μπορει να ερωτευόμαστε μια εμφανιση λαχου αλλα αγαπαμε δυνατα εναν χαρακτηρα μεχρι τελους
οποτε εδω σφαλεις ταμαλα..... το ξαναγραφω παλι ταμαλα
[Άντρες] Βγαίνετε πρώτο ραντεβού
-
nemo
- Supreme poster

Re: [Άντρες] Βγαίνετε πρώτο ραντεβού
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Λαχουρένιος έγραψε:
Οπως ειπα πριν, λογω φυλου εχω δει πλευρες των αντρων που μια γυναικα δε θα δει ευκολα.
Οι γυναίκες μόνο μια πλευρά των αντρών είναι σε θέση να δουν.
Αυτή του θύματος και του υποχείριου των σχεδίων τους. Το είπε παραπάνω (κομψά μεν αλλά χωρίς διαφορά ως προς τον στρατηγικό τους στόχο) το μπιζέλι και αυτό χωρίς να έχει δείξει εδώ τάσεις προς το συμπεριφορικό χοντροκωλισμό.
Θέλουν άντρα που να εξυπηρετεί αποκλειστικά τα θέλω τους. Οτιδήποτε ξεφεύγει από αυτόν τον κανόνα απορρίπτεται και πάνε γι΄άλλα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν σε ξερω οποτε δεν μπορω να ξερω αν λες αληθεια ή υποτιμας τον εαυτο σου κατα καποιο τροπο, ουτε θελω να το προσωποποιησω. Παντως οταν βλεπεις καποιον με καποια οχι και τοσο ελκυστικη γυναικα δεν σημαινει πως ειναι μαζι της για τον χαρακτηρα της. Οι αντρες συμβιβαζονται πολυ ευκολα, ολοι θελουν το μοντελο αλλα αν δεν τους κατσει (και φυσικα στους περισσοτερους δε θα κατσει) θα πανε και με το μπαζο στην αναγκη. Ειναι αρκετοι που οχι μονο ειναι σαβουρογαμηδες αλλα εχουν το θρασος να κοροιδευουν την κοπελα στους φιλους τους για την εμφανιση τους λες και αυτοι ειναι καλλονοι. Δεν το λεω για την δικη σου περιπτωση φυσικα, μην παρεξηγηθω.
Τελικα ολα παιζουν στην ζωη και συμβαινουν και αυτα που λες (να ερωτευεται ο αλλος με βαση τον χαρακτηρα) αλλα αυτα ειναι οι εξαιρεσεις οχι ο κανονας, αυτο προσπαθω να σου πω. Ο κανονας ειναι η καφριλα απο μεριας μας.
.
Εντάξει προσωπικά για μένα έχω καταλάβει τι είναι αυτό που φταίει και είμαι 1000% βέβαιη.
Επειδή είμαι ένα άτομο πολύ ανοιχτό, πρόσχαρο, υπερευγενικό, υπερκοινωνικό αυτό παρερμηνεύεται και στα μάτια του άλλου μεταφράζεται ότι είμαι "διαθέσιμη και εύκολη".
Είμαι σίγουρη.
Ακόμα και ο πιο απελπισμένος που δε βρίσκει γυναίκα πιστεύει ότι με εμένα μπορεί να έχει κάποια τύχη, γιατί γενικά δεν προσβάλλω κανέναν ακόμα και αν μου είναι αδιάφορος ο άλλος. Ε και νομίζει ο άλλος ότι "ενδιαφέρομαι"
Κι επίσης, πιστεύω ότι επειδή δεν είμαι ένα άτομο "μη μου άπτου" και εύθικτη και φαίνομαι πολύ κουλ στους άντρες, αισθάνονται ότι μπροστά μου μπορούν να εκφράζονται άνετα κτλ. Τέλος πάντων δε φαίνομαι ψηλομύτα και δύσκολη, είμαι ένα άτομο πολύ εύκολα προσεγγίσιμο.
Make sense αυτά που λέω ή ακούγομαι ψωνάρα;
Αλλά ειλικρινά προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω την όλη φάση.
2 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

