Οι σχέσεις μας με το άλλο φύλο.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2022, 14:28

nemo έγραψε:συνηθως οι αντρες δεν προτιμουν μια εξυπνη γυναικα
δεν ξερω γιατι ....αλλα για αυτον τον λογο θα πρεπει να νιωθουν
βιωματα που δεν τα εχει μια τυπικη γυναικα
..δεν ειναι ευκολο να στο εξηγησω τι ακριβως εννοω
ακριβως μια τετοια φιλη εχω που δεν μπορει να σταυρωσει
μια σχεση συν και την περιπτωση ενος φιλου εξυπνου αλλα
η σχεση του ηταν πολλα κλικ περισσοτερα απο αυτον
και δεν μπορεσαν ποτε να λειτουργησουν μαζι

Οι αντρες θελουν γυναικες του χεριου τους. Θελουν η γυναικα τους να ειναι κατωτερη απο αυτους σε ολα εκτος της εμφανισης. Ισως νομιζουν οτι ετσι δε θα φανε κερατο ή οτι θα νιωθουν οι ιδιοι πιο εξυπνοι και μαγκες. Για μενα αυτο δειχνει ανασφαλεια.

Στις γυναικες ειναι πιο σπανιο αυτο γιατι ερωτικα δεν ελκονται απο αντρες που θεωρουν υπο. Μπλεκουν με τετοιους καποιες φορες για ασφαλεια αλλα τους βαριουνται γρηγορα και τους πεθαινουν στο κερατο. Αντιθετα ο αντρας μπορει να θεωρει μια γυναικα σκουπιδι και να θελει να κανει σεξ μαζι της.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μαρ 2022, 14:34

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:συνηθως οι αντρες δεν προτιμουν μια εξυπνη γυναικα
δεν ξερω γιατι ....αλλα για αυτον τον λογο θα πρεπει να νιωθουν
βιωματα που δεν τα εχει μια τυπικη γυναικα
..δεν ειναι ευκολο να στο εξηγησω τι ακριβως εννοω
ακριβως μια τετοια φιλη εχω που δεν μπορει να σταυρωσει
μια σχεση συν και την περιπτωση ενος φιλου εξυπνου αλλα
η σχεση του ηταν πολλα κλικ περισσοτερα απο αυτον
και δεν μπορεσαν ποτε να λειτουργησουν μαζι

Οι αντρες θελουν γυναικες του χεριου τους. Θελουν η γυναικα τους να ειναι κατωτερη απο αυτους σε ολα εκτος της εμφανισης. Ισως νομιζουν οτι ετσι δε θα φανε κερατο ή οτι θα νιωθουν οι ιδιοι πιο εξυπνοι και μαγκες. Για μενα αυτο δειχνει ανασφαλεια.

Στις γυναικες ειναι πιο σπανιο αυτο γιατι ερωτικα δεν ελκονται απο αντρες που θεωρουν υπο. Μπλεκουν με τετοιους καποιες φορες για ασφαλεια αλλα τους βαριουνται γρηγορα και τους πεθαινουν στο κερατο. Αντιθετα ο αντρας μπορει να θεωρει μια γυναικα σκουπιδι και να θελει να κανει σεξ μαζι της.

ναι ρε λαχου συμφωνω απολυτως με αυτα που λες και για αυτο
ζητησα μια γνωμη απο την μπιζελι σαν γυναικα που ειναι
δλ αυτα που ειπες να μας τα πει απο την θεση μιας γυναικας
και συ δεν εχεις μια απορια πως το αντιμετωπίζουν οι γυναικες ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2022, 14:47

nemo έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

ναι ρε λαχου συμφωνω απολυτως με αυτα που λες και για αυτο

Eιμαι πολυ σιγουρος για αυτο που ειπα, οτι δηλαδη οι γυναικες θελουν αντρες ανωτερους απο αυτες. Για τα κινητρα τους δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα εχω καποιες ''θεωριες''.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μαρ 2022, 14:59

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:ναι ρε λαχου συμφωνω απολυτως με αυτα που λες και για αυτο

Eιμαι πολυ σιγουρος για αυτο που ειπα, οτι δηλαδη οι γυναικες θελουν αντρες ανωτερους απο αυτες. Για τα κινητρα τους δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα εχω καποιες ''θεωριες''.

συνεχισε με τις θεωρίες για να καταλαβει και το μπιζελι ακριβως
ποια απορια θελουμε να μας λυσει

υσ...και υποψιν ξερουμε τι θελουν αλλα δεν το βρισκουν
και αυτο θελω να μαθω πως το διαχειριζονται
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Μαρ 2022, 15:22

nemo έγραψε:φυσικα για να λειτουργησει μια σχεση πρεπει να υπαρχουν υποχωρησεις
και απο τους δυο ...δεν εννοω αυτο και ειπα ειναι δυσκολο
να στο εξηγησω .... αλλα μιλαω απο την θεση του ανδρα που εχω
και την ψυχολογια και απλα ηθελα μια γνωμη και απο την θεση
μιας γυναικας

Κοίτα νομίζω ότι συζητάμε παράλληλα. Εγώ αναφέρομαι γενικά σε όλες τις διαπροσωπικές μας σχέσεις κι εσύ μόνο στις ερωτικές.
Αν θες να το περιορίσουμε μόνο στην επιλογή ερωτικού συντρόφου και σε αυτόν που θα τρως στη μάπα το περισσότερο διάστημα της ζωής σου μπορεί να θες να είσαι πιο προσεκτικός.
Να έχεις κάποια λίστα, ας πούμε, με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά.

