Σαρβάιβορ.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σαρβάιβορ.

Δημοσίευσηαπό vallon » 26 Μάιος 2021, 14:05

Λαχουρένιος έγραψε: Τωρα τους βαζουν μεχρι και να ξεβρακωνονται για τα νουμερα... Ημαρτον :s_bored

Πιατεύω ότι επικεντρώθηκες στο πιο ενδιαφέρον σημείο όλων αυτών των σειρών

πάντως επιγραμματικά κάθισα και είδα λίγο τα κωλαράκια στο άλλο πως το λένε; ααα ναι τη φάρμα..
δεν λέω αξιόλογα
ειδικά το ξανθούλι μου κεντρίζει πολύ τη φαντασία..

θα χάλαγα για πάρτη της και μια κάτρα αλφαμπάνκ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 26 Μάιος 2021, 14:20

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Κοίτα, εγώ απ' το 2017 το έβλεπα ξεκάθαρα για τα αγωνίσματα. Καμιά φορά μάλιστα , όταν δεν παίζουν, μπορεί να αλλάξω και κανάλι. Είχα στεναχωρηθεί στο πρώτο όταν είχε πεταχτεί έξω ο Χαντακλικάκης τόσο νωρίς. Κι αυτό γιατί ήταν παιχτούρα και το έδειξε και αργότερα που μπήκε στο nomads. Οπότε θα συνεχίσω να το βλέπω εφόσον συνεχίζουν να υπάρχουν οι 4 καλύτεροι παίκτες ( Ηλίας, Σάκης , Μαριαλένα , Καριολίνα ).

Ο Τζέιμς ήταν πολύ καλός στους στόχους ( σαν τον Γιακουμάτο και τον Τσίλη στο survivor 2 ) , αλλά αργός στο ραν.
Ο Σανίκος ήταν καλός στο run , αλλά άσχετος στους στόχους. Εμένα μου αρέσουν παίκτες που τα συνδυάζουν ( με μια προτίμηση στο τρέξιμο ) : Μάριος , Ντάνος, Γκότσης , Φραουλίτσας , Θεοδώρου ( για μένα ο καλύτερος παίκτης ever ), Μπόγδανος, Κατσουλης κ.λπ.

Εγω ειμαι το ακριβως αναποδο και το βλεπω για τα ξεκατινιασματα :D Τις τελευταιες δυο βδομαδες βλεπω μονο τα χαιλαιτ απο το Youtube. Τωρα τους βαζουν μεχρι και να ξεβρακωνονται για τα νουμερα... Ημαρτον :s_bored

Χαχα. Έπρεπε να δεις το παιχνίδι ερωτήσεων Σάκη - Μαριαλένα.

Σάκης : Με έχεις κάνει και γι' αυτό χωρίσαμε. Τα έχω βγάλει αυτά στο κεφάλι μου. Ναι . Το ζώο.
Μαριαλένα : Τρελό ... Άρρωστο ... Κέρατα ... Κερατάς ... Ταύρος .... Τάρανδος.
Σάκης : Ναι.
Ηλίας : Σ' έκανε ρε φίλε ; :hmhmhm:
Σάκης : Όχι ρε. Και θα το 'λεγα με τέτοια χαρά ; :laugh1:

Ο Ηλίας χτες ήταν άστοχος στους στόχους και έκανε 0/2. Η Μαριαλένα ήταν μέτρια προς καλή. Ο Ασημακόπουλος πολύ καλός. Η Καριολίνα μέτρια προς κακή. Ο Σάκης φύσαγε. Έκανε 3 παιχνίδια με έναν Αφρικανό πολύ δυνατά. Στο πρώτο τον πέρασε ο Αφρικανός , αλλά νίκησε ο Σάκης. Στο δεύτερο ήταν μαζί, αλλά νίκησε ο Αφρικανός. Στο τρίτο τον πέρασε ο Σάκης και νίκησε κιόλας για το 10. Το τελευταίο παιχνίδι :

0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μάιος 2021, 16:20

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Χαχα. Έπρεπε να δεις το παιχνίδι ερωτήσεων Σάκη - Μαριαλένα.

Σάκης : Με έχεις κάνει και γι' αυτό χωρίσαμε. Τα έχω βγάλει αυτά στο κεφάλι μου. Ναι . Το ζώο.

