Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:24
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Βλακα εμενα στο διπλανο μαγαζι με θελουν τα 2/3 να γραφω κι αυτο φανηκε απο το ποσοι διαμαρτυρηθηκαν που μπαναριστηκα και ποσοι εβαλαν αβαταρ Αριστου.
Αν εννοεις τα 2/3 των ψεκασμενων τοτε συμφωνω. Εγω σου δινω αβαντζο και σου λεω οτι το 100% των ψεκασμενων σε θελουν. Αλλα τα 2/3 απο το συνολο των χρηστων με καμια Παναγια. Το καζο που τρως εδω ειναι αστειο σε σχεση με τα τσιμπουκια που σου δινουν εκει.
α) Στο προηγουμενο μπαν ειχε γινει δημοσκοπηση και το 75% των χρηστων με ζητησαν πισω. Μαλιστα η διοικηση ανταποκριθηκε στο παλλαικο αιτημα και μου μειωσε τις μερες του μπαν.
β) Σε αυτο το μπαν το μισο διπλανο μαγαζι φορουσε αβαταρ Αριστου σε ενδειξη συμπαραστασης. Οποιο νημα και να ανοιγες εβλεπες Αριστους. Καποιοι μαλιστα κρατουν ακομη το αβαταρ Αριστου.
γ) Νηματα για να ξαναγυρισω πισω ανοιξαν και ατομα που δεν συμφωνουν μαζι μου οπως ο Allien και με υποστηριξαν ακομη και ατομα που δεν με χωνευουν οπως η Γαλη η που συνεχεια ειμαστε στην κοντρα οπως ο stavmanr.
δ) Αυτα ουτε στον υπνο σου δεν θα γινοντουσαν για σενα. Ενας τιποτας εισαι που με το μπαν σου δεν θα ελειπες σε κανενα. Ο Γιαννοπουλος επισης λειπει σε πολλους, εσυ πιστεψε με δεν θα ελειπες σε κανενα.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.