Ο μουνόδουλος και τα συμπτώματα της πάθησης του.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ο μουνόδουλος και τα συμπτώματα της πάθησης του.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Ιουν 2022, 10:23

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:και ο λαχου πρεπει να ειναι ασχετως που δεν θα το παραδεχεται

Eχω κανει τις μαλακιες μου και γω, ως νεος και βλαξ :D

Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις.
Ενδιαφέρει όμως και η μουνοδουλική συμπεριφορά σου όταν σου έδωσε πουλόχαρτο η χοντροκώλα.
Θα δώσεις πολύτιμα στοιχεία για τη σύντομη μελέτη που θα αναρτήσω λίαν συντόμως εδώ πάνω στην κοινή διαχρονική συμπεριφορά του ανίατου μουνόδουλου. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιουν 2022, 12:36

Ραν ταν πλαν έγραψε:Αν δεν πάθεις δε θα μάθεις.
Ενδιαφέρει όμως και η μουνοδουλική συμπεριφορά σου όταν σου έδωσε πουλόχαρτο η χοντροκώλα.
Θα δώσεις πολύτιμα στοιχεία για τη σύντομη μελέτη που θα αναρτήσω λίαν συντόμως εδώ πάνω στην κοινή διαχρονική συμπεριφορά του ανίατου μουνόδουλου. :D

Ε τωρα, δε μπορω να μπω σε λεπτομερειες. Οι γνωστες παπαριες που κανει καθε ανασφαλης μαλακας: κλαματα, απογνωση, παρακαλετα κλπ :D Πραγματα που σε κανουν ακομα πιο ντεκαυλε και σε απομακρυνουν ακομα περισσοτερο απο την αλλη. Ενταξει, ανηλικος ημουν οποτε δεν ειμαι σκληρος με τον εαυτο μου. Πρεπει να παθεις για να μαθεις. Αν εκανα τα ιδια τωρα στα 30φευγα θα ημουν για κλωτσες.

Παντως το εντυπωσιακο ειναι η εκπληξη και η πικρια (?!) που δειχνει το αλλο ατομο οταν παυεις να ασχολεισαι μαζι τους και προχωρας σε επομενη σχεση. Σε εχουν για τοσο μαλακα δεδομενο που δεν μπορουν να φανταστουν να εισαι καπου αλλου και τους πειραζει να κανεις κατι αλλο παρα το γεγονος οτι σε εχουν χεσμενο. Παρανοια.

Mε το περασμα των ετων και την εμπειρια εχω καταληξει πως οι εντονες εκδηλωσεις ''αγαπης'' και οι εμμονες με ατομα του αλλου φυλου εχουν να κανουν περισσοτερο με δικες σου ανασφαλειες και ελλειψη αγαπης προς τον εαυτο σου παρα με το αλλο ατομο. Οσο αγαπας περισσοτερο τον ιδιο σου τον εαυτο, τοσο πιο δυσκολα ''ερωτευεσαι'' και δινεις αξια στον ενα και στον αλλο αλλα εχεις τις προυποθεσεις να χτισεις κατι πιο σοβαρο, αν φυσικα αξιζει το αλλο ατομο και εχει την ιδια προθεση.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Ιουν 2022, 13:36

Όλα αυτά τα συμπτώματα ισχύουν και στις γυναίκες επίσης, οπότε αυτή η περίπτωση πρέπει να χαρακτηριστεί "ψωλοδουλίαση";
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Ιουν 2022, 13:39

Λαχουρένιος έγραψε:Παντως το εντυπωσιακο ειναι η εκπληξη και η πικρια (?!) που δειχνει το αλλο ατομο οταν παυεις να ασχολεισαι μαζι τους και προχωρας σε επομενη σχεση. Σε εχουν για τοσο μαλακα δεδομενο που δεν μπορουν να φανταστουν να εισαι καπου αλλου και τους πειραζει να κανεις κατι αλλο παρα το γεγονος οτι σε εχουν χεσμενο. Παρανοια.

Ε σχεδόν κατά κανόνα οι σχέσεις διαλύονται με έναν εκ των δύο να έχει "προχωρήσει" και τον άλλο να είναι ακόμα "κολλημένος". Μέσα σε αυτή τη συνθήκη ο "παραπονεμένος" θα κάνει και θα πει πολλές μαλακίες...τις οποίες και μπορεί αργότερα να μετανιώσει βέβαια. Αλλά άνθρωποι είμαστε, μαλακίες θα κάνουμε... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιουν 2022, 18:20

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ε σχεδόν κατά κανόνα οι σχέσεις διαλύονται με έναν εκ των δύο να έχει "προχωρήσει" και τον άλλο να είναι ακόμα "κολλημένος". Μέσα σε αυτή τη συνθήκη ο "παραπονεμένος" θα κάνει και θα πει πολλές μαλακίες...τις οποίες και μπορεί αργότερα να μετανιώσει βέβαια. Αλλά άνθρωποι είμαστε, μαλακίες θα κάνουμε... ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω. :D

Αυτο που περιγραφεις ειναι ανθρωπινο. Αλλα οταν ο ''κολλημενος'' προχωρησει και εκεινος που εφυγε πρωτος ζηλευει και χολοσκαει που ο πρωην κολλημενος ξεκολλησε τοτε μιλαμε για ψυχασθενεια.

