Ποια ''δουλεια'' ειναι περισσοτερο ντροπη απο τις υπολοιπες?

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Ποια ''δουλεια'' ειναι περισσοτερο ντροπη απο τις υπολοιπες?

Να κανεις πεζοδρομιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Να πουλας πρεζα
1
25%
Να πουλας πυραμιδες
1
25%
Να προσπαθεις να τσιμπησεις ψηφαλακια στο ιντερνετ
2
50%

Σύνολο ψήφων: 4

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ποια ''δουλεια'' ειναι περισσοτερο ντροπη απο τις υπολοιπες?

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 13:37

bizeli έγραψε:"Έχεις δίκιο σου αξίζει κάτι καλύτερο από εμένα. Εγώ θα είμαι εδώ και θα σε περιμένω σαν ένα κάρβουνο για πάντα αναμμένο...αν αλλάξεις γνώμη"

:laugh1: :laugh1: :laugh1:

Εγω αντιθέτως, όταν έσπασα το συμβόλαιο με την εταιρία, τους ειπα στα μούτρα "αν ποτέ θέλετε να με ξαναδείτε στην εταιρία σας -σε περίπτωση που μείνω δυσαρεστημένος με την τωρινή- βγάλτε μου το πρόστιμο διακοπής". :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 13:39

Adminović έγραψε:Ουσιαστικά η πυραμίδα προϋποθέτει ότι θα βρεις άλλους χαζότερους από εσένα (που συνήθως είναι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών), των οποίων τα λεφτά θα φας (ένα μέρος δηλαδή, γιατί τα περισσότερα τα τρώει ο πυραμιδάρχης, του οποίου τη βρώμικη δουλειά κάνεις εσυ).

Ε εντάξει αυτό ούτως ή άλλως είναι ο ορισμός της αγοράς και του εμπορίου... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιούλ 2022, 13:45

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Adminović έγραψε:Ουσιαστικά η πυραμίδα προϋποθέτει ότι θα βρεις άλλους χαζότερους από εσένα (που συνήθως είναι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών), των οποίων τα λεφτά θα φας (ένα μέρος δηλαδή, γιατί τα περισσότερα τα τρώει ο πυραμιδάρχης, του οποίου τη βρώμικη δουλειά κάνεις εσυ).

Ε εντάξει αυτό ούτως ή άλλως είναι ο ορισμός της αγοράς και του εμπορίου... :D

Δεν θα το έλεγα εμπόριο.
Στο εμπόριο τουλάχιστον κάτι αποκομίζεις, ακόμα και με μια κακή συμφωνία.
Στις πυραμίδες απλά τα χάνεις όλα, αν δεν έχεις προλάβει να τραβήξεις τα λεφτά πριν σκάσει.
Κακής μορφής τζόγος είναι οι πυραμίδες, από τον οποίο ο μόνος που ποτέ δεν χάνει είναι αυτός που είναι στην κορυφή.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιούλ 2022, 13:53

Adminović έγραψε:
Αυτά τα είχαν κάνει στην αδερφή μου, για σύμβαση που είχε λήξει και αυτοί ισχυρίζονταν ότι την μετέτρεψαν σε αορίστου χρόνου.
Τα είχαν γράψει και μπερδεμένα στους όρους, έτσι ώστε να μην βγάζεις άκρη και να φαίνεται ότι έχουν δίκιο.
Τους παρέπεμψε σε εμένα, όπου τους εξήγησα -ευγενικα πάντα- ότι η σύμβαση έχει λήξει και δεν υπάρχουν ληξιπροθεσμες οφειλές, δοθέντος κι ότι η συγκεκριμένη σύνδεση δεν είχε χρησιμοποιηθεί μετά τη λήξη της σύμβασης.
Τους εξήγησα -πολυ ευγενικά πάντα- ότι τυχόν νέα όχληση θα μας αναγκάσει να προβούμε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, οπότε ηρέμησαν και δεν ξανατηλεφώνησαν. :pardon:

Κι εγώ πολύ ευγενικά τους μίλησα αλλά ψαρωτικά :D επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου ... και τέτοια.

Πάντως ναι κι εγώ τις φοβάμαι κάτι τέτοιες κουτσουκέλες και τα μικρά γράμματα στα συμβόλαια.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιούλ 2022, 13:54

Πάντως να απαντήσω κι εγώ στο θέμα (νόμιζα ήταν πιο γενική ερώτηση), εγώ ψήφισα την πρέζα.
Το πρώτο και το τελευταίο υπό προϋποθέσεις δεν τα θεωρώ και τόση ντροπή, οι πυραμίδες δεν κατάλαβα τι είναι. Οπότε ψήφισα την πρέζα.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Ιούλ 2022, 14:08

Adminović έγραψε:Αυτά τα είχαν κάνει στην αδερφή μου, για σύμβαση που είχε λήξει και αυτοί ισχυρίζονταν ότι την μετέτρεψαν σε αορίστου χρόνου.

