Προβληματισμός

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: Προβληματισμός

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 30 Αύγ 2023, 15:30

Magdap35 έγραψε:Αξίζει να δώσω το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας ΚΠΓ στα γαλλικά ή πρέπει να δώσω το delf ? Ακούγεται από κάποιους ότι δεν αναγνωρίζεται το ίδιο και ειδικά στο εξωτερικό ούτε που το κοίτανε ... άλλοι πάλι λένε ότι δεν κοιτάνε το χαρτί αλλά το τι ξέρεις !

Η λογική λέει να πάρεις την πιστοποίηση που αναγνωρίζεται διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 31 Αύγ 2023, 11:05

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Αξίζει να δώσω το κρατικό πιστοποιητικό γλωσσομάθειας ΚΠΓ στα γαλλικά ή πρέπει να δώσω το delf ? Ακούγεται από κάποιους ότι δεν αναγνωρίζεται το ίδιο και ειδικά στο εξωτερικό ούτε που το κοίτανε ... άλλοι πάλι λένε ότι δεν κοιτάνε το χαρτί αλλά το τι ξέρεις !

Η λογική λέει να πάρεις την πιστοποίηση που αναγνωρίζεται διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα όμως θα μου προκαλέσει πρόβλημα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Αύγ 2023, 13:47

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Η λογική λέει να πάρεις την πιστοποίηση που αναγνωρίζεται διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα.

Στην Ελλάδα όμως θα μου προκαλέσει πρόβλημα?

Δεν νομίζω να μετράει πιο πολύ στην Ελλάδα, και δη στον ιδιωτικό τομέα, το ΚΠΓ απο το delf.
0 .
Ich bereue nichts

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 31 Αύγ 2023, 14:55

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Στην Ελλάδα όμως θα μου προκαλέσει πρόβλημα?

Δεν νομίζω να μετράει πιο πολύ στην Ελλάδα, και δη στον ιδιωτικό τομέα, το ΚΠΓ απο το delf.

Ευχαριστώ!!! Δηλαδή τους νοιάζει πχ μόνο αν έχεις το β2 κι όχι αν αυτό είναι delf ή κπγ σωστά?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Αύγ 2023, 22:39

Magdap35 έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Δεν νομίζω να μετράει πιο πολύ στην Ελλάδα, και δη στον ιδιωτικό τομέα, το ΚΠΓ απο το delf.

Ευχαριστώ!!! Δηλαδή τους νοιάζει πχ μόνο αν έχεις το β2 κι όχι αν αυτό είναι delf ή κπγ σωστά?

Μετράει το επίπεδο, πχ Β2, και αν το πτυχίο αναγνωρίζεται στη χώρα που θα το χρησιμοποιήσεις. Τα πτυχία που αναγνωρίζονται συνήθως είναι αρκετά, όχι ένα συγκεκριμένο. Το DELF είναι του Γαλλικού Ινστιτούτου που είναι παράρτημα του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας, δεν νομίζω να υπάρχει πιο έγκυρη και αναγνωρισμένη πιστοποίηση στα γαλλικά, και χώρα στον πλανήτη που να μην το αναγνωρίζει.
Aν δεν έχεις κάτι στο μυαλό σου που σου ζητάει ρητά ΚΠΓ (αμφιβάλω αν υπάρχει τέτοια θέση πουθενά), δεν βλέπω ποιός ο λόγος να το προτιμήσεις απο το DELF.
0 .
Ich bereue nichts

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 01 Σεπ 2023, 20:22

Προέλλην έγραψε:
Magdap35 έγραψε:Ευχαριστώ!!! Δηλαδή τους νοιάζει πχ μόνο αν έχεις το β2 κι όχι αν αυτό είναι delf ή κπγ σωστά?