Καλο ειναι οσο μεγαλωνουμε να αποβαλλουμε μικροτητες και πεισματα στις προσωπικες μας σχεσεις. Ο ανθρωπος πρεπει να εξελισσεται. Βλεπω ανθρωπους στα 30 τους να προσεγγιζουν το ιδιο επιπολαια τις σχεσεις τους με οταν ηταν εφηβοι ή εικοσαρηδες. Συντομα θα κανουν οικογενειες και θα πληρωσουν τα σπασμενα τα παιδια τους και θα κανουν πλουσιους τους δικηγορους με τα διαζυγια. Οι μαλακιες πληρωνονται ολο και ακριβοτερα οσο μεγαλωνεις :dunno:

BaKXOS_Lysios έγραψε:Όλα αυτά τα συμπτώματα ισχύουν και στις γυναίκες επίσης, οπότε αυτή η περίπτωση πρέπει να χαρακτηριστεί "ψωλοδουλίαση";

Οντως αλλα οι αντρες το ξεφτιλιζουν περισσοτερο. Πολυ πεινα και απελπισια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 26 Ιουν 2022, 18:24

Εχω υπάρξει αιδιοείλωττας κάποιες φορές, αλλά τις περισσότερες... δεν νομίζω.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Ιουν 2022, 18:25

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που περιγραφεις ειναι ανθρωπινο. Αλλα οταν ο ''κολλημενος'' προχωρησει και εκεινος που εφυγε πρωτος ζηλευει και χολοσκαει που ο πρωην κολλημενος ξεκολλησε τοτε μιλαμε για ψυχασθενεια.

Όντως βαθύτατα συμπλεγματική κατάσταση: Στην πραγματικότητα στην περίπτωση αυτή ο "προχωρημένος" είναι ο αληθινά κολλημένος που απλά θέλει τον "κολλημένο" να υποφέρει απο σαδιστικά ένστικτα... :vomit:
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 26 Ιουν 2022, 18:37

Λαχουρένιος έγραψε:Οντως αλλα οι αντρες το ξεφτιλιζουν περισσοτερο. Πολυ πεινα και απελπισια.

Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά στο μυαλό μου η "μουνοδουλίαση" είναι άλλο πράγμα. Είναι ο λιγούρης που θα κάνει και θα πει ό,τι μαλακία υπάρχει προκειμένου να ρίξει την (οποιαδήποτε) γκόμενα. Τα άλλα συμπτώματα που περιγράφετε πιο πολύ μου πάνε προς το "κλαρινογαμπρός"... :D :laugh1:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Ιουν 2022, 11:53

Ραν ταν πλαν έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ποιός είναι ο μεγαλύτερος μουνοείλωτας εδώ μέσα;

Εκδηλωμένος μέχρι το όριο της απόλυτης μουνοδουλικής ξεφτίλας ο Βαλλον.

παρατηρείτε όλοι ότι έχω δείξει ιδιαίτερα ανεκτική συμπεριφορά στην προσβολή που έγινε . Η τιμή και η υπόστασή μου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα μετά από το αποτυχημένο χιούμορ του "κατά λάθος" συντονιστή, άρα πρέπει η διοίκηση να αποκαταστήσει ότι θίχτηκε.
Μίλησα.
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Ιουν 2022, 17:11

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εκδηλωμένος μέχρι το όριο της απόλυτης μουνοδουλικής ξεφτίλας ο Βαλλον.

παρατηρείτε όλοι ότι έχω δείξει ιδιαίτερα ανεκτική συμπεριφορά στην προσβολή που έγινε . Η τιμή και η υπόστασή μου έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα μετά από το αποτυχημένο χιούμορ του "κατά λάθος" συντονιστή, άρα πρέπει η διοίκηση να αποκαταστήσει ότι θίχτηκε.
Μίλησα.

καλα εκανες βαλλον και εβαλες τα πραγματα στην θεση τους αν και καθυστερημενα
εγω δεν σου κρυβω οτι ανησυχησα λιγο με την καθυστερηση σου
-ελεγα μπας και τον εφαγε για βραδινο καμια ψυχασθενης !
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”