Γιατι οι γυναικες κοβουν τα μαλλια τους μετα τα 50?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Γιατι οι γυναικες κοβουν τα μαλλια τους μετα τα 50?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Μαρ 2022, 18:30

Λαχουρένιος έγραψε:
Παντως με το κοψιμο μαλλιων γερνανε τουλαχιστον 20 χρονια

Ναι εσύ ίσως έχεις στο μυαλό σου την μακρυμαλλούσα κοπελιά από τη Γαλάζια Λίμνη που ήταν μέσα στη φρεσκάδα και στα νιάτα.
Προφανώς όταν γερνάει μια γυναίκα, γερνάνε και τα μαλλιά πάνω της. Δεν είναι ίδια η ποιότητα της τρίχας.
Εκτός και αν έχεις κανένα σούπερ γονίδιο.

Αλλά φαντάζεσαι τώρα μια μεγάλη γυναίκα με μαλλιά ως τον πισινό σαν αλογότριχες;
Εμένα μου φαίνεται και λίγο σιχασιά αν δεν είναι το μαλλί λαμπερό, υγιές, φρέσκο.

Η πριγκίπισσα Νταιάνα δλδ δε σου άρεσε σαν γυναίκα που είχε πάντα τα μαλλιά της κοντά;
Πολύ feminine.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Μαρ 2022, 19:37

Το αλα γκαρσον μαλλί απογειώνει τη γυναίκα σε κάθε ηλικία.
Βασική προϋπόθεση βέβαια να μην υπάρχει μύτη μελιτζάνα και αυτιά ανεμόπτερο.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2022, 20:01

Ραν ταν πλαν έγραψε:Το αλα γκαρσον μαλλί απογειώνει τη γυναίκα σε κάθε ηλικία.
Βασική προϋπόθεση βέβαια να μην υπάρχει μύτη μελιτζάνα και αυτιά ανεμόπτερο.

μονο σε μενα συμβαινει ; τα μακρια μαλλια δεν παιζουν καποιο ρολο στο σεξ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 02 Μαρ 2022, 21:13

bizeli έγραψε:Ναι εσύ ίσως έχεις στο μυαλό σου την μακρυμαλλούσα κοπελιά από τη Γαλάζια Λίμνη που ήταν μέσα στη φρεσκάδα και στα νιάτα.
Προφανώς όταν γερνάει μια γυναίκα, γερνάνε και τα μαλλιά πάνω της. Δεν είναι ίδια η ποιότητα της τρίχας.
Εκτός και αν έχεις κανένα σούπερ γονίδιο.

Αλλά φαντάζεσαι τώρα μια μεγάλη γυναίκα με μαλλιά ως τον πισινό σαν αλογότριχες;
Εμένα μου φαίνεται και λίγο σιχασιά αν δεν είναι το μαλλί λαμπερό, υγιές, φρέσκο.

Δεν χρειαζεται να ναι μεχρι τον κωλο. Μπορει να ναι μεχρι τους ωμους ή ενα ωραιο καρε. Αν ειναι καθαρο το μαλλι γιατι να ειναι σιχαμερο? :hmmm Αυτο το κοντο μαλλι με περμαναντ που κανουν οι περισσοτερες ανω των 50 ειναι σαν θαμνος.

Η πριγκίπισσα Νταιάνα δλδ δε σου άρεσε σαν γυναίκα που είχε πάντα τα μαλλιά της κοντά;
Πολύ feminine.

Οχι, πρωτον της προσεθετε 20 χρονια. Πεθανε μολις στα 35 της και την εκανα παντα 50αρα. Δευτερον, δεν ηταν ωραια γυναικα γενικα. Δεν ειχε ωραιο προσωπο. Μονο απο γυναικες εχω ακουσει καλα λογια για την εμφανιση της.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Μαρ 2022, 22:20

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν χρειαζεται να ναι μεχρι τον κωλο. Μπορει να ναι μεχρι τους ωμους ή ενα ωραιο καρε. Αν ειναι καθαρο το μαλλι γιατι να ειναι σιχαμερο? :hmmm Αυτο το κοντο μαλλι με περμαναντ που κανουν οι περισσοτερες ανω των 50 ειναι σαν θαμνος.

Δεν ξέρω ακριβώς σε τι κουπ αναφέρεσαι πάντως να ξέρεις ότι γενικά ξαναήρθε στη μόδα η 80ίτιλα όποτε το μαλλί περμανάντ το λες και προχώ.

