Προέλλην έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Δεν ξερω αν ειδατε το βιντεο αλλα μιλανρ για παιδια και οχι τελειωμενα γεροντια
Άλλη δουλειά δεν έχουμε να βλέπουμε ψεκοβίντεα
μην βλεπεις ,ετσι και αλλιως η μαλακια σου δεν διορθωνεται ουτε με ευθανασια.

Προέλλην έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Δεν ξερω αν ειδατε το βιντεο αλλα μιλανρ για παιδια και οχι τελειωμενα γεροντια

nemo έγραψε:Προέλλην έγραψε:Aν μετράνε και iq, ετοίμαζε το μνήμα απο τώρα.
δυστυχως η επιστημη δεν ειναι ετοιμη προς αυτο το κομματι - μπορει ομως σωματικα
υσ ειστε τελειως ηλιθιοι; αναφερομαι στην σωματικη καταρρευση που οσο ναναι θα εχετε οικογενειακα περιστατικα
γιδια!

Perseus1966 έγραψε:Προέλλην έγραψε:Άλλη δουλειά δεν έχουμε να βλέπουμε ψεκοβίντεα
μην βλεπεις ,ετσι και αλλιως η μαλακια σου δεν διορθωνεται ουτε με ευθανασια.

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα ειμαι υπερ αλλα οχι στην Ελλαδα γιατι θα εφαρμοστει με απατεωνιστικο τροπο. Θα σκοτωνουν οι ελληνομπανεζοι τους γονεις τους παρεα με τους γιατρους για να τους φανε τα σπιτια.

Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα ειμαι υπερ αλλα οχι στην Ελλαδα γιατι θα εφαρμοστει με απατεωνιστικο τροπο. Θα σκοτωνουν οι ελληνομπανεζοι τους γονεις τους παρεα με τους γιατρους για να τους φανε τα σπιτια.

nemo έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Γενικα ειμαι υπερ αλλα οχι στην Ελλαδα γιατι θα εφαρμοστει με απατεωνιστικο τροπο. Θα σκοτωνουν οι ελληνομπανεζοι τους γονεις τους παρεα με τους γιατρους για να τους φανε τα σπιτια.
εγω ειμαι υπερ αν δεν μπορουν ή δεν μπορουμε ν α παρουμε τα ποδια- καλος και γρηγορος ψοφος