Δυο φόρουμ στο στόχαστρο της ΔΗΕ για αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Δυο φόρουμ στο στόχαστρο της ΔΗΕ για αντιεμβολιαστική προπαγάνδα.

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 29 Σεπ 2021, 19:25

nemo έγραψε:Εικόνα

εκανα δοκιμη για να ανεβασω μια φωτο απο συνδεσμο =δεν θυμομουν απο ποτε ειχα να το κανω :D

και τι διαφορα εχει μια φωτο που την εχεις αποθηκευμενη και την ανεβαζεις μεσω φορουμ
με μια αλλη που την ανεβαζεις μεσω συνδεσμου ή σελιδας ;
ποιος μπορει να μας λυσει αυτην την απορια ;

Μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις το νήμα ρε παπάρα επειδή έκλασες μαλλί αφού έμαθες ότι η ΔΗΕ ερευνά φορουμικό υπερπατριωτικό προφίλ με νικ από καρτούν που έχει νταραβέρια με αντιεμβολιαστή φιλόσοφο και καλλιτεχνικές τάσεις (νομίζει ότι ζωγραφίζει). :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Σεπ 2021, 20:09

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:Εικόνα

εκανα δοκιμη για να ανεβασω μια φωτο απο συνδεσμο =δεν θυμομουν απο ποτε ειχα να το κανω :D

και τι διαφορα εχει μια φωτο που την εχεις αποθηκευμενη και την ανεβαζεις μεσω φορουμ
με μια αλλη που την ανεβαζεις μεσω συνδεσμου ή σελιδας ;
ποιος μπορει να μας λυσει αυτην την απορια ;

Μην προσπαθείς να αποπροσανατολίσεις το νήμα ρε παπάρα επειδή έκλασες μαλλί αφού έμαθες ότι η ΔΗΕ ερευνά φορουμικό υπερπατριωτικό προφίλ με νικ από καρτούν που έχει νταραβέρια με αντιεμβολιαστή φιλόσοφο και καλλιτεχνικές τάσεις (νομίζει ότι ζωγραφίζει). :fico:

σιγα μην εκλασα και μαλλί της γριας απλα τα εχω βαρεθει ολα αυτα με τα εμβολια και τα λοιπα
ακομη και τις εκλογες που θα ερθουν ξερω οτι θα χασει το κουλι - το ποσοστο δεν το ξερω
παντως δεν θα θα τις παρει καβαλα στο αλογο

οσο για την ζωγραφικη μου παιζει να ειμαι καλος και εγω να νομιζω οτι δεν ειμαι γιατι δεν ζωγραφιζω
ηρεμος με συγκεντρωση οπως θα το εκανα αν ζωγραφιζα μονος σε ενα ατελιε αλλα ζωγραφιζω
ενω κανω και αλλες δουλειες οποτε δεν ξερω και εγω ακριβως ποιες ειναι οι δυνατοτητες μου :angry:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Οκτ 2021, 11:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:Είναι σχετική η υπενθύμιση οπότε ας κατέθετες τις επιφυλάξεις σου χωρίς να προεξοφλείς το ότι και αυτό το εξοπλιστικό θα μοιράσει μίζες όπως υπονόησες ποστάροντας φωτό πασόκων καταδικασμένων για χρηματισμό.

Το τι υπονοω δεν εχει καμια σχεση με το τι ποσταρα. Και ακομα και αν θα το εγραψα φανερα κατι σαν "ναι ρε και αυτο το πρόγραμμα σε μίζες θα καταλήξει" - ουτε τέτοιο ποστ δεν θα ηταν "ασχετο με το νημα". Απλα εσυ επεσες σε παγιδα πιυ εστησε ο γγ και δεν εχεις @@ να παραδεχτεις το λαθος σου.

Και ακριβώς επειδη εχω κανει το μοντ, ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο (ίσως και αδυνατο) ειναι να συντονίζεις την συζήτηση και ταυτόχρονα να συμμετέχεις σε αυτη. Εγω εχω κανει μοντ και εφυγα απο μοντς γιατι επελεξα τη συζήτηση. Εσυ προσπαθείς να κάθεσαι σε δυο καρέκλες και ήταν αναμενόμενο οτι καποια στιγμή θα την χασεις την ισορροπία.
1 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 09 Οκτ 2021, 12:28

ВладимирВладимирович έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Είναι σχετική η υπενθύμιση οπότε ας κατέθετες τις επιφυλάξεις σου χωρίς να προεξοφλείς το ότι και αυτό το εξοπλιστικό θα μοιράσει μίζες όπως υπονόησες ποστάροντας φωτό πασόκων καταδικασμένων για χρηματισμό.

Το τι υπονοω δεν εχει καμια σχεση με το τι ποσταρα. Και ακομα και αν θα το εγραψα φανερα κατι σαν "ναι ρε και αυτο το πρόγραμμα το σε μίζες θα καταλήξει" - ουτε τέτοιο ποστ δεν θα ηταν "ασχετο με το νημα". Απλα εσυ επεσες σε παγιδα πιυ εστησε ο γγ και δεν εχεις @@ να παραδεχτεις το λαθος σου.

