Μου αρέσει εδώ

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
mitsokollias

Re: Μου αρέσει εδώ

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 24 Φεβ 2015, 12:29

Δεν είναι έτσι και το ξέρεις. Οταν κάποιος κάνει μαζικά copy-paste ναζιστική προπαγάνδα κατ επάγγελμα ,δεν υπάρχει κάποιος που να τρέχει από πίσω του να τον ξεσκεπάζει, απλά γιατί δεν υπάρχουν επαγγελματίες ξεσκεπαστές.
Ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί και ποιά η αποστολή τους (ψάρεμα ανύποπτων αγράμματων θυμάτων για τις αγέλες τους) , πλέον ξέρουμε και τα αποτελέσματα αυτής της τακτικής (δημιουργία ανεγκέφαλων μαχαιροβγαλτών).
Και εννοείται πάνω απ όλα ότι υπάρχει αυτός ο φόβος γιατί απλούστατα δεν είναι πλέον θεωρητικός.
Εχουμε ήδη μια ναζιστική συμμορία που πραγματοποίησε ένα σωρό εγκλήματα. Δεν είναι ανάγκη να υπάρξουν κι άλλα εγκλήματα με τι δικαιολογία της μη φίμωσης των εγκληματιών.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 24 Φεβ 2015, 12:39

Βασικά πρέπει να γραφτούν γυναίκες για να εξισορροπιστεί η κατάσταση. Αν είχα πρόσβαση στο ..... θα έστελνα πμ σε κοπέλλες που ξερω από παλιά, αλλά είμαι permanently blocked. Έτσι εδώ έχει άτομα ενδιαφερόμενα κυρίως για την πολιτική που έφεραν γνωστούς τους εξίσου ενδιαφερόμενους για την πολιτική. Αν συνεχιστεί σε αυτό το στυλ, πολύ φοβάμαι ότι το φόρουμ θα πατώσει. Είναι η πρώτη κίνηση που πρέπει να κάνετε όσοι έχετε ακόμα λογαριασμούς εκεί. Ειδοποιειστε μαζικά κοπέλλες να έρθουν. Πολύ φοβάμαι ότι μπορεί να είναι και αργά. Γιατί μια κοπελα ίσως διστάζει να γραφτεί σ ένα φόρουμ 60 μαντράχαλων που συζητάνε κυρίως πολιτικά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Φεβ 2015, 12:41

Δεν βλέπω κάποιον να κάνει copy-paste ναζιστική προπαγάνδα εδώ μέσα, τουλάχιστον οχι σε τεράστιο βαθμό.
Copy-paste θέσεις της ΧΑ, όπως και θέσεις όλων των άλλων, μπορεί κάποιος να κάνει, αλλά αυτές οι θέσεις θα υποστούν κριτική, του αρέσει δεν του αρέσει (όπως και αυτές των άλλων).
Για τα περί "εγκληματικής οργάνωσης" προσωπικά περιμένω ν' αποδειχτούν. Πάντως κατά την άποψή μου, και η ΝΔ, και το ΠΑΣΟΚ (τουλάχιστον αυτά) είναι μπλεγμένα και σε βίαιες ενέργειες και σε άλλες έκνομες πράξεις. Δεν είναι κανέναν να ευαισθητοποιείται γι' αυτές. Πχ, όταν αποκαλούσαν, από μια τοπική οργάνωησ της ΟΝΝΕΔ τον Καλαμπόκα "αγωνιστή", δεν είδα κανέναν να χαρακτηρίζει την ΝΔ εγκληματική οργάνωση.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 24 Φεβ 2015, 12:59

Το θέμα που συζητάνε οι χελώνας - μητσοκόλλιας είναι ενδιαφέρον. Γράφω ευθύς εξαρχής ότι κλίνω προς την άποψη του χελώνα. Γράφουμε ότι θέλουμε αλλά σεβόμαστε κάποιους βασικούς κανόνες. Επίσης να απαγορετεί το συστηματικό σπαμάρισμα κομματικών κειμένων χωρίς σχολιασμό ή έστω ένα βασικό συμπέρασμα. Ευτυχώς το τελευταίο δεν συμβαίνει εδώ προς το παρόν.

