RPG - Ίδρυση τεχνολογικής εταιρίας απο μέλη του Elefthero.net

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: RPG - Ίδρυση τεχνολογικής εταιρίας απο μέλη του Elefthero.net

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 06 Οκτ 2022, 10:28

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Και τι σημαινει οτι οι χαμαλοδουλειες δεν πληρωνονται?.

Εξ ορισμου οχι, για αυτο λεγονται χαμαλοδουλειες.

Δεν φταιω εγω που ο οργι ειναι υπερμαλακας ,απλα το επισημαινω.

Και εσυ εισαι υπερζηλιαρης που αντι να κοιταξεις να φτιαξεις την ζωη σου κραζεις οσους τα καταφεραν.

Εχουμε διαφορετικη άποψη για χαμαλοδουλειες 1100 τον μηνα μου φαινονται καλα λεφτα.
Μια χαρα ειναι η ζωη μου εχω 2 σπιτια μια επιχειρηση 300 τμ ,εχουμε γυρω στα 2300 μηνιαιο εισοδημα,γιατι να ζηλεψω τον υπερμαλακα?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Οκτ 2022, 08:33

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Εξ ορισμου οχι, για αυτο λεγονται χαμαλοδουλειες.

Και εσυ εισαι υπερζηλιαρης που αντι να κοιταξεις να φτιαξεις την ζωη σου κραζεις οσους τα καταφεραν.

Εχουμε διαφορετικη άποψη για χαμαλοδουλειες 1100 τον μηνα μου φαινονται καλα λεφτα.
Μια χαρα ειναι η ζωη μου εχω 2 σπιτια μια επιχειρηση 300 τμ ,εχουμε γυρω στα 2300 μηνιαιο εισοδημα,γιατι να ζηλεψω τον υπερμαλακα?

1100 τον μηνα για 10 με 12 ωρες την μερα και χωρις ρεπο ειναι ψιχουλα. Ο Οργι θα καθαριζει τουλαχιστον 2 χιλιαρικα με 8ωρο εκει που ειναι.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Οκτ 2022, 11:11

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Εχουμε διαφορετικη άποψη για χαμαλοδουλειες 1100 τον μηνα μου φαινονται καλα λεφτα.

1100 τον μηνα για 10 με 12 ωρες την μερα και χωρις ρεπο ειναι ψιχουλα. Ο Οργι θα καθαριζει τουλαχιστον 2 χιλιαρικα με 8ωρο εκει που ειναι.

8 ωρο με 8 ρεπο τον μηνα ,παλι βγάζεις πραγματα απο το μυαλό σου?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Οκτ 2022, 13:16

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

8 ωρο με 8 ρεπο τον μηνα ,παλι βγάζεις πραγματα απο το μυαλό σου?

Πριν καποιες βδομαδες ειχες πει για λιγοτερα ρεπο και περισσοτερες ωρες σε δουλεια στον τουρισμο.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 13 Οκτ 2022, 10:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:8 ωρο με 8 ρεπο τον μηνα ,παλι βγάζεις πραγματα απο το μυαλό σου?

Πριν καποιες βδομαδες ειχες πει για λιγοτερα ρεπο και περισσοτερες ωρες σε δουλεια στον τουρισμο.

Οταν δεν σου δινουν ολα τα ρεπο σου τα πληρωνουν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Οκτ 2022, 12:24

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Οταν δεν σου δινουν ολα τα ρεπο σου τα πληρωνουν.

Σκεψου οτι ο Οργι ανετα θα καθαριζει τα διπλασια με 40ωρο και καθισμενος σε ενα γραφειακι και οχι να κουβαλαει παλετες μεσα στον ηλιο.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 14 Οκτ 2022, 10:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Οταν δεν σου δινουν ολα τα ρεπο σου τα πληρωνουν.

Σκεψου οτι ο Οργι ανετα θα καθαριζει τα διπλασια με 40ωρο και καθισμενος σε ενα γραφειακι και οχι να κουβαλαει παλετες μεσα στον ηλιο.

