Κορωνοιος

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κορωνοιος

Δημοσίευσηαπό vallon » 22 Μαρ 2022, 15:07

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Τα εμβόλια είναι πολύ καλά και έχουνε σώσει δεκάδες εκατομμύρια κόσμο από βέβαιο θάνατο.

Προσωπικά, ως τριπλοεμβό τον πέρασα πολύ έλαφρα με μόνο δύο ημέρες κρεββατωμένος

καλά εσύ είσαι απόδειξη οτι τα εμβόλια έχουν και ...πνευματικές παρενέργειες...
:laugh1:

τώρα που το είπες ότι έχεις βάλει τα τρία μπόλια πάω να ψαχτώ...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 22 Μαρ 2022, 21:13

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Τα εμβόλια είναι πολύ καλά και έχουνε σώσει δεκάδες εκατομμύρια κόσμο από βέβαιο θάνατο.

Προσωπικά, ως τριπλοεμβό τον πέρασα πολύ έλαφρα με μόνο δύο ημέρες κρεββατωμένος

Πως τα κατάφερες και κόλλησες; Eγώ έχω βρεθεί άπειρες φορές με φορείς covid19 στο ίδιο δωμάτιο για πολύ ώρα και δεν έχω κολλήσει. όλοι να φοράνε FFP2 βέβαια. Γενικά με μάσκα και τηρώντας φυσικά τους κανόνες υγιεινής (φρέσκια μάσκα πάντα, δεν την ακουμπάς όλη την ώρα, την πετάς μετά, αντιμετωπίζεις τα χέρια σου σαν να έχεις πιάσει σκατά, κτλ), απλά δεν κολλάς.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 22 Μαρ 2022, 21:51

Προέλλην έγραψε:

Πως τα κατάφερες και κόλλησες; Eγώ έχω βρεθεί άπειρες φορές με φορείς covid19 στο ίδιο δωμάτιο για πολύ ώρα και δεν έχω κολλήσει. όλοι να φοράνε FFP2 βέβαια. Γενικά με μάσκα και τηρώντας φυσικά τους κανόνες υγιεινής (φρέσκια μάσκα πάντα, δεν την ακουμπάς όλη την ώρα, την πετάς μετά, αντιμετωπίζεις τα χέρια σου σαν να έχεις πιάσει σκατά, κτλ), απλά δεν κολλάς.

Ποτέ δεν κατάλαβα. Το πιθανότερο είναι στο γραφείο, όπου και πάλι έχω δικό μου δωμάτιο και φοράμε φουλ μάσκες κλπ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 22 Μαρ 2022, 22:05

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Πως τα κατάφερες και κόλλησες; Eγώ έχω βρεθεί άπειρες φορές με φορείς covid19 στο ίδιο δωμάτιο για πολύ ώρα και δεν έχω κολλήσει. όλοι να φοράνε FFP2 βέβαια. Γενικά με μάσκα και τηρώντας φυσικά τους κανόνες υγιεινής (φρέσκια μάσκα πάντα, δεν την ακουμπάς όλη την ώρα, την πετάς μετά, αντιμετωπίζεις τα χέρια σου σαν να έχεις πιάσει σκατά, κτλ), απλά δεν κολλάς.

Ποτέ δεν κατάλαβα. Το πιθανότερο είναι στο γραφείο, όπου και πάλι έχω δικό μου δωμάτιο και φοράμε φουλ μάσκες κλπ.

Απο τις παρτουζες με τον υφισταμενο θα ναι :D
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 23 Μαρ 2022, 08:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Εσυ ειπες γριπη οχι εγω ,εγω λεω οτι τα εμβολια ειναι του πουτσουεσυ τι λες?

Α τωρα αλλαξε το τροπαρι και ο ιος εγινε επικινδυνος. ΟΚ.

Δεν εχω πει ποτε οτι δεν ηταν επικίνδυνος,εχω πει οτι τα εμβολια ειναι απατη και αλλα φτηνοτερα φαρμακα κανουν πολυ καλυτερη δουλειά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Χρίστος Έλ
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Χρίστος Έλ » 24 Μαρ 2022, 11:10

Υπάρχει η ασθένεια, ο ιός δεν υπάρχει.
Είναι κάτι άλλο που την προκαλεί
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”