Παλι τρεις κι ο κουκος μειναμε

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Παλι τρεις κι ο κουκος μειναμε

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιούλ 2018, 11:05

nemo έγραψε:βασικα δεν φταιει αυτο αλλα μάλλον η αποτυχία στον συντονισμό
σας ειχε δοθεί μια μεγαλη ευκαιρια και εσεις την πετάξατε
φυσικα δεν θα το παραδεχθειτε
και σας το λεω επειδη ειμαι το ατομο που "κοιταζει προς ολες τις πλευρες

Πραγματικά είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε κωλοχανείο και από πολιτικό φόρουμ να μεταλλαχθούμε σε τσατ για κοπρίτες που κωλοβαράνε 24/7 μπροστά στο πισι, αλλά οι βλάκες δεν το εκτιμήσαμε. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Krasny_Oktyabr
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Krasny_Oktyabr » 09 Ιούλ 2018, 11:27

Adminović έγραψε:Δεν έχετε βαρεθεί να ανοίγετε όλη την ώρα νήματα "αποχώρησης";

Δεν ειναι μηνυμα αποχώρησης. Τουλαχιστον οχι για μενα επι του παροντος. Αν θα αποχωρησω οριστικα θα σας το πω.

Ειναι warning shot καθως το εν λογω φορουμ εχει ουσιαστικα πέσει σε παρακμη. Και να πω οτι γραφεται κατι ενδιαφέρον παει στα κομματια. Ουσιαστικα μονο η πολιτικη κινειται και ακομα και εκει μονοπωλείται απο Αριστο Γιαννόπουλο και 2-3 γκεστ σταρ.

Στα υπολοιπα ακινησία. Σε λιγο αυτος εδω ο χώρος θα γινει αυτο που μισησατε (σε μικρογραφια καθως ειναι ελάχιστοι οι συμμετεχοντες) αν συνεχιστει ετσι το πραγμα.

Δειτε απλα την πρωτη σελίδα της πολιτικης. Εναλλάξ νηματα Αριστου και Γιαννοπουλου οπου αναλίσκονται σε αντιθέσεις μεταξυ τους με λιγο σαππορτ απο 2-3 γκεστ σταρ και κανα δυο που μπηκαν εκει κατα λαθος.

Ε στο φιναλε ας το πουμε οχι Ελευθερο αλλα "Αριστειο-Γιαννοπουλειο Φορουμ". Δεν ανταλλάσσονται αποψεις. Απλα συγκρουονται 2 ατομα με κερκιδα 5-6 αλλους.

Το Αναγεννηση Κωλοπετεινιτσας-Κεραυνος Κρυοβρυσουλας περισσοτερη κερκιδα εχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιούλ 2018, 11:36

Θελεις να συμμετεχουμε λιγοτερο εγω και ο Αριστος;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Krasny_Oktyabr
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Krasny_Oktyabr » 09 Ιούλ 2018, 11:36

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Θελεις να συμμετεχουμε λιγοτερο εγω και ο Αριστος;

Οχι

Να συμμετέχει κι αλλος κοσμος. Και να κινουνται περισσοτερο και αλλοι τομεις. Δεν γυριζει ο κοσμος γυρω απο την πολιτικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 09 Ιούλ 2018, 11:45

Krasny_Oktyabr έγραψε:
Adminović έγραψε:Δεν έχετε βαρεθεί να ανοίγετε όλη την ώρα νήματα "αποχώρησης";

Δεν ειναι μηνυμα αποχώρησης. Τουλαχιστον οχι για μενα επι του παροντος. Αν θα αποχωρησω οριστικα θα σας το πω.

Ειναι warning shot καθως το εν λογω φορουμ εχει ουσιαστικα πέσει σε παρακμη. Και να πω οτι γραφεται κατι ενδιαφέρον παει στα κομματια. Ουσιαστικα μονο η πολιτικη κινειται και ακομα και εκει μονοπωλείται απο Αριστο Γιαννόπουλο και 2-3 γκεστ σταρ.

Στα υπολοιπα ακινησία. Σε λιγο αυτος εδω ο χώρος θα γινει αυτο που μισησατε (σε μικρογραφια καθως ειναι ελάχιστοι οι συμμετεχοντες) αν συνεχιστει ετσι το πραγμα

Γιατι δεν γράφεις εσυ κάτι που θεωρείς "ενδιαφέρον";
Εχε υπόψιν ότι αυτό που εσυ θεωρείς ενδιαφέρον ίσως είναι βαρετό για άλλους, όπως και το αντίστροφο.

Δεν νομίζω ότι το παρόν φόρουμ έχει καμία σχέση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους ποιοτικούς δείκτες, σε σχέση με "αυτο που μισήσαμε".