Ο Ηλίας χτες ήταν άστοχος στους στόχους και έκανε 0/2. Η Μαριαλένα ήταν μέτρια προς καλή. Ο Ασημακόπουλος πολύ καλός. Η Καριολίνα μέτρια προς κακή. Ο Σάκης φύσαγε. Έκανε 3 παιχνίδια με έναν Αφρικανό πολύ δυνατά. Στο πρώτο τον πέρασε ο Αφρικανός , αλλά νίκησε ο Σάκης. Στο δεύτερο ήταν μαζί, αλλά νίκησε ο Αφρικανός. Στο τρίτο τον πέρασε ο Σάκης και νίκησε κιόλας για το 10. Το τελευταίο παιχνίδι :

Το ειδα χθες λιγο το ελληνοτουρκικο. Στο 9-9 πιστευω πως ο Σακης ευνοηθηκε απο την Μαριαλενα που εκανε καλυτερο ραν απο την μαλακω και κερδισε μερικα δευτερα παραπανω. Ο μαυρος ηταν λιγο καλυτερος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 26 Μάιος 2021, 23:32

Λαχουρένιος έγραψε:
Τλαξκαλτέκος έγραψε:Χαχα. Έπρεπε να δεις το παιχνίδι ερωτήσεων Σάκη - Μαριαλένα.

Το ειδα χθες λιγο το ελληνοτουρκικο. Στο 9-9 πιστευω πως ο Σακης ευνοηθηκε απο την Μαριαλενα που εκανε καλυτερο ραν απο την μαλακω και κερδισε μερικα δευτερα παραπανω. Ο μαυρος ηταν λιγο καλυτερος.

Όχι βέβαια. :s_no

Εκτός που φαίνεται με γυμνό μάτι έχουν μετρηθεί και οι χρόνοι. Ο Κατσούλης έκανε την πίστα σε 20'' 96 και ο Στήβεν σε 21΄΄14. Το προβάδισμα που του έδωσε η Μαριαλένα ηταν 00'' 05 , δηλαδή τίποτα.

Εικόνα

Υ.Γ. Γλεντάει ο Κατσούλης τον ψυχάκια τον Ηλία. 2-0 μέχρι τώρα. Και συνολικά 15-12 στις νίκες. :bigsmile45:
0 .
Τους μεν κενούς ασκούς το πνεύμα διίστησι , τους δε ανοήτους ανθρώπους το οίημα. ( Σωκράτης [ στον Στοβαίο ] )

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2021, 14:16

Αφήστε τα σορβάιβορ και τις φάρμες των ζώων και ανοίχτε κάνα ίνστα να χαρεί το μάτι σας, τώρα που ζέστανε ο καιρός και οι ινφλουένσερς τα βγάλαν όλα έξω. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2021, 09:07

Adminović έγραψε:Αφήστε τα σορβάιβορ και τις φάρμες των ζώων και ανοίχτε κάνα ίνστα να χαρεί το μάτι σας, τώρα που ζέστανε ο καιρός και οι ινφλουένσερς τα βγάλαν όλα έξω. :fico:

Ολο τον καιρο εξω τα εχουν αυτες... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 29 Μάιος 2021, 09:24

Μιας και είχε συμμετάσχει και αυτή σε ριάλιτι
Εικόνα
Όταν βγήκε στην τιβί ήμουν μικρό παιδί. Τώρα μπορεί να δείχνει και νεότερη από μένα ! :o :o :o

Εικόνα

:oomg: :oomg: :oomg: :oomg: :oomg: :oomg:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Μάιος 2021, 10:38

Τλαξκαλτέκος έγραψε:Όχι βέβαια. :s_no

Εκτός που φαίνεται με γυμνό μάτι έχουν μετρηθεί και οι χρόνοι. Ο Κατσούλης έκανε την πίστα σε 20'' 96 και ο Στήβεν σε 21΄΄14. Το προβάδισμα που του έδωσε η Μαριαλένα ηταν 00'' 05 , δηλαδή τίποτα.

Εικόνα

Υ.Γ. Γλεντάει ο Κατσούλης τον ψυχάκια τον Ηλία. 2-0 μέχρι τώρα. Και συνολικά 15-12 στις νίκες. :bigsmile45:

Οντως εχεις δικιο. Ειχα την εντυπωση οτι η Μαριαλενα αφησε αρκετα πιο πισω την αλλη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 31 Μάιος 2021, 20:32

Χτες Ηλίας - Σάκης 3-1. Κουράζεται ο κλαρινογαμπρός. :dancedance: Ανεβαίνει ο ψυχάκιας. :s_wacko
0 .

Άβαταρ μέλους
Τλαξκαλτέκος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Τλαξκαλτέκος » 03 Ιουν 2021, 20:31

Εικόνα
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”