Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Τι κάνει ένας εργαζόμενος σε ένα πρακτορείο ΟΠΑΠ;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Ιούλ 2022, 00:19

vallon έγραψε:Με συγχωρείτε αλλά αν μπορείτε εξηγήστε μου κάτι που μου φαίνεται περίεργο

για ποιο λόγο ένα δεκαοχτάχρονο πρέπει να πιάσει δουλειά σε οπαπ; εδώ υπάρχουν τόσοι μεγαλύτεροι άνθρωποι που έχουν και πολύ μεγαλύτερες ανάγκες οικονομικά. Φυσικά και κάποιος μεγαλύτερος που έχει δουλέψει ίσως σε κάποια άλλη δουλειά τουλάχιστον έμαθε να "συμπεριφέρεται" μέσα σε χώρο δουλειάς και άρα είναι προτιμότερος απο ένα δεκαοχτάχρονο.
Άρα το να δέχεται πρόταση δουλειάς , δείχνει ότι κάπου αλλού πάει η συζήτηση. Εάν λοιπόν μαντεύω σωστά, θα πρέπει το 18χρονο να αποδεχτεί τους όρους , σε αυτή τη ζωή πάντα κάποιος σου δίνει κάτι και ταυτόχρονα σου ζητάει και κάτι. Κάνω λάθος;
λέω κάτι που δεν ισχύει;

Εικόνα
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Ιούλ 2022, 00:20

Magdap35 έγραψε:Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Και για να χαρεί ο κύριος , δεν πήγα τελικά !!! Γιατί ήθελαν να σχολαω πολύ αργά Κ δεν εχω μεταφορικό μέσο.

Εντάξει θα βρεις αλλού.
Δεν χρειάζεται να εκνευρίζεσαι.
Εδώ φόρουμ είναι. Ο καθένας λέει την άποψή του. Δεν σημαίνει ότι αφορά αποκλειστικά εσένα.
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιούλ 2022, 07:37

Magdap35 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Ειναι τρολ, μην δινεις σημασια

Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Και για να χαρεί ο κύριος , δεν πήγα τελικά !!! Γιατί ήθελαν να σχολαω πολύ αργά Κ δεν εχω μεταφορικό μέσο.

Στα φορουμ παντα πεφτει απειρο τρολλαρισμα. Μην το παιρνεις προσωπικα. Ελπιζω να βρεις καποια δουλεια που να σου ταιριαζει στο εγγυς μελλον!
1 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 15 Ιούλ 2022, 09:08

Λαχουρένιος έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Εκνευρίστηκα πάρα πολύ. Και για να χαρεί ο κύριος , δεν πήγα τελικά !!! Γιατί ήθελαν να σχολαω πολύ αργά Κ δεν εχω μεταφορικό μέσο.

Στα φορουμ παντα πεφτει απειρο τρολλαρισμα. Μην το παιρνεις προσωπικα. Ελπιζω να βρεις καποια δουλεια που να σου ταιριαζει στο εγγυς μελλον!

Προφανώς και πρόκειται για τρολλαρισμα . Αχαχαχαχαχαχαχα ο γέρος ο κομπλεξικος
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 15 Ιούλ 2022, 09:36

Για να απαντησω στον Βαλλον :
Διοτι ολοι ζητανε κοριτσακια ,φεν θελουν τυπους σαν και εμενα δεν θελουν σοβαρες γυναικες ,το συναντω καθημερινα στην προσπάθεια μου για δευτερη δουλεια.
Μεχρι και οι κινεζοι βαζουν αγγελιες κοπελλα 20-35.
Εσυ Μσγδα δεν θα πηγαινες σε ξενοδοχειο?
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 15 Ιούλ 2022, 09:52

Perseus1966 έγραψε:Για να απαντησω στον Βαλλον :
Διοτι ολοι ζητανε κοριτσακια ,φεν θελουν τυπους σαν και εμενα δεν θελουν σοβαρες γυναικες ,το συναντω καθημερινα στην προσπάθεια μου για δευτερη δουλεια.