Όταν λήξει μια σύμβαση ορισμένου χρόνου -αν δεν επικοινωνήσουν για ανανέωση- συνήθως γίνεται αορίστου χρόνου (όπου μπορείς και να φύγεις απ τη σύμβαση χωρίς τέλη διακοπής. [[ Απο το 2018 και μετά δεν υπάρχουν τέλη διακοπής για τις αορίστου χρόνου να ξέρετε!]] Οπότε ποιό ήταν το πρόβλημά τους;
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2022, 14:54

Adminović έγραψε:Επί του θέματος, ψηφίζω το να πουλάς πυραμίδες, κάτι που έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις τελευταία.

Ουσιαστικά η πυραμίδα προϋποθέτει ότι θα βρεις άλλους χαζότερους από εσένα (που συνήθως είναι γνωστοί σου ή γνωστοί γνωστών), των οποίων τα λεφτά θα φας (ένα μέρος δηλαδή, γιατί τα περισσότερα τα τρώει ο πυραμιδάρχης, του οποίου τη βρώμικη δουλειά κάνεις εσυ).

Και με τα κομματα ετσι γινεται. Τρωνε οι υπουργοι και οι βουλευταδες, μετα τρωνε κατι ψιλα τα τεμπελοσκυλα στις τοπικες, στις ''νεολαιες'' και στο τουιτερ και οι υπολοιποι παιρνουν απο ενα @.

Τουλαχιστον στις πυραμιδες συμμετεχεις εθελοντικα και χανουν τα λεφτα μονο οσοι εμπλεκονται. Στις πυραμιδες που στηνει η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ πληρωνουμε ολοι ειτε συμμετεχουμε ειτε οχι :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Ιούλ 2022, 14:58

bizeli έγραψε:Πάντως να απαντήσω κι εγώ στο θέμα (νόμιζα ήταν πιο γενική ερώτηση), εγώ ψήφισα την πρέζα.
Το πρώτο και το τελευταίο υπό προϋποθέσεις δεν τα θεωρώ και τόση ντροπή, οι πυραμίδες δεν κατάλαβα τι είναι. Οπότε ψήφισα την πρέζα.

Yπηρχε και ενας γνωστος δημοσιολογος που εσπρωχνε πυραμιδες σε καποιο αλλο φορουμ στο παρελθον :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Ιούλ 2022, 15:28

Λαχουρένιος έγραψε:

Yπηρχε και ενας γνωστος δημοσιολογος που εσπρωχνε πυραμιδες σε καποιο αλλο φορουμ στο παρελθον :fico:

Καλά πρέπει να είναι τελείως ηλίθιος όποιος την πατάει έτσι.
Δεν κάνει μπαμ ότι είναι απάτη αυτό;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Ιούλ 2022, 15:29

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Adminović έγραψε:Αυτά τα είχαν κάνει στην αδερφή μου, για σύμβαση που είχε λήξει και αυτοί ισχυρίζονταν ότι την μετέτρεψαν σε αορίστου χρόνου.

Όταν λήξει μια σύμβαση ορισμένου χρόνου -αν δεν επικοινωνήσουν για ανανέωση- συνήθως γίνεται αορίστου χρόνου (όπου μπορείς και να φύγεις απ τη σύμβαση χωρίς τέλη διακοπής. [[ Απο το 2018 και μετά δεν υπάρχουν τέλη διακοπής για τις αορίστου χρόνου να ξέρετε!]] Οπότε ποιό ήταν το πρόβλημά τους;

Κοίτα, στη συγκεκριμένη σύμβαση της συγκεκριμένης εταιρείας (η οποία έχει κλείσει πλέον) έγραφε ξεκάθαρα ότι η σύμβαση λήγει σε συγκεκριμένη ημερομηνία (ένα χρόνο μετά τη σύναψή της συγκεκριμένα).

Το κολπακι που είχαν κάνει ήταν ότι σε κάποιο εδάφιο των όρων με τα ψιλά γράμματα ανέφεραν ότι "μετά το πέρας της ελάχιστης διάρκειας της σύμβασης, αυτή μετατρέπεται σε αορίστου χρόνου ".
Πλην όμως ΠΟΥΘΕΝΑ δεν όριζαν τί είναι η ελάχιστη διάρκεια και πόσο κρατάει αυτή. Κι έτσι τους κόλλησα στον τοίχο. :D
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”