Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:19

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Εσενα αντιθετα ολοι με οσους εχω μιλησει και καποιοι ειναι βαρια ονοματα θεωρουν οτι εχεις καψει το ελευθερο και δεν θελουν να ερθουν εδω.

.

Για να καταλάβουμε.
Υπάρχουν βαριά ονόματα που δεν έρχονται εδώ γιατί ο Λαχ έχει κάψει το ''ελεύθερο'' και μένουν κάπου συγκεκριμένα που το περιβάλλον είναι άκαυτο; :fico:
Αυτό κάλλιστα θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να το ονομάσει τουλάχιστον αποκοπή από την πραγματικότητα. :D
Αρίστο φίλε μου μας δουλεύεις;

Δεν μου λες οταν ηρθαν ολοι απο το βυθισμενο μαγαζι εδω κρατησατε κανενα;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.

Μαντεψε σε ποιων τις κωλοσυμπεριφορες οφειλεται αυτο.

Αρκετοι τις θυμουνται ακομη απο οτι μου ειπαν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:24

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Βλακα εμενα στο διπλανο μαγαζι με θελουν τα 2/3 να γραφω κι αυτο φανηκε απο το ποσοι διαμαρτυρηθηκαν που μπαναριστηκα και ποσοι εβαλαν αβαταρ Αριστου.

Αν εννοεις τα 2/3 των ψεκασμενων τοτε συμφωνω. Εγω σου δινω αβαντζο και σου λεω οτι το 100% των ψεκασμενων σε θελουν. Αλλα τα 2/3 απο το συνολο των χρηστων με καμια Παναγια. Το καζο που τρως εδω ειναι αστειο σε σχεση με τα τσιμπουκια που σου δινουν εκει.

α) Στο προηγουμενο μπαν ειχε γινει δημοσκοπηση και το 75% των χρηστων με ζητησαν πισω. Μαλιστα η διοικηση ανταποκριθηκε στο παλλαικο αιτημα και μου μειωσε τις μερες του μπαν.

β) Σε αυτο το μπαν το μισο διπλανο μαγαζι φορουσε αβαταρ Αριστου σε ενδειξη συμπαραστασης. Οποιο νημα και να ανοιγες εβλεπες Αριστους. Καποιοι μαλιστα κρατουν ακομη το αβαταρ Αριστου.

γ) Νηματα για να ξαναγυρισω πισω ανοιξαν και ατομα που δεν συμφωνουν μαζι μου οπως ο Allien και με υποστηριξαν ακομη και ατομα που δεν με χωνευουν οπως η Γαλη η που συνεχεια ειμαστε στην κοντρα οπως ο stavmanr.

δ) Αυτα ουτε στον υπνο σου δεν θα γινοντουσαν για σενα. Ενας τιποτας εισαι που με το μπαν σου δεν θα ελειπες σε κανενα. Ο Γιαννοπουλος επισης λειπει σε πολλους, εσυ πιστεψε με δεν θα ελειπες σε κανενα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 16:33

Αρίστος έγραψε:α) Στο προηγουμενο μπαν ειχε γινει δημοσκοπηση και το 75% των χρηστων με ζητησαν πισω. Μαλιστα η διοικηση ανταποκριθηκε στο παλλαικο αιτημα και μου μειωσε τις μερες του μπαν.

Δεν λεει κατι αυτο. Ακομα και γω θα ψηφιζα να γυρισεις. Αλλωστε ποτε δεν εχω ζητησει να μπαναριστεις ουτε θελω να φυγεις απο το φορουμ. Τετοιο σουργελο δεν ξανασυναντας ευκολα. Αν φυγεις εσυ με ποιον θα γελαμε? :D

δ) Αυτα ουτε στον υπνο σου δεν θα γινοντουσαν για σενα. Ενας τιποτας εισαι που με το μπαν σου δεν θα ελειπες σε κανενα.

65 χρονων αντρας και η μεγαλυτερη σου επιτυχια ειναι οτι ''κερδισες'' σε μια ιντερνετικη δημοσκοπηση ενος μισοπεθαμενου φορουμ και οτι κατι καμμενοι ψεκες και τρολ εβαλαν το ιδιο αβαταρ με εσενα. Ζεχνεις μιζερια και θλιψη Κωστακη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 16:34

Αρίστος έγραψε:Δεν μου λες οταν ηρθαν ολοι απο το βυθισμενο μαγαζι εδω κρατησατε κανενα;

ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.

Αν εσυ ειχες καταλαβει τοτε οτι ειχαμε σκοπο να κρατησουμε τον κοσμο του διπλανου τοτε βρισκοσουν σε αλλο φορουμ. Ποσο μαλλον τους ακροδεξιους και ψεκασμενους με τους οποιους συναναστρεφεσαι και κουτσομπολευεις σαν κυρα Κατινα. Δεν σε αδικω, τα κανει αυτα το τσιπουρο.

Μαντεψε σε ποιων τις κωλοσυμπεριφορες οφειλεται αυτο.

Αρκετοι τις θυμουνται ακομη απο οτι μου ειπαν.