Η ποσότητα ποτέ δεν υπήρξε ο στόχος μου. Δεν πάει ο αριθμός επισκεπτών ανάλογα με τον αριθμό ποστ ή τα pageviews. Μπορεί να έχεις ένα σάιτ με 300Κ pageviews και 5Κ ποστ το μήνα και να ξεπερνας σε επισκέπτες ένα φόρουμ του 1.5Μ pageviews και 30Κ ποστ το μήνα. Το να συντηρεις ένα σάιτ για να κάνουν τσατ ορισμένοι ή να στέλνουν ραβασάκια μέσω πμ είναι ανώφελο για μένα.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιούλ 2018, 11:49

Φιλαράκια εμείς εδώ κάνουμε την πλάκα μας για λίγες ώρες την ημέρα, όπως γίνεται και στο οποιοδήποτε καφενείο.
Δεν ζούμε στο ελεύθερο ούτε και για το ελεύθερο.
Αν θέλαμε να δώσουμε άλλη μορφή στο φόρουμ θα το κάναμε, αφήνοντας ασύδοτο τον διαδικτυακό κατιμά που έχει περάσει από εδώ τα τέσσερα χρόνια της λειτουργίας του.
Επιλέξαμε να δώσουμε βάρος στον πολιτικό και κοινωνικό χαρακτήρα του φόρουμ χωρίς να μας ενδιαφέρει η μαζικότητα. Εμείς αυτό προσφέρουμε και είναι στη διακριτική ευχέρεια του οποιουδήποτε να το αποδεχθεί ή να το απορρίψει.
4 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 09 Ιούλ 2018, 11:51

Λυση υπαρχει
Να αναλαβω εγω με τον Αριστο το elefthero εν λευκω
Θα απογειωθει μεσα σε ενα εξαμηνο :D
1 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Ιούλ 2018, 11:54

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Λυση υπαρχει
Να αναλαβω εγω με τον Αριστο το elefthero εν λευκω
Θα απογειωθει μεσα σε ενα εξαμηνο :D

Tο έχετε ήδη αναλάβει.
0 .

Krasny_Oktyabr
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Krasny_Oktyabr » 09 Ιούλ 2018, 11:54

Adminović έγραψε:
Krasny_Oktyabr έγραψε:

Στα υπολοιπα ακινησία. Σε λιγο αυτος εδω ο χώρος θα γινει αυτο που μισησατε (σε μικρογραφια καθως ειναι ελάχιστοι οι συμμετεχοντες) αν συνεχιστει ετσι το πραγμα

Γιατι δεν γράφεις εσυ κάτι που θεωρείς "ενδιαφέρον";
Εχε υπόψιν ότι αυτό που εσυ θεωρείς ενδιαφέρον ίσως είναι βαρετό για άλλους, όπως και το αντίστροφο.

Δεν νομίζω ότι το παρόν φόρουμ έχει καμία σχέση, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τους ποιοτικούς δείκτες, σε σχέση με "αυτο που μισήσαμε".

Η ποσότητα ποτέ δεν υπήρξε ο στόχος μου. Δεν πάει ο αριθμός επισκεπτών ανάλογα με τον αριθμό ποστ ή τα pageviews. Μπορεί να έχεις ένα σάιτ με 300Κ pageviews και 5Κ ποστ το μήνα και να ξεπερνας σε επισκέπτες ένα φόρουμ του 1.5Μ pageviews και 30Κ ποστ το μήνα. Το να συντηρεις ένα σάιτ για να κάνουν τσατ ορισμένοι ή να στέλνουν ραβασάκια μέσω πμ είναι ανώφελο για μένα.

Εγραψες κι εσυ μερικα ενδιαφέροντα. Αλλα ποσοι ενδιαφέρθηκαν?

Π.χ. το άρθρο σου για τους Γοτθους θα μπορουσε να ειχε γινει μια αρκετα καλη αρχη για ενα διαλογο πανω στις μετακινησεις των βαρβάρων του 5ου αιώνα.

Αντ'αυτου ειχε μονο μια αναρτηση απο εναν γκεστ σε κωμικη μορφη.

Οταν ο κοσμος αγνοει ενα αρθρο καλογραμμένο απο τον ιδιο τον administrator και προτιμά να αναλισκεται σε αντιθέσεις και μονομαχίες σε αλλους τομεις ως θεατης σε ρωμαικη αρένα τι αλλο θα μπορουσα να κανω?

Να γραψω και εγω ενα αρθρο το οποιο θα αγνοηθεί και θα περάσει ετσι? Οτι γράφουμε το γράφουμε για να γινεται γονιμος διάλογος και οχι για να καταλήξουμε σε μονομαχία 2 ατόμων ουτε για να αγνοηθεί. Δεν θελω να καταναλώσω τον χρόνο μου για κατι το οποιο πολυ συντομα θα εκφυλιστει ή θα αγνοηθεί.
0 .

blackpaint
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό blackpaint » 09 Ιούλ 2018, 12:13

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:βασικα δεν φταιει αυτο αλλα μάλλον η αποτυχία στον συντονισμό
σας ειχε δοθεί μια μεγαλη ευκαιρια και εσεις την πετάξατε
φυσικα δεν θα το παραδεχθειτε
και σας το λεω επειδη ειμαι το ατομο που "κοιταζει προς ολες τις πλευρες

Πραγματικά είχαμε την ευκαιρία να γίνουμε κωλοχανείο και από πολιτικό φόρουμ να μεταλλαχθούμε σε τσατ για κοπρίτες που κωλοβαράνε 24/7 μπροστά στο πισι, αλλά οι βλάκες δεν το εκτιμήσαμε. :fico:

εχεις την ψευδαισθηση πως κανεις κατι σοβαρο κι αξιολογο δηλαδη τωρα, και πως το ιντερνετ ειναι κατι ανωτερο απο ενα αλλο μεσο διασκεδασης και αναψυχης;

ενταξει, ειναι το μονο μερος πια οπου μπορω να διαβαζω τη μυθηρα και τον κλινοσοφιστη, στο χαριζω αυτο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”