AN
-
Freisinniger
- Maître des anions

Re: AN
δεν υπήρχαν μογγόλοι στην περιοχή μόνο πέρσες, αν και οι περσίδες είναι πιο όμορφες κάπως από τις Ελληνίδες λογικό είναι αφού είναι άριες, μπουμπούκι θα του έτυχε του παίχτη 

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Metranion έγραψε:δεν υπήρχαν μογγόλοι στην περιοχή μόνο πέρσες, αν και οι περσίδες είναι πιο όμορφες κάπως από τις Ελληνίδες λογικό είναι αφού είναι άριες, μπουμπούκι θα του έτυχε του παίχτη
Ήταν ο πρώτος διδάξας.
Και δεδομένου ότι είναι ο μέγιστος των Ελ, οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να παντρευτούμε αλλοδαπές.

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Διάδοχος
- Danchō

Admin έγραψε:Metranion έγραψε:δεν υπήρχαν μογγόλοι στην περιοχή μόνο πέρσες, αν και οι περσίδες είναι πιο όμορφες κάπως από τις Ελληνίδες λογικό είναι αφού είναι άριες, μπουμπούκι θα του έτυχε του παίχτη
Ήταν ο πρώτος διδάξας.
Και δεδομένου ότι είναι ο μέγιστος των Ελ, οφείλουμε να ακολουθήσουμε το παράδειγμά του και να παντρευτούμε αλλοδαπές.
Για Βορειοαφρικανικά μωρά πάμε Πελοπόννησο

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
nemo
- Supreme poster

βρε αλανια τακιμια αδελφια κλπ με συγκινησατε μεχρι και ο διαδοχος εδωσε και τα ρεστα του ακομη με την μεστη και ζεστη του αποψη
πολυπολιτισμικη μου Ελλαδαρα να ζησης να χιλιασεις (χρυση αυγη και στα καγκελα )που σας χρειαζεται μονο και μονο
να δω να σπαει την αφελεια την αφασια και την πνευματικη μυωπια σας
αυτα παρατηρω (ασχετο με το νημα) οτι ενω ειμαστε καπου σωστοι καπου αλλου το εχουμε χασει εντελως μα εντελως
αυτα εχω χασει επεισοδια ουτε καν θυμαμαι για πιο λογο ανοιξα αυτο θεμα κατι με την ποση βλακεια θα αντεξουμε ακομη
ή για ποσο ακομη θα ανεχτουμε καποια ζητηματα ή για ποσο ακομη θα αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια
καπου πριν λιγες μερες συναντησα καποιον τυπο που μου φανηκε τοσο ¨"ξυπνιος"που σιχτιρισα τον εαυτο μου που δεν ρωτησα ονομα διευθυνση αριθμο τηλεφωνου τοση εντυπωση μου εκανε
γενικα εχω πηξει μες στην βλακεια με τους γυρω απο μενα και ολο ξεχνιεμαι μοναχικα
παραμπιπτοντως Γαλη καποιο βιβλιο εχεις να προτεινεις; θυμαμαι ενα που ειχες πει καποτε αν θυμαμαι καλα τον τιτλο το σμηνος των σπουργιτων ηταν πολυ καλο το διαβασα πεντε εξι φορες
πολυπολιτισμικη μου Ελλαδαρα να ζησης να χιλιασεις (χρυση αυγη και στα καγκελα )που σας χρειαζεται μονο και μονο
να δω να σπαει την αφελεια την αφασια και την πνευματικη μυωπια σας
αυτα παρατηρω (ασχετο με το νημα) οτι ενω ειμαστε καπου σωστοι καπου αλλου το εχουμε χασει εντελως μα εντελως
αυτα εχω χασει επεισοδια ουτε καν θυμαμαι για πιο λογο ανοιξα αυτο θεμα κατι με την ποση βλακεια θα αντεξουμε ακομη
ή για ποσο ακομη θα ανεχτουμε καποια ζητηματα ή για ποσο ακομη θα αναμασαμε τα ιδια και τα ιδια
καπου πριν λιγες μερες συναντησα καποιον τυπο που μου φανηκε τοσο ¨"ξυπνιος"που σιχτιρισα τον εαυτο μου που δεν ρωτησα ονομα διευθυνση αριθμο τηλεφωνου τοση εντυπωση μου εκανε
γενικα εχω πηξει μες στην βλακεια με τους γυρω απο μενα και ολο ξεχνιεμαι μοναχικα
παραμπιπτοντως Γαλη καποιο βιβλιο εχεις να προτεινεις; θυμαμαι ενα που ειχες πει καποτε αν θυμαμαι καλα τον τιτλο το σμηνος των σπουργιτων ηταν πολυ καλο το διαβασα πεντε εξι φορες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Freisinniger
- Maître des anions

Μακρυά από πελοπόννησο σε έναν γνωστό μου του έπεσε γύφτισσα από Καλαμάτα αν και την είχα δει ήταν θεομπούμπουκο, σπάνια βρίσκεις όμορφες 

0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an

-
nemo
- Supreme poster

ΓΑΛΗ έγραψε:nemo έγραψε:Γαλη καποιο βιβλιο εχεις να προτεινεις;
"Η ομηρική μάχη" του Κωστή Παπαγιώργη.
Μικρό, πυκνό και παντός καιρού.
ελληνα; με καθε επιφύλαξη θα το παραγγείλω κιόλας αύριο ,ελπιζω να ειναι καλο
επισης ακουσα καλα λογια για το βιβλιο της Δαφνης Βαρβιτσιωτη και το σκεπτομαι
(μικρο πυκνο και παντος καιρου - ποσο μου έλειψαν αυτα τα μικρα διαμαντάκια)

0 .
-
nemo
- Supreme poster

Κάποτε κατευθυνόμασταν προς τα μέσα, βαθύτερα προς τα ανθρώπινα συναισθήματα. και ανακαλύψαμε ενα μεγαλύτερο χαος Τώρα οδεύουμε προς τα έξω για να υποτάξουμε το χάος στον κόσμο μας
μεσα ειναι το πιο επικίνδυνο γιατι μεγαλώνει μονο του χωρις κανόνες
μεσα ειναι το πιο επικίνδυνο γιατι μεγαλώνει μονο του χωρις κανόνες
0 .