Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18 ετών – Γιατί άραγε; (upd)
-
nemo
- Supreme poster

Re: Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18 ετών – Γιατί άραγε; (upd)
ειναι !!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Η Δανία ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ τον εμβολιασμό κατά Covid-19 των νέων κάτω των 18 ετών – Γιατί άραγε; (upd)
Perseus1966 έγραψε:ρε ειστε τελειως ταγαρια.BaKXOS_Lysios έγραψε:Πω πω κάθεσαι και παραθέτεις σκουπίδια που δεν αναφέρουν καν συντάκτη, ούτε την πηγή της είδησης (γιατί βέβαια δεν είναι ελληνική).
ΝΟΜΟΣ: επιστημονικό άρθρο που αναφέρεται σε "έρευνες" χωρίς να παραπέμπει στην επίσημη δημοσιευση της έρευνας είναι εξ ορισμού σκουπίδι.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε επιστημονικές μελέτες όπως ο αρίστος, εσύ κι ο νίμο

0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε επιστημονικές μελέτες όπως ο αρίστος, εσύ κι ο νίμο
Μην απογοητευεσαι όμως, με λίγη επιμονή και προσπάθεια θα τα καταφέρεις να τις αντιληφθείς. Λίγο τράβηγμα απ' τα μαλλιά θέλουν και μπορείς να τις κάνεις να αποδεικνύουν ότι πετάει κι ο γάιδαρος....

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Προέλλην έγραψε:Perseus1966 έγραψε: ρε ειστε τελειως ταγαρια.
Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε επιστημονικές μελέτες όπως ο αρίστος, εσύ κι ο νίμο
η αληθεια ειναι οτι αν υπαρχουν τοσοι πολλοι που αντιδρουν καπου υπαρχει και μια αληθεια
στα λεγομενα τους ..εξαλλου η εξουσια στις πιο πολλες περιπτωσεις εκεινοι που θελει
ειναι η πληρης υποταγη
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Προέλλην έγραψε:Perseus1966 έγραψε: ρε ειστε τελειως ταγαρια.
Αφου ειστε αμορφωτα βοδια.
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε: ..εξαλλου η εξουσια στις πιο πολλες περιπτωσεις εκεινοι που θελει
ειναι η πληρης υποταγη
Λες να θέλει δλδ η εξουσία να μας ξεκάνει όλους απο ανακοπές για να μείνει μόνη της να φυλάει τα έρημα;... Ποιος θα δουλεύει μετά για την "εξουσία" αν εξαφανιστούμε όλοι; Ποιος θα τους ταΐζει και ποτίζει αν μείνουν μόνοι τους; Τι;; Μόνοι τους θα τα κάνουν;;;;
Ρε συνέλθετε λίγο, το μυαλό σας αρχίσει να χάνει λάδια πια... Λίγη απλή λογική χρειάζεται.

0 .
-
nemo
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:
Λες να θέλει δλδ η εξουσία να μας ξεκάνει όλους απο ανακοπές για να μείνει μόνη της να φυλάει τα έρημα;... Ποιος θα δουλεύει μετά για την "εξουσία" αν εξαφανιστούμε όλοι; Ποιος θα τους ταΐζει και ποτίζει αν μείνουν μόνοι τους; Τι;; Μόνοι τους θα τα κάνουν;;;;![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε συνέλθετε λίγο, το μυαλό σας αρχίσει να χάνει λάδια πια... Λίγη απλή λογική χρειάζεται.
δεν εχω ορεξη για επιξηγησεις .....ο ελεγχος μεσω του φοβου και για να υπαρξει φοβος
θα πρεπει να υπαρχουν και θανατοι οποτε εννοείται πως δεν αναφερομαι στο γενικο πληθυσμο
δλδ δεν θα πεθανουν ολοι αλλα ενα μικρο μερος ωστε οι υπολοιποι να ακολουθησουν τις εντολες
εξαλλου αν χρειαστει γινεται ευκολα αναπληρωση του πληθυσμου απο τους λαθρο
ενας πληθυσμος που δεν θα εχει απαιτησεις ....κα φαντασου με την τεχνολογικη προοδο
δεν θα χρειαζονται και μεγαλο τεχνολογικο προσωπικο με γνωσεις
0 .
-
nemo
- Supreme poster

και διαβαστε και το νημα που ανοιξε ο looking for the unknown και αμα διαφωνεις σε κατι
να το συζητησουμε
να το συζητησουμε
0 .
-
BaKXOS_Lysios
- Extreme poster

nemo έγραψε:ο ελεγχος μεσω του φοβου και για να υπαρξει φοβος
θα πρεπει να υπαρχουν και θανατοι οποτε εννοείται πως δεν αναφερομαι στο γενικο πληθυσμο
Ο γενικός πληθυσμός είναι κατά πλειοψηφία εμβολιασμενος οπότε θα πεθάνει από ανακοπή ή όχι, αποφάσισε... (Καλά ούτε εγώ έχω όρεξη οπότε άστο).
0 .
-
nemo
- Supreme poster

BaKXOS_Lysios έγραψε:nemo έγραψε:ο ελεγχος μεσω του φοβου και για να υπαρξει φοβος
Ο γενικός πληθυσμός είναι κατά πλειοψηφία εμβολιασμενος οπότε θα πεθάνει από ανακοπή ή όχι, αποφάσισε... (Καλά ούτε εγώ έχω όρεξη οπότε άστο).
οχι δεν θα πεθανει η πλειοψηφια κανενας ψεκ δεν το εχει ισχυριστει αυτο
και αυτο σου γραφω και στο παραπανω ποστ ...ενα μικρο μερος ωστε με την καταλληλη χειραγωγηση να πεισθει ο λαος και να ακολουθησουν τις εντολες -οπως και εγινε
και απορω γιατι αργειτε να το αντιληφτειτε -εγινε το πρωτο βημα για την πληρη παγκοσμια χειραγωγηση και θα ακολουθησουν και τα υπολοιπα μετρα ωστε να μεταμορφωθουμε
απο δημοκρατια σε ενα τυπο διακυβερνησης φαραωνικων διαστασεων
0 .