Με αυτα τα λεφτα στην σουηδια ,τα απογευματα ζητιανευει στους δρομους.
Η γκομενα του οργισμενου εισαι?
Να σου πω και τον δευτερο υπερμαλακα?
Σταμαβρ
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Οκτ 2022, 23:00

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Με αυτα τα λεφτα στην σουηδια ,τα απογευματα ζητιανευει στους δρομους.
Η γκομενα του οργισμενου εισαι?
Να σου πω και τον δευτερο υπερμαλακα?
Σταμαβρ

Σιγα μην κανει πεζοδρομιο. Εχει πηξει η μουνα σου με τον Οργι και φαινεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Οκτ 2022, 22:54

Προέλλην έγραψε:Άχου που καταντήσαμε να δουλεύουμε ελάχιστα και να πληρωνόμαστε υπερπολλαπλάσια συγκριτικά με την βαλκανική εσχατότρυπα, σε θέσεις εργασίας στην γέφυρα της παγκόσμιας οικονομίας αντί για το παραμάγαζο του Μπάμπη, να έχουμε ελεύθερο χρόνο με το τσουβάλι, να κανουμε διακοπές όπου τραβήξει η ψυχή μας, και να μην προλαβαίνουμε να τρώμε αυτά που βγάζουμε και να αυγατίζουν οι λογαριασμοί μας.

Τα παιδιά του ο Όργι, αν τα πεί τώρα, μετά απο μιά 3ετία ζωής σε πολιτισμένη χώρα, να τα φέρει πίσω Ελλάδα, θα φύγουν απο το σπίτι και θα τρέξουν στις σουηδικές υπηρεσίες κοινωνικής προστασίας να γλιτώσουν. Δεν υπάρχει παιδί ΕΛ που έζησε 2-3 χρόνια στο εξωτερικό που να θέλει να γυρίσει πίσω.
Τα ίδια ισχύουν και για τις συζύγους. Αν πρόκειται για επαγγελματίες μορφωμένες γυναίκες. Αν τώρα μιλάμε για τίποτε αμόρφωτα βλαχαδερά που ποτέ δεν θα καταφέρουν να μάθουν την τοπική γλώσσα, δεν έχουν επαγγελματικό αντιμείμενο και χόμπι, γενικότερα είναι της ΕΛ τιβί, του φλυτζανιού και του κουτσομπολιού-κατινισμού, ΟΚ, εννοείται ότι δεν θα περάσουν καλά.

Αστα τα παιδια, καλα κανουν και τα λενε, αλλωστε χρειαζομαστε και γκαρσονια να μας σερβιρουν οταν επαναπατριζομαστε για διακοπες.

Το πιο θλιθβερο βεβαια ειναι οτι ολοι αυτοι οι πολιτες μιας βκοσμικης χωωρας στην καλυτερη, μισουν τον 1ο κοσμο αντι να προσπαθουν να τον αντιγραψουν...
2 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Οκτ 2022, 23:03

Ειμαι εδω και ενα μικρο διαστημα σε μια νεα δουλεια σε μια πολυεθνικη , ακομα σε προμπαησον πιριοντ βεβαια, σε θεση με πολλα ταξιδια σε ολη την υδρογειο, Παρασκευη επεστρεψα απο απιθανη ευρωπαικη πρωτευουσα αυριο φευγω παλι για μερη μακρινα. Τα μισθα ειναι καλα αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο, Θα κοιταξω λοιπον να σκασω το χειμωνα και ενα τριχιλιαρο με τετραχιλιαρο για το pmi σερτιφικα ενω αμεσως μετα θα σκασω γυρω στο 6χιλιαρο για 2 πιστοποιητικα για φαηνανς και κοντρολλερ. Εσεις ηττημενοι μοιρολατρες , κλαψτε οσο θελετε πνιγμενοι μεσα στην απυθμενη δειλεια σας που δεν σας αφησε να τολμησετε να αλλαξετε το ριζικο σας. Η μοιρολατρεια νικιεται απο δυνατους ανθρωπους, δεν ειναι φυσικα αυτο ευκολο ή αναιμακτο, οσοι το εκαναν γνωριζουν. Εν πασει περιπτωσει Τα μισθα ειναι καλα αλλα εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο.
Ως εμπειρια λοιπον Προελλην, ειναι κατι το απιθανο ολο αυτο (παταξη μοιρολατρειας), νιωθω υπερηφανος που το εκανα αν και στην ηλικια που το επιχειρησα οντως συναντησα τεραστιες δυσκολιες. Τωρα ομως απο οτι βλεπω αρχιζει ο ατελειωτος οργασμος.
2 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”