Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Ιουν 2022, 23:58

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:αυτοι που υποστηριξαν την τουρκικη εισβολη στην κυπρο ηταν σιγουρα κομμουνιστες.

Ηταν κομμουνιστης ο Ιωαννιδης? :D

Τα άγουρα χρόνια που πέρασε ο Ιωαννίδης ως "Ταξίαρχος της Σχολής Ευελπίδων", εκτός από καψόνια που έκανε, δεν είχε άλλα πράγματα να κάνει και παρακολουθώντας να διδάσκουν καθημερινά το μάθημα της "Σοβιετολογίας" ("Στη Σοβιετική Ένωση οι πολίτες τρέφονται με οδοντόπαστες") μπορεί και να επηρεάστηκε και να εθίστηκε στις οδοντόπαστες και στον κομμουνισμό χάριν της οδοντόπαστας. Θα φταίει σ' αυτό ο οδοντίατρός του που του είχε κάνει πλύση εγκεφάλου ότι έπρεπε να χρησιμοποιεί πολλές φορές τη μέρα την οδοντόπαστα και έτσι μπερδεύτηκαν αυτά στο μυαλό του.

Δεν ξέρω έχω εκπλαγεί από τις σατανικές μεθόδους του Περισσού που μπορεί να επιστρατεύει εκτός από συντονιστές και οδοντίατρους για τον προσανατολισμό αφελών στον κομμουνισμό μέσω της οδοντόπαστας.

Υ.Γ. Υπάρχει και κάποιος που δεν έχει ηθικούς φραγμούς. Εμφανίστηκαν 3 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΔΕΣ ΩΝτες, δηλαδή εκτός από τον διαδικτυακό του κλώνο και κάποιος άλλος τον υποδύεται.
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 30 Ιουν 2022, 09:41

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:αυτοι που υποστηριξαν την τουρκικη εισβολη στην κυπρο ηταν σιγουρα κομμουνιστες.

Ηταν κομμουνιστης ο Ιωαννιδης? :D

Οχι ηταν ο Μακαριος
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 30 Ιουν 2022, 10:13

\περα απο την πλακα γιατι τωρα το σκεφτηκα πιο σοβαρα και μου εχει μεινει η απορια
γιατι οι κομμουνιστες δεν μας λενε γιατι εγιναν κομμουνιστες;

το εχω παρατηρησει και αλλου να προσπαθουν να αποφυγουν την απαντηση
τι εχουν να φοβηθουν;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Ιουν 2022, 11:36

nemo έγραψε:\περα απο την πλακα γιατι τωρα το σκεφτηκα πιο σοβαρα και μου εχει μεινει η απορια
γιατι οι κομμουνιστες δεν μας λενε γιατι εγιναν κομμουνιστες;

το εχω παρατηρησει και αλλου να προσπαθουν να αποφυγουν την απαντηση
τι εχουν να φοβηθουν;

Μπορεί να τους προσάψει κανείς ότι όπου κυβέρνησαν οι κομμουνιστές (με μια αμφιλεγόμενη απάντηση ως προς την Κούβα για κάποιο μεγάλο διάστημα) οι κυβερνώντες ήταν φριχτοί εγκληματίες είτε κατά του λαού τους είτε κατά των άλλων λαών είτε με τις αδικίες της συμπίεσης λαών ετερόκλητων στην ενιαία κρατική δομή, ενώ εξάλλου υπήρξαν και σαν άτομα ανάμεσά μας σαν στόκοι (συντονιστές με μούσι, Χαλυβουργική, ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο), προώθηση του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ μέχρι να μας αποχαυνώσει τελείως κ.α.

Όμως σαν ιδέες έστω ανεφάρμοστες απηχούν κάποιες ιδέες κοινωνικής πρόνοιας και αλληλεγγύης. Έδωσαν κίνηση στην διαδικασία λαϊκών διεκδικήσεων έστω και αν εξευτελίστηκαν σε πολλές χώρες όπως η Ελλάδα με επιδόματα και ανεδαφικές αυξήσεις που δεν αντιστοιχούσαν στην εθνική παραγωγή και σε δικαιώματα που ήταν σαν να έχτιζες πάνω στην άμμο. Πως θα ήταν ο κόσμος αν δεν είχαν ακουστει ποτέ οι κομμουνιστικές ιδέες στην αρχή του 20ου αιώνα.