Ναι ναι σωστά θυμάστε απλώς τελικά φέτος δε γινόταν όπως μας είχαν πει η πρακτική κ αναγκαστικά θα γίνει του χρόνου 6 μήνες !!!! Όμως θέλω να βρω κάτι για το καλοκαίρι, μέχρι τον Οκτώβριο δηλαδή που ξανά ανοίγουμε . Έχω 2 εβδομάδες που τελείωσαν οι εξετάσεις κ ψάχνω .
Τι εννοείτε "σοβαρές γυναίκες "; Επειδή είμαι μικρή σημαίνει ότι δεν είμαι σοβαρή; Θεωρείτε σωστό τον τρόπο που μου μίλησε ο κύριος (ο Θεός να τον κάνει ) από πάνω ; :)
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 15 Ιούλ 2022, 10:26

Magdap35 έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Για να απαντησω στον Βαλλον :

Ναι ναι σωστά θυμάστε απλώς τελικά φέτος δε γινόταν όπως μας είχαν πει η πρακτική κ αναγκαστικά θα γίνει του χρόνου 6 μήνες !!!! Όμως θέλω να βρω κάτι για το καλοκαίρι, μέχρι τον Οκτώβριο δηλαδή που ξανά ανοίγουμε . Έχω 2 εβδομάδες που τελείωσαν οι εξετάσεις κ ψάχνω .
Τι εννοείτε "σοβαρές γυναίκες "; Επειδή είμαι μικρή σημαίνει ότι δεν είμαι σοβαρή; Θεωρείτε σωστό τον τρόπο που μου μίλησε ο κύριος (ο Θεός να τον κάνει ) από πάνω ; :)

Το παιρνεις λιγο στραβα και δεν μπορβω να μιλησω για τον Βαλλον ,απλα νομιζω εννοει οτι ειναι κάποιες δουλειες που δεν κανουν για 18χρονες.
Στο δικο μου "σοβαρη " τωρα η γυναικα ειχε προισταμενη στο ξενοδοχειο που τα ειχε με τον διευθυντη ( και έγινε προισταμενη) τωρα δουλευει σε μαγαζι οπου η προηγουμενη μαγειρισσα ειναι γκομενα του αφεντικου, η απεναντι εφυγε απο την δουλεια που δουλευε 15 χρονια διοτι μια νεα την δευτερη μετα πηδηξε τον σεφ και εγινε αρχοντισσα,καταλαβες ?
Δεν λεω οτι δεν εισαι σοβαρη αλλες δεν ειναι.
0 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 15 Ιούλ 2022, 10:44

Perseus1966 έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Ναι ναι σωστά θυμάστε απλώς τελικά φέτος δε γινόταν όπως μας είχαν πει η πρακτική κ αναγκαστικά θα γίνει του χρόνου 6 μήνες !!!! Όμως θέλω να βρω κάτι για το καλοκαίρι, μέχρι τον Οκτώβριο δηλαδή που ξανά ανοίγουμε . Έχω 2 εβδομάδες που τελείωσαν οι εξετάσεις κ ψάχνω .

Το παιρνεις λιγο στραβα και δεν μπορβω να μιλησω για τον Βαλλον ,απλα νομιζω εννοει οτι ειναι κάποιες δουλειες που δεν κανουν για 18χρονες.
Στο δικο μου "σοβαρη " τωρα η γυναικα ειχε προισταμενη στο ξενοδοχειο που τα ειχε με τον διευθυντη ( και έγινε προισταμενη) τωρα δουλευει σε μαγαζι οπου η προηγουμενη μαγειρισσα ειναι γκομενα του αφεντικου, η απεναντι εφυγε απο την δουλεια που δουλευε 15 χρονια διοτι μια νεα την δευτερη μετα πηδηξε τον σεφ και εγινε αρχοντισσα,καταλαβες ?
Δεν λεω οτι δεν εισαι σοβαρη αλλες δεν ειναι.

