Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Γέμισε το Ελεύθερο πρόσφυγες!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2018, 19:05

Στύγιος έγραψε:Σκάσε Βαλλόν, ο μόνος αυθεντικός Συριζαίος στο φόρουμ είμαι και θα είμαι ..εγώ ,όλοι οι υπόλοιποι είναι καρικατούρες :D

Αυτός ο τιτλος ανήκει δικαιωματικά στον μακαρίτη Ρόκο και αφού χήρεψε η θέση, στον Άριστο

Ερχεσαι τρίτος :D
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μαρ 2018, 19:13

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Σκάσε Βαλλόν, ο μόνος αυθεντικός Συριζαίος στο φόρουμ είμαι και θα είμαι ..εγώ ,όλοι οι υπόλοιποι είναι καρικατούρες :D

Αυτός ο τιτλος ανήκει δικαιωματικά στον μακαρίτη Ρόκο και αφού χήρεψε η θέση, στον Άριστο

Ερχεσαι τρίτος :D

Ο Αρίστος είναι ΣΑΝΕΛ :P Να προσέξεις επίσης ότι η δήλωση δεν άρεσε στο φόρουμ ( κάπου 15 και βάλε χρήστες δεν ξαναμπήκαν) :P

Μπανάρετε με- σαν την Ιφιγένεια- για να φυσήξει ούριος άνεμος :s_cool
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μαρ 2018, 19:33

Αντίστροφη ψυχολογία ρε , έχω θητεύσει στο esoterica, στο mavro, στο φρη του Πάγανου, στο ...., σε φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,όλα έχουν κλείσει αλλά συνεχίζω απτόητος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Cecily Anne » 20 Μαρ 2018, 19:35

Στύγιος έγραψε:Αντίστροφη ψυχολογία ρε , έχω θητεύσει στο esoterica, στο mavro, στο φρη του Πάγανου, στο ...., σε φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,όλα έχουν κλείσει αλλά συνεχίζω απτόητος.

Μήπως είσαι ολιγον γρουσούζης;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 20 Μαρ 2018, 19:42

Cecily Anne έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Αντίστροφη ψυχολογία ρε , έχω θητεύσει στο esoterica, στο mavro, στο φρη του Πάγανου, στο ...., σε φόρουμ χριστιανοταλιμπάν,όλα έχουν κλείσει αλλά συνεχίζω απτόητος.

Μήπως είσαι ολιγον γρουσούζης;

Μπορεί :laugh1: , αλλά μιλάμε για φόρα που ξεκίνησαν απ' το 2003 και κάποια στιγμή , όταν δεν είχαν τίποτα άλλο να δώσουν ,έκλεισαν τον κύκλο τους και σταμάτησαν . Εγώ πάντως ακόμα τα θυμάμαι :cry:
1 .

Άβαταρ μέλους
Υochanan
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υochanan » 20 Μαρ 2018, 22:33

πρεζοτέρικα και μαύρο φόρουμ...θυμάμαι τις μέρες που είχανε σκάσει οι πρόσφυγες απο το μαύρο στο ......στο μαύρο είχα μπει κανα δυο φορες για να διαβάσω γαλή και αρίστο. πρεζοτέρικα είχα γράψει κιόλας, νομίζω ήταν το πρώτο φόρουμ που έγραψα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μαρ 2018, 22:35

To mavro τι ηταν ρε παιδια? Για μπαφους?

Απο το εσωτερικα εχουμε εναν Χριστο Ελ αν ενδιαφερεστε. Σε καποια φαση τον στολκαραν ενας Μπεν Σαλομ και ενας αλλος που ξεχναω ονομα.

Πραισλες
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 20 Μαρ 2018, 23:01

Υochanan έγραψε:πρεζοτέρικα και μαύρο φόρουμ...θυμάμαι τις μέρες που είχανε σκάσει οι πρόσφυγες απο το μαύρο στο ......στο μαύρο είχα μπει κανα δυο φορες για να διαβάσω γαλή και αρίστο. πρεζοτέρικα είχα γράψει κιόλας, νομίζω ήταν το πρώτο φόρουμ που έγραψα...

Κι εγώ, είχα μπει για να μανουριαστώ με εψιλονιστές :D
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Υochanan
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Υochanan » 20 Μαρ 2018, 23:31

εεε ε, κι αν αλλάξαμε καμια κουβέντα τότε...ψωμί κι αλάτι... :D
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker