δεύτερον τις γυναίκες που έβαλες πρώτη φορά τις βλέπω. Μέχρι να καταλάβω ποια είναι ποια, ποια είναι τώρα και ποια στα νιάτα της μπερδεύτηκα.
Κατά τρίτον για αυτήν που είπες "κοίτα προσωπάρα ρε" .... δε μου αρέσει καθόλου. Όχι ότι δεν έχει ωραίο πρόσωπο αλλά πολύ συνηθισμένη ομορφιά. Την έχουμε δει πολλές φορές αυτήν την πανομοιότυπη έκδοση.
Κατά τέταρτον νομίζω υπάρχει ένα θεματάκι με το τι θεωρείς κοντό μαλλί. Υπάρχουν κοντά μαλλιά πολύ γυναικεία και δεν έχουν καμία σχέση με αγορέ.
Κατά πέμπτον δεν απάντησες σε μια ερώτηση που σου έκανα. Μπορείς να δεις μια γυναίκα (ανεξαρτήτως μαλλιού) 50+ ερωτικά; Δλδ πραγματικά αυτή που είπες gilfara θα πήγαινες μαζί της ή απλά gilfara;
Λαχουρένιος έγραψε:Ρε ειλικρινα, μεταξυ σας οι γυναικες το πιστευετε αυτο. Δεν εχω ακουσει ποτε μισο αντρα να λεει οτι την θεωρει κουκλαρα. Ωραια ματια ειχε μονο.
Ε τώρα αν είχαμε εδώ πέρα ένα αξιόλογο (αριθμητικά) αντιπροσωπευτικό δείγμα και κάναμε ένα crush test θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το ποιος έχει δίκιο.
Για να μην βάλω στην εξίσωση και την τραγουδίστρια των abba. Την μελαχρινή. Αλήθεια αυτό το μαλλί το θεωρείς κοντό;