Για παράδειγμα εγώ δεν είχα κάποια συγκεκριμένη λίστα στο μυαλό μου αλλά μία και μοναδική κόκκινη γραμμή. Να είναι φιλόζωος.
Δεν βγήκα με αγγελία "ζητείται φιλόζωος" ούτε το έθετα ως βασικό προαιπαιτούμενο. Παρόλα αυτά αν στην πορεία της σχέσης έδειχνε αντίθετα σημάδια απλά δε θα προχωρούσε από μόνο του το πράγμα. Θα κλοτσούσε από χίλιες μεριές.
Ο Γιώργης έτυχε να είναι φιλόζωος πριν από μένα και μάλιστα πολύ χειρότερος από μένα. Δεν τον έκανα εγώ φιλόζωο. Και για να είμαι ειλικρινής όταν τον γνώρισα δεν είχα ιδέα για τις απόψεις του ούτε αυτός για τις δικές μου. Δεν ήταν αυτό που μας ένωσε αρχικά θέλω να πω.
Κρίνοντας από τη ζωή μας τώρα, αν ένας από τους δυο μας δεν ήταν φιλόζωος, θα υπήρχε πρόβλημα μέσα στο σπίτι.

Με την έννοια αν ένας από τους δυο μας έλεγε δε θέλω ζώα μέσα στο σπίτι ο άλλος θα βασανιζόταν.Η φιλοζωία έχει ένα συγκεκριμένο lifestyle που σε αυτό δεν μπορείς να κάνεις πίσω, ούτε να καταπιέζεσαι ούτε και μπορείς να αλλάξεις τον άλλον.
Φαντάζομαι και ο Γιώργης θα με σούταρε αν δεν ήμουν φιλόζωη κι εγώ το ίδιο. Έτυχε να είμαστε και οι δυο φιλόζωοι. Αν δεν τύχαινε απλά δε θα ήμασταν μαζί. Τόσο απλά.

Βλέπω άλλα ζευγάρια πχ που μόνο ένας από τους δύο είναι φιλόζωος και είναι σε φάση να ρωτήσω ξέρω εγώ τον άντρα μου ή τη γυναίκα μου αν θέλει σκύλο.
WHAT?
Αυτό σε εμάς δεν παίζει. Απλά δεν παίζει.

Καταλαβαίνεις τι θέλω να σου πω; Εγώ θα μπορούσα να κάνω χίλιες δυο υποχωρήσεις για οποιοδήποτε θέμα το ίδιο και ο Γιώργης. Και τις κάνουμε. Δεν είμαστε το τέλειο ζευγάρι. ΑΛΛΑ δε θα δεχόταν ποτέ ο Γιώργης αλλά ούτε κι εγώ να είναι σε μια σχέση που θα έπρεπε να ρωτήσει ο ένας τον άλλον (ω θέε μου) για κάτι που αφορά το πώς θέλει να ζήσει τη ζωή του.

Αν δεν τα βρίσκεις σε κάτι που για σένα είναι βασικό ... ε γμσ το από την αρχή. Μην το προχωράς καν.
Τώρα τι κόκκινες γραμμές βάζει ο καθένας είναι δικό του θέμα.
Για εμάς ήταν αυτό. Για άλλους μπορεί να είναι κάτι άλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οι σχέσεις μας με το άλλο φύλο

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Μαρ 2022, 16:10

ρε μπιζελι μου κακοφάνηκε λιγο που ειπες την φραση -μονο ερωτικα
δεν το εννοουσα καθολου προς το ερωτικο κομματι

κοιτα ο λαχου το εθεσε πιο σωστα ειπε οτι εμεις οι ανδρες δεν εχουμε
κανενα προβλημα να παμε και με ενα μπαζο σωματικο ή νοητικο
αυτο το πραγμα δεν συμβαινει με τις γυναικες και καπως ετσι
αναρωτήθηκα και εγω πως το αντιμετωπίζουν οι γυναικες
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Μαρ 2022, 16:28

nemo έγραψε:ρε μπιζελι μου κακοφάνηκε λιγο που ειπες την φραση -μονο ερωτικα
δεν το εννοουσα καθολου προς το ερωτικο κομματι

κοιτα ο λαχου το εθεσε πιο σωστα ειπε οτι εμεις οι ανδρες δεν εχουμε
κανενα προβλημα να παμε
και με ενα μπαζο σωματικο ή νοητικο
αυτο το πραγμα δεν συμβαινει με τις γυναικες και καπως ετσι
αναρωτήθηκα και εγω πως το αντιμετωπίζουν οι γυναικες

Ρε συ με δουλεύεις;
Τελικά τι θες να συζητήσουμε ακριβώς;

Ούτε εγώ το πάω εκεί.
Αλλά τελικά εσύ τι θες να συζητήσουμε;
Πώς βλέπουμε οι γυναίκες τους άντρες σαν φίλους, επαγγελματίες, γείτονες,συντρόφους ... σαν γενικά και αόριστα; Τι;

Όπως και να σου απάντησα μου λες δεν εννοώ αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 20 Μαρ 2022, 16:44

Λαχουρένιος έγραψε:Eιμαι πολυ σιγουρος για αυτο που ειπα, οτι δηλαδη οι γυναικες θελουν αντρες ανωτερους απο αυτες. Για τα κινητρα τους δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα εχω καποιες ''θεωριες''.