Ναι δυστυχώς συμβαίνουν αυτά κ είναι άδικο.
Από κει και πέρα μπορεί να εκφράσει ανθρώπινα την άποψη του κι όχι με τέτοιο τρόπο όπως με αποκάλεσε νιανιαρο κ να πάω στη μαμά μου ή να μου πει ότι θέλω λιμουζίνα επειδή στις 12 τα μεσάνυχτα δεν έχει συγκοινωνία ούτε μέσο έχω να γυρίσω !!!!!! Δηλαδή ντροπή .
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Ιούλ 2022, 11:04

Ο βάλλον ψιλοτρολλάρει λίγο τώρα :D όσον αφορά το ύφος του αλλά ρε βάλλον μικρή κοπέλα και καινούρια χρήστρια είναι. Δεν χρειάζεται τόσο μπάσιμο. Κι εσύ με 18άρηδες κάνεις στο σχολείο σου. Τι σε έπιασε τώρα;

Εξάλλου η κοπέλα δουλειά ψάχνει και προς τιμήν της. Άλλοι στην ηλικία της τώρα είναι διακοπές με τα λεφτά του μπαμπά και πασαλείβονται λάδι σε κάποια παραλία.
Το να είναι κάποιος 18 χρονών δεν σημαίνει ότι είναι και ασόβαρος. Υπάρχουν και "κωλόπαιδα" αλλά μιλάμε για μια μικρή κοπέλα που κάνει μια νέα αρχή.

Δεν ζήτησε κάτι παράλογο. Τι λίμο;
Αν σχολάει αργά και δεν έχει μέσο τι να κάνει δλδ; Να τρώει τα λεφτά της στα ταξί;

Όλοι ήμασταν 18 χρονών και περάσαμε από αυτή τη φάση. Έλα μην είμαστε τόσο αυστηροί.
2 .

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 15 Ιούλ 2022, 11:25

bizeli έγραψε:Ο βάλλον ψιλοτρολλάρει λίγο τώρα :D όσον αφορά το ύφος του αλλά ρε βάλλον μικρή κοπέλα και καινούρια χρήστρια είναι. Δεν χρειάζεται τόσο μπάσιμο. Κι εσύ με 18άρηδες κάνεις στο σχολείο σου. Τι σε έπιασε τώρα;

Εξάλλου η κοπέλα δουλειά ψάχνει και προς τιμήν της. Άλλοι στην ηλικία της τώρα είναι διακοπές με τα λεφτά του μπαμπά και πασαλείβονται λάδι σε κάποια παραλία.
Το να είναι κάποιος 18 χρονών δεν σημαίνει ότι είναι και ασόβαρος. Υπάρχουν και "κωλόπαιδα" αλλά μιλάμε για μια μικρή κοπέλα που κάνει μια νέα αρχή.

Δεν ζήτησε κάτι παράλογο. Τι λίμο;
Αν σχολάει αργά και δεν έχει μέσο τι να κάνει δλδ; Να τρώει τα λεφτά της στα ταξί;

Όλοι ήμασταν 18 χρονών και περάσαμε από αυτή τη φάση. Έλα μην είμαστε τόσο αυστηροί.

Έχετε απόλυτο δίκιο σας ευχαριστώ πολύ.... Οι γονείς μου δόξα τω Θεώ μου προσφέρουν ο,τι χρειάζομαι, αλλά θα ήθελα τώρα το καλοκαίρι να βρω μια προσωρινή εργασία δε θέλω να ζητάω συνέχεια ... 2 εβδομάδες τώρα έχω τελειώσει με τις εξετάσεις μου κ όλο ψάχνω . Έχω απογοητευτεί δυστυχώς αλλά δεν το βάζω κάτω ! Τώρα είμαι σε μια άλλη δουλειά κ περιμένω τον υπεύθυνο να έρθει ! Είχαμε πει 10:30 αλλά θα έρθει 12!!!
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”