Μπαμπινιωτισμος Αντουανετανισμος ..Εθνικισμός....
-
Στύγιος
Re: Μπαμπινιωτισμος Αντουανετανισμος ..Εθνικισμός....
Ο Μπαμπινιώτης είναι τρόμπας ολκής ,εγώ μάλιστα έχω καθιερώσει και τον νεολογισμό: "μπαμπινιωτιές" όπως παπαριές 

0 .
-
Στύγιος
Admin έγραψε:Ψωνάρα από τις λίγες. Σε μια τελετή ορκωμοσίας ενός γνωστού είχε παρεξηγηθεί διότι ένα παιδί χαιρέτησε πρώτα τον πρόεδρο της σχολής και όχι αυτόν (ήταν τότε ο πρύτανης ).
Πριν χρόνια σε συνέδριο της ΟΛΜΕ είχε αργήσει να εμφανιστεί κάνα μισάωρο κι ο διπλανός μου και διευθυντής λυκείου μόλις τον είδε εξεφράσθη ως εξής : "καλώς τ' @@ μας"

0 .
-
Μάντης
- Basic poster

ΓΑΛΗ έγραψε:Ο Μάντης που είναι λαρτζ, πρόσθεσε και μερικές άσχετες φέτες εθνικισμού με αποσιωπητικά ένθεν κακείθεν...
Αν εγώ που γεννήθηκα σε αυτή την χώρα από Έλληνες γονείς μεγάλωσα σπούδασα εδώ ,αλλά ακούγοντας την συνέντευξη του ένοιωσα άβολα ότι με κάποιους ανθρώπους <<ενός άλλου επιπέδου>>
δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω αν δεν βελτιώσω τα Ελληνικά μου μαθαίνοντας τις αρχαίες ρίζες των λέξεων, τι αισιοδοξία πλήρης ενσωμάτωσης στην κοινωνία πρέπει να έχει ένας πρόσφυγας;Αυτό για μένα είναι κρυμμένος εθνικισμός και ρατσισμός.
Εσύ αποκωδικοποίησε το 'όπως θέλεις.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Μάντης έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Ο Μάντης που είναι λαρτζ, πρόσθεσε και μερικές άσχετες φέτες εθνικισμού με αποσιωπητικά ένθεν κακείθεν...
Αν εγώ που γεννήθηκα σε αυτή την χώρα από Έλληνες γονείς μεγάλωσα σπούδασα εδώ ,αλλά ακούγοντας την συνέντευξη του ένοιωσα άβολα ότι με κάποιους ανθρώπους <<ενός άλλου επιπέδου>>δεν θα μπορώ να επικοινωνήσω αν δεν βελτιώσω τα Ελληνικά μου μαθαίνοντας τις αρχαίες ρίζες των λέξεων, τι αισιοδοξία πλήρης ενσωμάτωσης στην κοινωνία πρέπει να έχει ένας πρόσφυγας;
Αυτό για μένα είναι κριμένος εθνικισμός και ρατσισμός.
Εσύ αποκωδικοποίησε το 'όπως θέλεις.
Το αποκωδικοποίησα ήδη. Κάτι πιο δύσκολο έχεις;
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Η Γαλη τραβαει το αυτακι του Μαντη για μια λεξη στον τιτλο και την ιδια ωρα χαριεντιζεται με εμμισθους του Μιχαλολιακου και ναζι.
Καταντια.
Καταντια.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Πως καταφερες να παρεξηγηθεις με ολους χωρις να σε ενοχλησει κανεις ειναι αποριας αξιο παντως.
Μεγαλο καψιμο τα κομματικα γραφεια. Σε κανουν να παιρνεις προσωπικα τα παντα.
Μην καθεσαι τοσες ωρες στα γραφεια της Συγγρου, μιλα και με κανενα μη νεοδημοκρατη να ξελαμπικαρεις.
Μεγαλο καψιμο τα κομματικα γραφεια. Σε κανουν να παιρνεις προσωπικα τα παντα.
Μην καθεσαι τοσες ωρες στα γραφεια της Συγγρου, μιλα και με κανενα μη νεοδημοκρατη να ξελαμπικαρεις.
0 .
-
ΓΑΛΗ
- Crazy poster

Εσύ έπρεπε να γίνεις παπάς. Σου πάει το κήρυγμα.
0 .
-
Μάντης
- Basic poster

Ακούγοντας τον καταλαβαίνεις ότι όλοι οι Έλληνες θα πρέπει να σταματήσουν ότι κάνουν , οι αγρότες να μην φυτεύουν οι μηχανικοί να μην σχεδιάζουν και γενικά να παγώσουν τα πάντα.
Να επιστρέψουν όλοι στα σχολεία και όταν θα μάθουν καλά Ελληνικά τόσο καλά σαν τον Μπαμπινιώτη τότε να ξεκινούσε όλο το σύστημα από την αρχή και σωστά.
Τώρα μέχρι να γίνει αυτό πιστεύω ότι ο Μπαμπινιώτης θα μας ταΐζει.
Να επιστρέψουν όλοι στα σχολεία και όταν θα μάθουν καλά Ελληνικά τόσο καλά σαν τον Μπαμπινιώτη τότε να ξεκινούσε όλο το σύστημα από την αρχή και σωστά.
Τώρα μέχρι να γίνει αυτό πιστεύω ότι ο Μπαμπινιώτης θα μας ταΐζει.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

ΓΑΛΗ έγραψε::LoL:
Εσύ έπρεπε να γίνεις παπάς. Σου πάει το κήρυγμα.
Ωραια τα γελακια αλλα ακομα δεν καταλαβαινω γιατι καθεσαι και πηζεις σε ενα συριζαιικο φορουμ ενω εχεις τοσα φιλαρακια στο φορουμ του Μπουμπουκου που μπορειτε να τα λετε ελευθερα και να γλειφετε την ΝΔουλα ανενοχλητοι
0 .