Κίνητρα...
Οι γυναίκες θέλουν να αισθάνονται ασφάλεια με αυτόν που θα είναι μαζί.
Αν είναι οικονομικά, κοινωνικά, μορφωτικά κατώτερος και έχει να λύσει 1 εκ ψυχολογικά σύνδρομα ή άλλα προβλήματα τι να τον κάνουν;

Ακόμα και αν οι ίδιες είναι οικονομικά, κοινωνικά, μορφωτικά ισχυρές και δεν έχουν ανάγκη από κάποια ασφάλεια ... γιατί να ξεπέσουν;

Δυστυχώς αυτό είναι το σκεπτικό αρκετών γυναικών.

Αλλά γενικά είναι και πώς τα φέρνει η ζωή. Συνήθως θα βρεις κάποιον "όμοιό" σου.
Το πιθανότερο είναι να βρεις κάποιον από τους κύκλους που συναναστρέφεσαι. Αν ανήκεις κάπου ψηλά θα βρεις κάποιον ψηλά. Αν ανήκεις στα μεσαία, θα βρεις κάποιον στα μεσαία. Αν ανήκεις στα χαμηλά, θα βρεις κάποιον στα χαμηλά.

Δλδ εγώ ακόμα και να θέλω να βρω κάποιον πλούσιο με γιοτ κτλ πώς θα τον βρω αφού δεν ανήκω στον κύκλο του; Ούτε καν ξέρει ότι υπάρχω.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Μαρ 2022, 16:49

δεν κατάλαβα τι θέλετε να συζητήσετε , αλλά πιάνομαι απο αυτό που είδα παραπάνω νομίζω το γράφει ο Λ.
Με τίποτα δεν θα πήγαινα με μια γυναίκα κατώτερη πνευματικά από εμένα, ένα μπάζο πχ στο μυαλό.
Τώρα πάω να πιω ένα καφέ με την Βιολέττα, Πολωνέζα .και πολύ ωραίο τυπάκι.
Αρα τι δείχνει αυτό;
μετά τα 55 το γυρνάμε στις......... εισαγωγές...!!!

ρεμάλιααααα
το νου σας
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 20 Μαρ 2022, 17:03

(Το ποστ έχει υποστεί επεξεργασία λόγω αυτολογοκρισίας)

Χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα:

Στα 16 μου χρόνια (εδώ μίλησα για τις σχέσεις που είχα κάνει στις διακοπές από 16-22 χρονών, αλλά τελικά πρόκειται για μια ιστορία που αδικείται με το να αναφερθεί περιληπτικά και αποφάσισα να τη διαγράψω. Οσοι προλάβατε και την είδατε, καλώς) Και στο πανεπιστήμιο γνώρισα μία ακόμη, με την οποία τα είχαμε για 7 ολόκληρα χρόνια, πηγαίναμε σοβαρά, τελικά με παράτησε χωρίς να καταλάβω γιατί κλπ.

Οταν βγήκα από την 7ετή σχέση, διαπίστωσα ότι ένιωσα αναγεννημένος και ανανεωμένος. Τότε, έβγαλα το συμπέρασμα ότι είμαι μοναχικός εκ φύσεως και ότι οι σχέσεις με κουράζουν και με καταπιέζουν. Αποφάσισα λοιπόν να μην παντρευτώ ποτέ.

Στην παρούσα φάση έχω μια σχέση εξ αποστάσεως με μια κοπέλα που μένει στη Δράμα, αλλά είναι ελεύθερη σχέση και τη φιλοξενώ μόνο στις γιορτές.

Γιατί τα λέω αυτά:
Διότι οι ΦΕΛΛΟΙ από δίπλα, οι ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ από δίπλα, λένε για μένα

- Οτι είμαι ίνσελ και mgtow
-Οτι είμαι μισογύνης
- Οτι είμαι αγάμητος
- Οταν κατάλαβαν ότι δεν είμαι αγάμητος, ότι κάνω σεξ επί πληρωμή (διότι είχα ταχτεί υπερ του σεξ επί πληρωμή)
- Οταν κατάλαβαν ότι δεν κάνω σεξ επί πληρωμή, ότι αυνανίζομαι με τσόντες (διότι τάσσομαι υπέρ της πορνογραφίας).

Και κάπως έτσι, γίνεται μια ωραία συκοφαντία στα πλαίσια του Ad Hominem.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”