Μετράει το επίπεδο, πχ Β2, και αν το πτυχίο αναγνωρίζεται στη χώρα που θα το χρησιμοποιήσεις. Τα πτυχία που αναγνωρίζονται συνήθως είναι αρκετά, όχι ένα συγκεκριμένο. Το DELF είναι του Γαλλικού Ινστιτούτου που είναι παράρτημα του γαλλικού Υπουργείου Παιδείας, δεν νομίζω να υπάρχει πιο έγκυρη και αναγνωρισμένη πιστοποίηση στα γαλλικά, και χώρα στον πλανήτη που να μην το αναγνωρίζει.
Aν δεν έχεις κάτι στο μυαλό σου που σου ζητάει ρητά ΚΠΓ (αμφιβάλω αν υπάρχει τέτοια θέση πουθενά), δεν βλέπω ποιός ο λόγος να το προτιμήσεις απο το DELF.

Γιατί είναι πιο βατό και φιλικό στον εξεταζόμενο(απ' όσο μου είπε η καθηγήτρια μου )! Επίσης στο proficiency πάλι είχα δώσει ένα λίγο πιο εύκολο το Michigan MSU και κανένας δεν με έχει ρωτήσει σε συνέντευξη τι proficiency έχω μόνο πόσο καιρό το έχω . Αυτά που τους πείραζαν ήταν το ότι μένω λίγο μακριά από την Αθήνα, ότι δεν έχω προϋπηρεσία, μεταφορικό μέσο κλπ ...
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 01 Σεπ 2023, 23:23

Συνεχισε την προσπαθεια και μην κολλας σε λεπτομερειες. Το θεμα ειναι καθαρα στατιστικο, πρεπει να κανεις 100, για να πιασεις 1. Μπορει να σου ερθει στο 2 μπορει στο 99.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 03 Σεπ 2023, 15:51

Δεν διάβασα τι προβληματισμούς βάζετε αλλά προβληματίζομαι και εγώ

Ο Βαρουφάκης ήθελε το Γιάννης να το γράφει με ένα ν

Ο Κασσελακης το επίθετο του το γράφει με δύο σ αν και το κασελακι, η κασέλα γράφονται με ένα σ

Προφανώς το ένα ν τα δύο σ είναι μέρος της αριστερής επαναστατικής φύσης τους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Magdap35
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Magdap35 » 03 Σεπ 2023, 19:12

Πιστεύετε ότι αξίζει να αφήσω την δουλεια που έχω πιάσει προσωρινά για να αφοσιωθώ στην αναζήτηση πρακτικής? Το θέμα είναι ότι φοβάμαι πως δεν θα βρίσκω και θα καταλήξω απλά να κάθομαι !!!
Σκεφτόμουν να δουλεύω μέχρι να βρω πρακτική αλλά με προβληματίζει ότι : αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα το σηκώσω καθώς θα δουλεύω και δεύτερον όταν δεν δουλεύω ή διαβάζω ή έχω μάθημα οπότε δεν έχω χρόνο (όπως είπα μένω και μακριά από το κέντρο της Αθήνας οπότε και μόνο η μετακίνηση παίρνει χρόνο )
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Σεπ 2023, 19:17

Magdap35 έγραψε:Πιστεύετε ότι αξίζει να αφήσω την δουλεια που έχω πιάσει προσωρινά για να αφοσιωθώ στην αναζήτηση πρακτικής? Το θέμα είναι ότι φοβάμαι πως δεν θα βρίσκω και θα καταλήξω απλά να κάθομαι !!!
Σκεφτόμουν να δουλεύω μέχρι να βρω πρακτική αλλά με προβληματίζει ότι : αν με πάρουν τηλέφωνο δεν θα το σηκώσω καθώς θα δουλεύω και δεύτερον όταν δεν δουλεύω ή διαβάζω ή έχω μάθημα οπότε δεν έχω χρόνο (όπως είπα μένω και μακριά από το κέντρο της Αθήνας οπότε και μόνο η μετακίνηση παίρνει χρόνο )

Η προσωρινή δουλειά έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο (έστω και μακρινή/έμεση σχέση) ή είναι τελείως άσχετη;
0 .
Ich bereue nichts

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”