Συνεντεύξεις

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Συνεντεύξεις

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μαρ 2019, 21:37

bizeli έγραψε:Με τόση αυστηρή νομοθεσία σχετικά με τη ρητορική μίσους στο διαδίκτυο και πάλι βγαίνουμε πρώτοι;

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυστηρη σε σχεση με τα ευρωπαικα δεδομενα ουτε κατα ποσο εφαρμοζεται.

Για παραδειγμα ξερω αρκετα εθνικιστικα και ναζιστικα μπλογκ που λειτουργουν επι χρονια αναπαραγοντας φεικ νιουζ με σκοπο να προκαλεσουν μισος κατα ξενων και πολιτικων αντιπαλων. Δεν εχουν φαει ουτε μισο προστιμο ποτε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μαρ 2019, 21:46

bizeli έγραψε:Με τόση αυστηρή νομοθεσία σχετικά με τη ρητορική μίσους στο διαδίκτυο και πάλι βγαίνουμε πρώτοι;

Γιατί ξαφνιάζεσαι; Σε ποια άλλη χώρα μπορείς να διαβάσεις αυτά που γράφονται παραδίπλα απο ΕΛ της διπλανής πόρτας;

Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει, έχετε πάθει ανοσία, αλλά όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά. Στον πολιτισμένο κόσμο σε χτυπάει την πόρτα ο κλητήρας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 26 Μαρ 2019, 21:50

bizeli έγραψε:Αν είναι αληθές, δε σε απασχολεί που ζεις σε μια κοινωνία που βγαίνει πρώτη σε μίσος;
Θέλω να πω είσαι μέλος αυτής της κοινωνίας.
Μπορεί να στραφεί κι εναντίον σου.

Ναι αυτό εννοούσα,έχει στραφεί εναντίον μου εδώ και καιρό.Εχω μάθει να ζω με αυτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2019, 21:59

Επειδή το φαινόμενο αυτό έχει πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις η Ευρωπαική Επιτροπή έχει θεσπίσει έναν κώδικα δεοντολογίας σύμφωνα με τον οποίο πολλές εταιρείες πληροφορικής είναι "υποχρεωμένες" να συμμορφώνονται.
google, microsoft, facebook, twitter, youtube, instagram, snapchat, dailymotion

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο αλλά σχόλια/κανάλια/ιστοσελίδες μίσους ή έστω υποψία μίσους ή που στιγματίζουν κοινωνικές ομάδες κτλ αυτομάτως φιλτράρονται και μέσα σε ένα 24ωρο (μη σας πω και λιγότερο) κατεβαίνουν αυτόματα. Ακόμα κι αν δεν έχει γίνει κάποια αναφορά από κάποιον.

Πχ πολλοί youtubers απορούν γιατί τους κατέβηκαν κάποια βιντεάκια ή γιατί τους στέλνει προειδοποιήσεις το youtube.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα κανάλι στο yt που ασχολείται με ΑμεΑ.
Το yt τού έκλεισε τα σχόλια μη και τυχόν γράψει κάτι κάποιος κάτι που να θίγει τα ΑμεΑ.

0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μαρ 2019, 22:02

Τα μεγαλα μεσα ισως κρατουν τα προσχηματα, αλλα το παρτυ γινεται σε μικρα και μεσαιου μεγεθους μεσα, οπως διαφορα βοθρομπλογκ και υποενοτητες στο reddit.
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 26 Μαρ 2019, 22:02

Το "ελεύθερο" είναι "όαση" σε σχέση με βόθρους ,διαδικτυακά απόβλητα και άλλα τοξικά σάϊτ . :yesyes:
2 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2019, 22:04

Προέλλην έγραψε:

Γιατί ξαφνιάζεσαι; Σε ποια άλλη χώρα μπορείς να διαβάσεις αυτά που γράφονται παραδίπλα απο ΕΛ της διπλανής πόρτας;

Καταλαβαίνω ότι έχετε συνηθίσει, έχετε πάθει ανοσία, αλλά όλα αυτά δεν είναι φυσιολογικά. Στον πολιτισμένο κόσμο σε χτυπάει την πόρτα ο κλητήρας.

Δεν ξαφνιάζομαι αλλά απογοητεύομαι.
Τα βλέπω κι εγώ γύρω μου αλλά είναι αλλιώς να στο επιβεβαιώνει και κάποια έρευνα.
Το θέμα πάντως δεν είναι μόνο η τιμωρία αλλά γιατί τόσο μίσος;
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 26 Μαρ 2019, 22:05

Λαχουρένιος έγραψε:

Δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυστηρη σε σχεση με τα ευρωπαικα δεδομενα ουτε κατα ποσο εφαρμοζεται.

Για παραδειγμα ξερω αρκετα εθνικιστικα και ναζιστικα μπλογκ που λειτουργουν επι χρονια αναπαραγοντας φεικ νιουζ με σκοπο να προκαλεσουν μισος κατα ξενων και πολιτικων αντιπαλων. Δεν εχουν φαει ουτε μισο προστιμο ποτε.

Εδώ φίλε πατάς σε λινκ της ΧΑ και δεν ανοίγει, είναι λογοκριμένο, όπως και όλες οι νεοναζιστικές σελίδες. Στην Ελλάδα ακόμη συζητάτε αν ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι δωρικός.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Μαρ 2019, 22:07

Προέλλην έγραψε:Εδώ φίλε πατάς σε λινκ της ΧΑ και δεν ανοίγει, είναι λογοκριμένο, όπως και όλες οι νεοναζιστικές σελίδες. Στην Ελλάδα ακόμη συζητάτε αν ο ναζιστικός χαιρετισμός είναι δωρικός.

Σωπα ρε, αυτα ειναι...
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 26 Μαρ 2019, 22:07

'71 έγραψε:Ναι αυτό εννοούσα,έχει στραφεί εναντίον μου εδώ και καιρό.Εχω μάθει να ζω με αυτό.

Ενώ όλοι μας το έχουμε διαπιστώσει αυτό και ίσως το έχουμε βιώσει κιόλας παρόλα αυτά το έχουμε αποδεχθεί.
Πού θα πάει αυτό το πράγμα;
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”