Και ακριβώς επειδη εχω κανει το μοντ, ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο (ίσως και αδυνατο) ειναι να συντονίζεις την συζήτηση και ταυτόχρονα να συμμετέχεις σε αυτη. Εγω εχω κανει μοντ και εφυγα απο μοντς γιατι επελεξα τη συζήτηση. Εσυ προσπαθείς να κάθεσαι σε δυο καρέκλες και ήταν αναμενόμενο οτι καποια στιγμή θα την χασεις την ισορροπία.

Τι παγίδες και καρέκλες λες ρε Βλαντ;
Ανέβασες δυο ποστ που αναφέρθηκαν ως άσχετα με το θέμα (και ήταν) βάζοντας φωτό πασόκων που τα έχουν πάρει κάνοντας παραλληλισμό με όσους θα διαχειριστούν και αυτό το πρόγραμμα προεξοφλώντας την καταδίκη τους στο μέλλον για μιζάρισμα.
Αν έγραφες κάτι σαν αυτό: "ναι ρε και αυτο το πρόγραμμα το σε μίζες θα καταλήξει" και αναφορά να γινόταν το ποστ θα έμενε.
Ξύπνιος είσαι και καταλαβαίνεις τη διαφορά του ''θα καταλήξει'' από το ''αυτό σας περιμένει γιατί είσαστε ίδιοι'' στο οποίο παρέπεμπαν οι φωτό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 09 Οκτ 2021, 21:06

Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι, βάσει της διασταύρωσης των δεδομένων στις ηλεκτρονικές βάσεις και ύστερα και από τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου, «ρίχνουμε βαρύτητα μαζί με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον κ. Παπακώστα, πώς μπορούμε να εντοπίσουμε και να γίνει ένας σωστός φάκελος για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα αυτοί που διακινούν στο διαδίκτυο, αναρτήσεις ενάντια στην δημόσια υγεία.

https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/a-mp ... yni-audio/
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Οκτ 2021, 21:19

Προέλλην έγραψε:
Συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι, βάσει της διασταύρωσης των δεδομένων στις ηλεκτρονικές βάσεις και ύστερα και από τις δηλώσεις του κ. Θεοδωρικάκου, «ρίχνουμε βαρύτητα μαζί με τον Διευθυντή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τον κ. Παπακώστα, πώς μπορούμε να εντοπίσουμε και να γίνει ένας σωστός φάκελος για να οδηγηθούν στον εισαγγελέα αυτοί που διακινούν στο διαδίκτυο, αναρτήσεις ενάντια στην δημόσια υγεία.

https://www.ertnews.gr/roi-idiseon/a-mp ... yni-audio/

Η χουντα πλεον βρίσκεται σε πληρη απόγνωση, λιγες ειναι οι μερες που τους εχουν απομείνει :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 09 Οκτ 2021, 21:24

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ανέβασες δυο ποστ που αναφέρθηκαν ως άσχετα με το θέμα (και ήταν)

Δεν. Ηταν. Ασχετα.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 09 Οκτ 2021, 23:13

Ακομα να τα φτιαξετε? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Οκτ 2021, 11:44

Ταυτοποιήθηκαν από τη ΔΗΕ τέσσερις ιστοσελίδες και έξι προφίλ που προωθούσαν την αντιεμβολιαστική ψέκα στο διαδίκτυο και έφυγε ο φάκελος για τον εισαγγελέα.
Τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται είναι διασπορά ψευδών ειδήσεων, διέγερση σε ανυπακοή και απόπειρα απάτης.
Βαρύτατα εγκλήματα που επισύρουν βαρύτατες ποινές.
Υπό διερεύνηση βρίσκονται αυτή την περίοδο δεκάδες μεμονωμένα προφίλ αντιεμβολιαστών και εντός ολίγου χρόνου θα κλάψουνε μανούλες.
Το ''ελεύθερο'' ως ιστοσελίδα φαίνεται ότι τη γλύτωσε (κατόπιν των αόκνων προσπαθειών του εμβολιαστικού του μπλοκ προς την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος) αλλά δεν μπορώ να πω το ίδιο και για όσους έχουν κόψει καπίστρι υπέρ του αντιεμβολιασμού. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Οκτ 2021, 11:58

Λαχουρένιος έγραψε:Ακομα να τα φτιαξετε? :D

Τι να φτιάξουμε;
Ο Βλαντ προσέβαλε βάναυσα την ιδιότητα μου ως μαρξιστή-λενινιστή επαναστάτη και την κομμουνιστική μου υπόσταση (ανεβάζοντας φωτό του σ. Στάλιν από την οποία είχε φάει σουτ αυτό το τσουτσέκι ο Γιεζόφ) παρασυρόμενος από τον παπάρα τον Βαλλον που ως πρώην πασόκος και νυν συριζαίος έχει στρατηγικό στόχο τη σπίλωση του ηγέτη του παγκόσμιου προλεταριάτου (το ΚΚΕ εννοώ) μέσω εμού αποδομώντας την κομμουνιστική μου δράση στο ''ελεύθερο'' ταυτίζοντας με ιδεολογικά με τον ΓΓ με τον οποίο μας χωρίζει ιδεολογικο-πολιτική άβυσσος διασπείροντας ψευδείς ισχυρισμούς ότι βρίσκεται (ο ΓΓ) υπό προστασία.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”