Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Μου πρότειναν συνοικέσιο, να δεχτώ;
Τι ψηφίζει, είπαμε;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Μου ειπε οτι εχει συχαθει ολους τους πολιτικους.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Χθες καλα περασαμε.
Καθισαμε δυο ωρες στο κοινο τραπεζι, γνωριστηκαμε και μετα μολις ο κοσμος εφυγε της προτεινα να παμε για ποτακι σε μια κοντινη καφετερια.
Μου εξηγησε γιατι θελει να παντρευτει.
Ο πατερας της εχει πεθανει εδω και λιγο καιρο, η ιδια ηταν ψυχραμενη μαζι του και ειχε να πατησει στην γενετειρα της καμια δεκαρια χρονια.
Τωρα επιβαλλεται να παει γιατι θα της φανε την περιουσια, καποια κληρονομικα σε κτηματα ειναι μπερδεμενα.
Ειναι πολυ φοβιτσιαρα απο οτι καταλαβα και δεν τολμαει να γυρισει να μεινει μονιμα χωρις να εχει παντρευτει γιατι θα την σχολιαζει ολο το σοι.
.
Καθισαμε δυο ωρες στο κοινο τραπεζι, γνωριστηκαμε και μετα μολις ο κοσμος εφυγε της προτεινα να παμε για ποτακι σε μια κοντινη καφετερια.
Ο πατερας της εχει πεθανει εδω και λιγο καιρο, η ιδια ηταν ψυχραμενη μαζι του και ειχε να πατησει στην γενετειρα της καμια δεκαρια χρονια.
Τωρα επιβαλλεται να παει γιατι θα της φανε την περιουσια, καποια κληρονομικα σε κτηματα ειναι μπερδεμενα.
Ειναι πολυ φοβιτσιαρα απο οτι καταλαβα και δεν τολμαει να γυρισει να μεινει μονιμα χωρις να εχει παντρευτει γιατι θα την σχολιαζει ολο το σοι.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Θα δουμε τι θα παιξει.
Συμφωνησαμε κατ' αρχην να ξαναβρεθουμε.
Οπως καταλαβαινετε θα πρεπει να σταματησω τη μεταδοση εδω.
Δεν γινεται να σχολιαζω καθε μου συναντηση.
Οταν καταληξει αυτη η ιστορια θετικα η αρνητικα, οταν αποφασισουμε θα σας ενημερωσω αν θα φατε κουφετα η οχι.
.
Οπως καταλαβαινετε θα πρεπει να σταματησω τη μεταδοση εδω.
Δεν γινεται να σχολιαζω καθε μου συναντηση.
Οταν καταληξει αυτη η ιστορια θετικα η αρνητικα, οταν αποφασισουμε θα σας ενημερωσω αν θα φατε κουφετα η οχι.
.
0 .
.
.
-
μίστερ μαξ
- Basic poster

Χαμένος έγραψε:Να μας καλέσεις στον γάμο.
Εγώ θα έρθω με λιτό κουστούμι Μάο, το οποίο θα πλαισιωνω μόνο με μια κονκάρδα Κιλ Ιλ Σουνγκ-Κιμ Τζονγκ Ιλ.
Θα φέρω δώρο 3 μολοτωφ γεμισμένες με κηροζίνη (όχι νερωμένη) και το Θεος και Κράτος του Μπακουνιν.
0 .
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
-
κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Extreme poster

Αρίστος έγραψε:Χθες καλα περασαμε.
Αρίστος έγραψε:Θα δουμε τι θα παιξει.

0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....
-
vallon
- Supreme poster

πόσο χρονών είναι Αρίστο η κοπελιά;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Αρίστος έγραψε:Χθες καλα περασαμε.
.
Μην κάνεις βήμα πριν δεις το Ε9. Κάτι δεν πάει καλά εδώ.

2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λες να τον θελει για να της πληρωνει ΕΝΦΙΑ και στεγαστικα?

0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λες να τον θελει για να της πληρωνει ΕΝΦΙΑ και στεγαστικα?
Αυτό το ''θέλω να παντρευτώ για να μη μου φάνε την περιουσία'' δε μου 'κατσε καλά. Και αν μπορώ να το ερμηνεύσω θα έλεγα ότι θέλει να κουτουπώσει πρώτα τον Αρίστο και μετά να τον μοστράρει για μοβόρο άντρα που θα διεκδικήσει την περιουσία της από τα λυκόρνια τους συγγενείς της.
Δλδ κάτι του στυλ καθίστε καλά γιατί ο άντρας μου έχει κάτι ποντίκια σαν του Σβαρτσενέγκερ και ξέρει κουνγκ φου καλύτερα από τον Τσάκι Τσαν.
Και οπωσδήποτε το ''σιχάθηκα τους πολιτικούς'' δηλώνει άτομο απολίτικο που έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον υπερπολιτικοποιημένο φίλο μας.
Φαντάσου να θέλει ο Αρίστος να τρομπονιάσει εσένα και τον ΓΓ ή να γράψει τα άρθρα του για ''επίκαιρα'' κλπ και να έχει την απολιτίκ ξανθιά να θέλει τσάρκες σε χασαποταβέρνες και μεζεδοπωλεία ή, το χειρότερο απ' όλα, σεξ.
Θα τον καταντήσει σε δυο μήνες από διαμορφωτή της κοινής γνώμης και πρωτοπόρο κινηματία σε σκυλάκι κανίς με ροζ φιόγκο.

2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.