Ο ακροδεξιοί, εκτός από το "Ομόαιμον, το ομόθρησκον ... κλπ" μας έχουν δείξει τους Κωνσταντίνους παππού και εγγονό, το ένδοξο 1897, το ένδοξο 1922 και το ένδοξο 1974 (με όρια τουρκικής κατάκτησης στην Κύπρο όσα συμφώνησαν ο Ιωαννίδης με τον Αβράκωτο (αλλά χωρίς την Ένωση της Κύπρου με τη μητέρα Ελλάδα που πίστεψε ο Ιωαννίδης άριστος αναγνώστης του μαθήματος της "Σοβετολογίας" δηλαδή στην ΕΣΣΔ τρώνε οδοντόπαστες) και με σημαίες που έβαζαν στα μπαλκόνια τους στις 15 Ιουλίου 1974 ημέρα του πραξικοπήματος κατά του Μακάριου στην Κύπρο.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 01 Ιούλ 2022, 06:33

Το peak του παγκοσμιου μαρξισμου ηταν η συμμετοχη καποιου κομμουνιστη συντονιστη με μουσι στο παταρι στο Χαλαντρι στο πλαι του Αριστου.
0 .

Paspartou
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Paspartou » 04 Ιούλ 2022, 11:54

Είμαι υπέρ του κρατισμού διότι μέσα σε αλληλέγκυες ομάδες κινούμαστε καλύτερα απ' οτι μόνοι μας. Το ποιός θα έχει τα μέσα παραγωγής δε με καίει τόσο
0 .
Fou-Lou: the first emperor

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2022, 19:06

Λαχουρένιος έγραψε:Το peak του παγκοσμιου μαρξισμου ηταν η συμμετοχη καποιου κομμουνιστη συντονιστη με μουσι στο παταρι στο Χαλαντρι στο πλαι του Αριστου.

Δεν ήταν σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία ο συγκεκριμένος σύντροφος.
Βασικά να βγάλει καμιά γκόμενα ήθελε και πρωτοβουλιακά πήρε μέρος στη μάζωξη στο Χαλάνδρι και πριν από αυτό στη μπυροποσία στο πατάρι καφετέριας (τότε που συντάχθηκε και το αρχικό σχέδιο του πολιτικού μανιφέστου της ομάδας) κοντά στην Παλιά Βουλή στην οποία η πλειοψηφία αποτελούνταν από σιτεμένες συριζαίες που έγιναν ντίρλα μετά από τρεις μπύρες και μοίρασαν τα φέισμπουκ τους μέχρι και στα γκαρσόνια του μαγαζιού.
Αλλά ούτε και εκεί δεν έβγαλε γκόμενα ο γκαντέμης σύντροφος.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 04 Ιούλ 2022, 19:13

Όσο για το γιατί είμαστε κομμουνιστές αιτιολογείται από το ότι τραβάμε τις γκόμενες όπως τα σκατά τις μύγες. :D
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Ιούλ 2022, 21:42

Ραν ταν πλαν έγραψε:Όσο για το γιατί είμαστε κομμουνιστές αιτιολογείται από το ότι τραβάμε τις γκόμενες όπως τα σκατά τις μύγες. :D

αφηστετα αυτα δεν εχετε τα κοτσια να πειτε γιατι ειστε κκε :laugh1:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2022, 22:10

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το peak του παγκοσμιου μαρξισμου ηταν η συμμετοχη καποιου κομμουνιστη συντονιστη με μουσι στο παταρι στο Χαλαντρι στο πλαι του Αριστου.

Δεν ήταν σε διατεταγμένη κομματική υπηρεσία ο συγκεκριμένος σύντροφος.
Βασικά να βγάλει καμιά γκόμενα ήθελε και πρωτοβουλιακά πήρε μέρος στη μάζωξη στο Χαλάνδρι και πριν από αυτό στη μπυροποσία στο πατάρι καφετέριας (τότε που συντάχθηκε και το αρχικό σχέδιο του πολιτικού μανιφέστου της ομάδας) κοντά στην Παλιά Βουλή στην οποία η πλειοψηφία αποτελούνταν από σιτεμένες συριζαίες που έγιναν ντίρλα μετά από τρεις μπύρες και μοίρασαν τα φέισμπουκ τους μέχρι και στα γκαρσόνια του μαγαζιού.
Αλλά ούτε και εκεί δεν έβγαλε γκόμενα ο γκαντέμης σύντροφος.

Και αυτο βασει σχεδιου ηταν για να επιστρεψουν στο ΚΚΕ τα απολωλοτα προβατα του μαρξιζμου. Ο Νικος θα τα ξερει με πιο πολλες λεπτομερειες.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”