Τελεια. Αυτο σημαινει οτι το φορουμ θα διατηρηθει καθαρο απο διαφορα ιντερνετικα σκουπιδια για πολλα χρονια ακομα :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:40

Εμενα με εχει τουιταρει η ρωσικη πρεσβεια, τσακωνεται μαζι μου το hoaxes, εχω γραψει αρθρπ με 58000 αναγνωσεις και αλλο με 2000 κοινοποιησεις, εχει γραψει προλογους για τα βιβλια μου ο καθηγητης Βεργος, μου εχουν παρει δισελιδη συνεντευξη σε ημερησια εφημεριδα, εχουν βαλει εξωφυλλα αρθρα μου τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, με αγαπαει κοσμος σε δυο φορα και με υποστηριζει.

Εσυ εισαι ενας τιποτας που ο μονος τροπος που βρισκει για να αποκταει αξια ειναι να κολλαει πανω μου σαν τσιμπουρι. :laugh1:

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 16:46

Αρίστος έγραψε:Εμενα με εχει τουιταρει η ρωσικη πρεσβεια, τσακωνεται μαζι μου το hoaxes, εχω γραψει αρθρα με 58000 αναγνωσεις και αλλα με 2000 κοινοποιησεις, εχει γραψει προλογους για τα βιβλια μου ο καθηγητης Βεργος, μου εχουν παρει δισελιδη συνεντευξη σε ημερησια εφημεριδα, εχουν βαλει εξωφυλλα αρθρα μου τα ΕΠΙΚΑΙΡΑ, με αγαπαει κοσμος σε δυο φορα και με υποστηριζει.

Εσυ εισαι ενας τιποτας που ο μονος τροπος που βρισκει για να αποκταει αξια ειναι να κολλαει πανω μου σαν τσιμπουρι. :laugh1:

Φιλε, βρισκεσαι στην δυση της ζωης σου και τα μεγαλυτερα κατορθωματα για τα οποια εχεις να κοκορευτεις ειναι οτι εχεις δημοσιευσει καποια σκουπιδοαρθρα (και μαλιστα στο τζαμπε) σε κατι σελιδες του κωλου και οτι σε ''αγαπανε'' καποια τρολ σε κατι φορα που υπολειτουργουν. Μηδενικη καριερα, ανυπαρκτη προσωπικη ζωη. Εισαι για λυπηση αλλα δεν φταις μονο εσυ, αλλα και οσοι απο το κοντινο σου περιβαλλον σε παρατησαν στην μοιρα σου και κατεντησες ετσι.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:49

Ουτε στη δυση της ζωης μου ειμαι, ουτε ειναι αυτα τα μεγαλυτερα κατορθωματα μου, σκεψου μαλιστα οτι εγω εχω ανεξαρτητη δουλεια απο ολα αυτα, και οχι δουλεια αλλα δουλειες. Τωρα στηνω με συνεργατες και νεα εταιρεια.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 16:50

Αρίστος έγραψε:Ουτε στη δυση της ζωης μου ειμαι, ουτε ειναι αυτα τα μεγαλυτερα κατορθωματα μου, σκεψου μαλιστα οτι εγω εχω ανεξαρτητη δουλεια απο ολα αυτα, και οχι δουλεια αλλα δουλειες. Τωρα στηνω με συνεργατες και νεα εταιρεια.

Ναι εχεις πολλες δουλειες, και κλαιγοσουν οτι θα πεινας αν βγεις στην συνταξη. Ετσι ειναι οσοι εχουν πολλες δουλειες, ψωμολυσσανε :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 19 Ιαν 2022, 16:55

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ουτε στη δυση της ζωης μου ειμαι, ουτε ειναι αυτα τα μεγαλυτερα κατορθωματα μου, σκεψου μαλιστα οτι εγω εχω ανεξαρτητη δουλεια απο ολα αυτα, και οχι δουλεια αλλα δουλειες. Τωρα στηνω με συνεργατες και νεα εταιρεια.

Ναι εχεις πολλες δουλειες, και κλαιγοσουν οτι θα πεινας αν βγεις στην συνταξη. Ετσι ειναι οσοι εχουν πολλες δουλειες, ψωμολυσσανε :laugh1:

Εδω μεγαλοι ηθοποιοι του κινηματογραφου, καλλιτεχνες του τραγουδιου και του θεαματος πεινανε στη συνταξη, εγω θα αποτελεσω την εξαιρεση;

Γι' αυτο φροντιζω αυτον τον καιρο για τις δυσκολες μερες που ερχονται.

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Ιαν 2022, 16:57

Αρίστος έγραψε:Εδω μεγαλοι ηθοποιοι του κινηματογραφου, καλλιτεχνες του τραγουδιου και του θεαματος πεινανε στη συνταξη, εγω θα αποτελεσω την εξαιρεση;

Nαι εσυ και ο Μπαρκουλης. Μετα το σπιτι του ηθοποιου θα φτιαξουμε για σενα το Σπιτι του Ψεκασμενου.

Γι' αυτο φροντιζω αυτον τον καιρο για τις δυσκολες μερες που ερχονται.

Οχι ρε μην αγχωνεσαι, μονο 65 εισαι, νωρις ειναι ακομα. Ζησε πρωτα την ζωη σου και μετα. Περιμενε μεχρι τα 80 να βγαλεις λεφτα :laugh1:
1 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”