Δεύτερον και τι σε νοιάζει τι μαλλιά έχουν οι 50άρες; Σκοπεύεις να πας με καμιά 50+ και τα μαλλιά είναι το πρόβλημα;

Λαχουρένιος έγραψε: Οχι, πρωτον της προσεθετε 20 χρονια. Πεθανε μολις στα 35 της και την εκανα παντα 50αρα. Δευτερον, δεν ηταν ωραια γυναικα γενικα. Δεν ειχε ωραιο προσωπο. Μονο απο γυναικες εχω ακουσει καλα λογια για την εμφανιση της.

Λαχουρένιε έχω κάνει τα στραβά μάτια πολλές φορές ως συντονίστρια αλλά εδώ κάπου έχουν ξεπεραστεί τα όρια.
Κανονικά αυτός είναι λόγος για μπαν.
:D

Η Νταίάνα είναι η προσωποποίηση της θηλυκότητας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Μαρ 2022, 23:56

bizeli έγραψε:Δεν ξέρω ακριβώς σε τι κουπ αναφέρεσαι πάντως να ξέρεις ότι γενικά ξαναήρθε στη μόδα η 80ίτιλα όποτε το μαλλί περμανάντ το λες και προχώ.

Δεύτερον και τι σε νοιάζει τι μαλλιά έχουν οι 50άρες; Σκοπεύεις να πας με καμιά 50+ και τα μαλλιά είναι το πρόβλημα;

Σαν την κουπ της Νταιανα ή της Φον Ντερ Λαιεν. Απλα εχω παρατηρησει οτι το κανουν ολες και μου κανει εντυπωση.

Λαχουρένιε έχω κάνει τα στραβά μάτια πολλές φορές ως συντονίστρια αλλά εδώ κάπου έχουν ξεπεραστεί τα όρια.
Κανονικά αυτός είναι λόγος για μπαν.
:D

Η Νταίάνα είναι η προσωποποίηση της θηλυκότητας

Ρε ειλικρινα, μεταξυ σας οι γυναικες το πιστευετε αυτο. Δεν εχω ακουσει ποτε μισο αντρα να λεει οτι την θεωρει κουκλαρα. Ωραια ματια ειχε μονο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 04 Μαρ 2022, 00:38

Λαχουρένιος έγραψε:Σαν την κουπ της Νταιανα ή της Φον Ντερ Λαιεν. Απλα εχω παρατηρησει οτι το κανουν ολες και μου κανει εντυπωση.

Καταρχάς ούτε η μία ούτε η άλλη έχει μαλλί περμανάντ.
Κατά δεύτερον τις γυναίκες που έβαλες πρώτη φορά τις βλέπω. Μέχρι να καταλάβω ποια είναι ποια, ποια είναι τώρα και ποια στα νιάτα της μπερδεύτηκα.
Κατά τρίτον για αυτήν που είπες "κοίτα προσωπάρα ρε" .... δε μου αρέσει καθόλου. Όχι ότι δεν έχει ωραίο πρόσωπο αλλά πολύ συνηθισμένη ομορφιά. Την έχουμε δει πολλές φορές αυτήν την πανομοιότυπη έκδοση.
Κατά τέταρτον νομίζω υπάρχει ένα θεματάκι με το τι θεωρείς κοντό μαλλί. Υπάρχουν κοντά μαλλιά πολύ γυναικεία και δεν έχουν καμία σχέση με αγορέ.
Κατά πέμπτον δεν απάντησες σε μια ερώτηση που σου έκανα. Μπορείς να δεις μια γυναίκα (ανεξαρτήτως μαλλιού) 50+ ερωτικά; Δλδ πραγματικά αυτή που είπες gilfara θα πήγαινες μαζί της ή απλά gilfara;

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε ειλικρινα, μεταξυ σας οι γυναικες το πιστευετε αυτο. Δεν εχω ακουσει ποτε μισο αντρα να λεει οτι την θεωρει κουκλαρα. Ωραια ματια ειχε μονο.

Ε τώρα αν είχαμε εδώ πέρα ένα αξιόλογο (αριθμητικά) αντιπροσωπευτικό δείγμα και κάναμε ένα crush test θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το ποιος έχει δίκιο.

Για να μην βάλω στην εξίσωση και την τραγουδίστρια των abba. Την μελαχρινή. Αλήθεια αυτό το μαλλί το θεωρείς κοντό;
Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 04 Μαρ 2022, 01:40

Λογικά μετά τα 50 δίνουν έμφαση στην πρακτικότητα. Το κοντό μαλλί είναι εύκολο να χτενιστεί, να βαφτεί κλπ.

