Ιδέες για παραμονή Πρωτοχρονιάς

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ιδέες για παραμονή Πρωτοχρονιάς

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Νοέμ 2022, 12:26

Magdap35 έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Να την περάσει χώρια.
Τρώει ο ένας τη μάπα του άλλου κάθε μέρα (και το χειρότερο και κάθε νύχτα με αποκορύφωμα το πρωινό ξύπνημα και τις πατσαβουρόφατσες εκατέρωθεν ) στη μούρη όλο το χρόνο μια μέρα που είναι ας την περάσει ο καθένας χωρίς το τσιμπούρι στο σβέρκο του.
Ο άντρας ας βγει για πόκα με την παρέα του και τα σχετικά γκομενάκια και η μαντάμ ας διοργανώσει πάρτι με Νιγηριανούς με τις φιλενάδες της για να απαλλαγεί και από τα απωθημένα της.

??? ορίστε???
3 μήνες είμαστε μαζί ...

Καλή προσγείωση.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Νοέμ 2022, 17:58

Magdap35 έγραψε:Ιδέες για το τι μπορεί να κάνει ένα ζευγάρι παραμονή Πρωτοχρονιάς;

Με την οικογένειά σου ή την δική του, ή στο σπίτι σας με καλεσμένους φίλους, ή καλεσμένοι σε σπίτι φίλων, με χαρτί, μουχαμπέτι κτλ.
Εναλλακτικά, μόνοι σας με ρομαντικό δείπνο και αχαλίνωτο, ή αν δεν μπορείτε να διασκεδάσετε μεταξύ σας κλεισμένοι και θέλετε έξω, κλείστε ρεβεγιόν κάπου π.χ. σε ξενοδοχείο όπου θα είναι όλοι σε αυτή την φάση (μια χρονιά το έχω κάνει Θεσνικη και δεν ήταν τόσο άσχημα).
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 01 Δεκ 2022, 20:12

Προέλλην έγραψε: κλείστε ρεβεγιόν κάπου π.χ. σε ξενοδοχείο όπου θα είναι όλοι σε αυτή την φάση (μια χρονιά το έχω κάνει Θεσνικη και δεν ήταν τόσο άσχημα).

Κάποτε σε ένα "εναλλακτικό" ξενοδοχείο είχα περάσει όμορφα κι εγώ μια πρωτοχρονιά. Δεν ήταν ρεβεγιόν γιατί δεν θυμάμαι άλλο κόσμο (παίζει να ήμασταν 2-3 άτομα ακόμα σε όλο το ξενοδοχείο). Εκτός ότι ανάψαμε το τζάκι το στολίσαμε με όλο το πακέτο τα ρεσό που είχαμε πάρει μαζί :D και ήταν φαντασμαγορικό και ρομαντικό! Ε δύο άτομα σε τέτοια φάση τι άλλο να κάνουν;... Μουσική φα̈́ι και σεξ ολο το βράδυ.... :pardon:
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 02 Δεκ 2022, 05:28

οι σκέψεις μας συνοδεύουν τους φουκαράδες που θα περάσουν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μετανάστες ειδικά σε μερικές σιχαμένες χώρες όπως η γερμανία. ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε να βασιλέψει το μήνυμα της αγάπης στις κατεστραμμένες ψυχές τους
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Δεκ 2022, 01:21

vallon έγραψε:οι σκέψεις μας συνοδεύουν τους φουκαράδες που θα περάσουν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μετανάστες ειδικά σε μερικές σιχαμένες χώρες όπως η γερμανία. ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε να βασιλέψει το μήνυμα της αγάπης στις κατεστραμμένες ψυχές τους

Εικόνα
Ρε μην κάνετε σαν μωρά
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Δεκ 2022, 01:25

Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη ευλογία να περνάς τις μέρες των γιορτών μόνος σου σαπίζοντας στο κρεβάτι.
Προσπαθώ να αποφύγω προτάσεις, προσκλήσεις, συνευρέσεις όπως ο διάολος το λιβάνι.

Πρέπει να είστε πολύ μαζόχες όσοι το επιζητάτε κιόλας.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Δεκ 2022, 10:18

bizeli έγραψε:Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη ευλογία να περνάς τις μέρες των γιορτών μόνος σου σαπίζοντας στο κρεβάτι.
Προσπαθώ να αποφύγω προτάσεις, προσκλήσεις, συνευρέσεις όπως ο διάολος το λιβάνι.

ετσι ειμαι και εγω αλλα ειναι λαθος
οσο γεραζει ο ανθρωπος αναπολει παρεες κοντα στο τελος θα λεμε -κανενας δεν κτυπαει την πορτα μου; !!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 03 Δεκ 2022, 10:19

vallon έγραψε:οι σκέψεις μας συνοδεύουν τους φουκαράδες που θα περάσουν τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων μετανάστες ειδικά σε μερικές σιχαμένες χώρες όπως η γερμανία. ελάτε όλοι μαζί να ενώσουμε τις φωνές μας ώστε να βασιλέψει το μήνυμα της αγάπης στις κατεστραμμένες ψυχές τους

ναι αλλα θα λεει το -ειμαι και εγω ενας γερμανος !
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 03 Δεκ 2022, 20:53

nemo έγραψε:
bizeli έγραψε:Δεν μπορώ να σκεφτώ μεγαλύτερη ευλογία να περνάς τις μέρες των γιορτών μόνος σου σαπίζοντας στο κρεβάτι.

ετσι ειμαι και εγω αλλα ειναι λαθος
οσο γεραζει ο ανθρωπος αναπολει παρεες κοντα στο τελος θα λεμε -κανενας δεν κτυπαει την πορτα μου; !!

Κάτι μου λέει πως ότι κι αν κάνουμε έτσι θα είναι ούτως ή άλλως κοντά στο τέλος... κανείς δεν θα χτυπάει την πόρτα σου :(
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 04 Δεκ 2022, 11:04

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:ετσι ειμαι και εγω αλλα ειναι λαθος

Κάτι μου λέει πως ότι κι αν κάνουμε έτσι θα είναι ούτως ή άλλως κοντά στο τέλος... κανείς δεν θα χτυπάει την πόρτα σου :(

οχι γιατι το βλεπω σε ανθρωπους κοινωνικους οι σχεσεις πρεπει να κτιζονται καθε μερα και σιγουρα κατι θα μεινει
στο τελος ακριβως το αντιθετο το ειδα στην μανα μου και τωρα παραπονιεται συνεχως
εγω πχ αποφευγω τα επισημα και μαλλον θα τα βρω μπροστα μου
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”