bizeli έγραψε:Εντάξει προσωπικά για μένα έχω καταλάβει τι είναι αυτό που φταίει και είμαι 1000% βέβαιη.
Επειδή είμαι ένα άτομο πολύ ανοιχτό, πρόσχαρο, υπερευγενικό, υπερκοινωνικό αυτό παρερμηνεύεται και στα μάτια του άλλου μεταφράζεται ότι είμαι "διαθέσιμη και εύκολη".
Είμαι σίγουρη.
Ακόμα και ο πιο απελπισμένος που δε βρίσκει γυναίκα πιστεύει ότι με εμένα μπορεί να έχει κάποια τύχη, γιατί γενικά δεν προσβάλλω κανέναν ακόμα και αν μου είναι αδιάφορος ο άλλος. Ε και νομίζει ο άλλος ότι "ενδιαφέρομαι"
Κι επίσης, πιστεύω ότι επειδή δεν είμαι ένα άτομο "μη μου άπτου" και εύθικτη και φαίνομαι πολύ κουλ στους άντρες, αισθάνονται ότι μπροστά μου μπορούν να εκφράζονται άνετα κτλ. Τέλος πάντων δε φαίνομαι ψηλομύτα και δύσκολη, είμαι ένα άτομο πολύ εύκολα προσεγγίσιμο.
Make sense αυτά που λέω ή ακούγομαι ψωνάρα;
Αλλά ειλικρινά προσπαθώ κι εγώ να εξηγήσω την όλη φάση.
Το αναποδο μου ακουγεται, λες οτι σε θελουν γιατι φαινεσαι ''ευκολη'' κλπ
Μπορει να τους αρεσεις σαν γκομενα ρε παιδι μου, γιατι τοση αυτομειωση?

0 .
-
bizeli
- Moderator

Λαχουρένιος έγραψε:
Ακριβώς την ίδια αντίδραση έχω κι εγώ όταν μου την πέφτουν οι άντρες.
Σκέφτομαι κάποιο πρόβλημα θα έχουν.
Βασικά μου φαίνεται και λίγο περίεργο εκείνη την ώρα, γιατί αφενός μεν το έχω εγκαταλείψει το σπορ και αφετέρου με αιφνιδιάζουν, γιατί εγώ σκέφτομαι τα δικά μου.
Μια ζωή τα δικά μου σκέφτομαι εγώ.
.gif)
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Περί αυτοεκτίμησης των γυναικών και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά.
Αν οι γυναίκες είχαν αυτοεκτίμηση και δεν υποτιμούσαν τον εαυτό τους τότε η κολακεία της αυταρέσκειας τους δε θα ήταν το μεγάλο όπλο των αντρών όταν θέλουν να τους τον σφυρίξουν.
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το ότι στο τέλος οι άντρες βρίσκονται πάντα στη θέση του θύματος.
Αν οι γυναίκες είχαν αυτοεκτίμηση και δεν υποτιμούσαν τον εαυτό τους τότε η κολακεία της αυταρέσκειας τους δε θα ήταν το μεγάλο όπλο των αντρών όταν θέλουν να τους τον σφυρίξουν.
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το ότι στο τέλος οι άντρες βρίσκονται πάντα στη θέση του θύματος.

0 .
-
bizeli
- Moderator

Ραν ταν πλαν έγραψε:Περί αυτοεκτίμησης των γυναικών και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά.![]()
Αν οι γυναίκες είχαν αυτοεκτίμηση και δεν υποτιμούσαν τον εαυτό τους τότε η κολακεία της αυταρέσκειας τους δε θα ήταν το μεγάλο όπλο των αντρών όταν θέλουν να τους τον σφυρίξουν.![]()
Εντάξει δε λέω στον καθένα αρέσει να ακούει κολακευτικά σχόλια αλλά να έχουν και λίγο σχέση με την πραγματικότητα.
know what I mean?
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

bizeli έγραψε:Ραν ταν πλαν έγραψε:Περί αυτοεκτίμησης των γυναικών και λοιπά εδώδιμα και αποικιακά.![]()
Αν οι γυναίκες είχαν αυτοεκτίμηση και δεν υποτιμούσαν τον εαυτό τους τότε η κολακεία της αυταρέσκειας τους δε θα ήταν το μεγάλο όπλο των αντρών όταν θέλουν να τους τον σφυρίξουν.![]()
Εντάξει δε λέω στον καθένα αρέσει να ακούει κολακευτικά σχόλια αλλά να έχουν και λίγο σχέση με την πραγματικότητα.
know what I mean?
Η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι όσο πιο τραβηγμένα τα κολακευτικά σχόλια τόσο πιο μεγάλη επιτυχία έχουν.
Ακόμα και σε αλλήθωρη να πεις ότι έφαγεις κόλλημα με τα μάτια της σε κάνει θεό.
Και πιο ειδικά αν αρχίζεις να εκθειάζεις τον κώλο της (αυτό το κόλλημα ΄που έχουν οι γυναίκες με τους κώλους τους ποτέ δεν το κατάλαβα
) ασχέτως σχήματος, τότε κατακτάς άνετα ακόμα και την πρώτη θέση στην ατζέντα των εκατοντάδων εραστών της.Παρ'όλα αυτά όμως η τελική θυματοποίηση του αρσενικού στην όποια κατάληξη της σχέσης παραμένει γεγονός.

0 .