Πέραν, πρέπει να ξεκαθαριστεί ένα πράγμα: μας ενοχλεί η κομματική προπαγάνδα ή η ναζιστική κομματική προπαγάνδα; Η οι ναζιστικές θέσεις; Και για ότι μας ενοχλεί, κάνουμε τι;

Στην αντιμνημονιακή ελλάδα του 2015, τα όρια μεταξύ αριστερού και δεξιού λαϊκισμού και φασισμού είναι εξαιρετικά δυσδιάκριτα. Εχθές, για παράδειγμα είδαμε φουλ-έξτρα λενινιστή να συστήνει το site της εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης χρυσή αυγή σαν μια αποδεκτή και προτιμητέα πηγή ενημέρωσης!
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 24 Φεβ 2015, 13:07

Τι περιμένεις ακόμη να αποδειχτεί ,οι φόνοι και οι τραυματισμοί? Αυτά είναι γνωστά ,όπως είναι γνωστός και ο τρόπος που χτίστηκαν τα μυαλά αυτών που τα έκαναν. Ας μη μπαίνουν κι άλλα λιθαράκια σε αυτό το αίσχος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Φεβ 2015, 13:09

Μεχρι στιγμης εχουμε 2 μποτ,ενα ΧΑ και ενα ΣΥΡΙΖΑ.Προς το παρον ειναι ακινδυνα ισως επειδη ειναι μονα τους.
Κλινω προς την αποψη του Χελωνου,αν και δε ξερω αν θα παραμεινω εκει αν μαζευτουν πχ 3-4 απο δαυτους και αρχιζουν και σπαμμαρουν υπερ της ΧΑ.
Οσο και αν σιχαινομαι και το ΝΔΣΟΚ και τους ΣΑΝΕΛ,δεν τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι με τη ΧΑ,ουτε μπορω να βαλω στο ιδιο τσουβαλι την προπαγανδα (γιατι ολα τα πολ.κομματα προπαγανδα κανουν εν τελει) των υπολοιπων,με την ναζιστικη προπαγανδα.

mitsokollias έγραψε:Τι περιμένεις ακόμη να αποδειχτεί ,οι φόνοι και οι τραυματισμοί? Αυτά είναι γνωστά ,όπως είναι γνωστός και ο τρόπος που χτίστηκαν τα μυαλά αυτών που τα έκαναν. Ας μη μπαίνουν κι άλλα λιθαράκια σε αυτό το αίσχος.

Ακριβως,τη ΧΑ την ξεραμε απο τα 90ς,δεν περιμεναμε απο το Σαμαρα να μας τη μαθει.Οι δε ΝΔΣΟΚικες κυβερνησεις την καλυπταν εδω και 2 δεκαετιες μεχρι που αποφασισαν για δικους τους πολιτικαντικους λογους να τους μπουζουριασουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 24 Φεβ 2015, 13:15

Λάχου, καλά λένε οτι ο άνθρωπος έχει δυο σακούλες, η μια έχει τα ελαττώματα των άλλων, η άλλη τα δικά του, αλλά αυτή που έχει τα δικά του είναι πίσω του και δεν την βλέπει.
Τα κνιτομπότ, δεν τα βλέπεις εδώ μέσα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Φεβ 2015, 13:17

Kauldron έγραψε:Λάχου, καλά λένε οτι ο άνθρωπος έχει δυο σακούλες, η μια έχει τα ελαττώματα των άλλων, η άλλη τα δικά του, αλλά αυτή που έχει τα δικά του είναι πίσω του και δεν την βλέπει.
Τα κνιτομπότ, δεν τα βλέπεις εδώ μέσα.

Ποιος κανει συστηματικη προπαγανδα υπερ του ΚΚΕ δηλαδη,σε αυτο το φορουμ?
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 24 Φεβ 2015, 13:18

Αυτό ακριβώς που λες θα ήθελα κι εγώ να προληφθεί αφού η εμπειρία λέει ότι όποια προσπάθεια να δημιουργηθεί στέκι διαλόγου είχε άμεση συνέχεια να καταλήξει χώρος ψαρέματος των νεοναζί. Αφού αυτή είναι η δουλειά τους. Απ την άλλη το χ φερέφωνο της ΝΔ, του ΚΚΕ ,του ΣΥΡΙΖΑ κλπ, μπορεί να γίνεται εκνευριστικό ,αλλά δεν είναι επικίνδυνο. Μπορεί ο καθένας να το αγνοεί απλά.
0 .

libre

Δημοσίευσηαπό libre » 24 Φεβ 2015, 13:20

Εγώ είμαι υπερ της ελευθερίας του λόγου, αλλά μόνο για δημοκράτες. Ακόμα και μια ξεχαρβαλωμένη δημοκρατία έχει κόκκινες γραμμές και ποτέ δεν θα διαλύσει για παράδειγμα τους θεσμούς στήριξης του δημοκρατικού πολιτεύματος.

Ξέρουμε σε ποια ιδεολογία πιστεύουν οι χρυσαυγίτες, ποιον ήρωα θαυμάζουν, τι έκανε ο ήρωας τους και πόσο προσπαθουν να τον μιμηθούν. Όσο δεν κινούνται προπαγανδιστικά, ίσως μπορούμε να δείξουμε ανοχή για να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Ποτέ όμως ένα δημοκρατικό φόρουμ δεν θα έπρεπε να γινει βήμα προπαγάνδας των θαυμαστών του τερατος που αιματοκύλισε την Ευρώπη με τη διανοητική του διαταραχή και την απέραντη κακία του.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”