Το μακρύ είναι περισσότερο για ομορφιά, αλλά στα 50 λιγοστεύει η ομορφιά... κάπως.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2022, 08:09

Alien_ex_forums έγραψε:Λογικά μετά τα 50 δίνουν έμφαση στην πρακτικότητα. Το κοντό μαλλί είναι εύκολο να χτενιστεί, να βαφτεί κλπ.

Το μακρύ είναι περισσότερο για ομορφιά, αλλά στα 50 λιγοστεύει η ομορφιά... κάπως.

Οι ανθρωποι σημερα προσεχουν τους εαυτους τους. Θυμαμαι στα 90s οταν ημουν πιτσιρικι εβλεπα ανθρωπους ανω των 40 και τρομαζα. Οι πιο πολλοι ηταν με κοιλιες, φαλακρες, κατασπρο μαλλι, οι γυναικες ειχαν ξεχειλωσει απο τις γεννες κλπ. Σημερα βλεπεις γενναει μια γυναικα και σε λιγους μηνες εχει χασει τα κιλα της εγκυμοσυνης. Ενας μεσηλικας αν προσεχει τα κιλα του και κανει κανενα μποτοξακι τοτε μπορει να γινει πολυ σενιος. Ο Πουτιν ειναι 70 και μοιαζει με 50. Σιγουρα δε θα ανταγωνιστεις τα πιτσιρικια σε αυτες τις ηλικιες αλλα δεν χρειαζεται να γινεις σαν μουμια ή σαν θειτσα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Μαρ 2022, 08:17

bizeli έγραψε:Καταρχάς ούτε η μία ούτε η άλλη έχει μαλλί περμανάντ.
Κατά δεύτερον τις γυναίκες που έβαλες πρώτη φορά τις βλέπω. Μέχρι να καταλάβω ποια είναι ποια, ποια είναι τώρα και ποια στα νιάτα της μπερδεύτηκα.
Κατά τρίτον για αυτήν που είπες "κοίτα προσωπάρα ρε" .... δε μου αρέσει καθόλου. Όχι ότι δεν έχει ωραίο πρόσωπο αλλά πολύ συνηθισμένη ομορφιά. Την έχουμε δει πολλές φορές αυτήν την πανομοιότυπη έκδοση.
Κατά τέταρτον νομίζω υπάρχει ένα θεματάκι με το τι θεωρείς κοντό μαλλί. Υπάρχουν κοντά μαλλιά πολύ γυναικεία και δεν έχουν καμία σχέση με αγορέ.

Οταν λεω κοντο εννοω αγορε ή θαμνοειδες. Καλα τωρα συγκρινεις την Ουρσουλα με την σαπια αγγλιδα με την μυτογκα και το πεταχτο σαγονι? :D

Κατά πέμπτον δεν απάντησες σε μια ερώτηση που σου έκανα. Μπορείς να δεις μια γυναίκα (ανεξαρτήτως μαλλιού) 50+ ερωτικά; Δλδ πραγματικά αυτή που είπες gilfara θα πήγαινες μαζί της ή απλά gilfara;

Τωρα οχι. Αν ηταν 10 χρονια νεοτερη ανετα. Οπως εγραψα στον Αλιεν αν μια εμφανισιμη γυναικα εχει διατηρησει τα κιλα της (πολυ βασικο) και εχει κανει μια μικρη ανανεωση σε πλαστικο τοτε δεν εχει χασει πολλα σε σχεση με τα 20 ή τα 30 της.

Πχ η Λεχου ειναι 55 πλεον και ειναι θεαρα. Γιατι να μην εκανα κατι μαζι της?

Εικόνα

Και εχει κανονικο μαλλακι οχι θαμνο σαν κατι αλλες.

Ε τώρα αν είχαμε εδώ πέρα ένα αξιόλογο (αριθμητικά) αντιπροσωπευτικό δείγμα και κάναμε ένα crush test θα μπορούσαμε να βγάλουμε ένα συμπέρασμα για το ποιος έχει δίκιο.

Για να μην βάλω στην εξίσωση και την τραγουδίστρια των abba. Την μελαχρινή. Αλήθεια αυτό το μαλλί το θεωρείς κοντό;
Εικόνα

Δεν ειναι κοντο (οριακα) αλλα δεν μου αρεσει το χτενισμα γιατι ειναι πολυ μπουκλε. Το μηκος και το χτενισμα της ξανθιας μου αρεσουν περισσοτερο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”