Σιελ Boss πουκαμισάκι , Tomy τζινάκι και trussardi sneakers

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Σιελ Boss πουκαμισάκι , Tomy τζινάκι και trussardi sneakers

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 21 Απρ 2018, 14:38

Οργισμένος έγραψε:
talaipwros έγραψε:
Ουτε για εισητηριο δεν εχεις ,κριμα .Εκει σας καταντησαν οι Τροικανοι.

Μνημονιοσκιστης κι εσυ συντροφε...
:rolleyes07:

Μπατιρακι και συ νεολελε....
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 21 Απρ 2018, 16:11

Εδώ είναι το μ@λακία νήμα που ξεκίνησε να θάβει απόντα;

Το γυρνάμε στην ποιότητα (αλαΣημίτης) "τί φορούσατε στη δεκαετία του 90';

Τη στολή των μεταλλάδων, φλάι σκούρο μπλε, μπλούζα μετάλλικα μάστερ οφ πάπετσ, τζιν μπλε σωλήνα και βέρμαχτ μπότες :D
1 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Απρ 2018, 16:14

Οχι εδω ειναι το νημα κριτικης του ντυσιματος καποιου που κοκορευεται για το ντυσιμο του(αλλα και για πολλα αλλα) σε νηματα πχ εσωτερικης πολιτικης χωρις ομως να τον εχει ρωτησει κανενας.
Και για να μην αδικηθει γινετι και αντιπαραθεση ντυσιματων
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 21 Απρ 2018, 16:25

Το τί κοκορεύεται ο καθένας είναι δικό του ζήτημα, το πως τον βλέπουμε εμείς δικό μας. ¨Ενα νήμα για το θέμα είναι σα να κάτσανε οι κυρακατίνες να πιούνε καφέ και θάβουν τη σπαστική γειτόνισσα που πήγε 2 μέρες στην Αθήνα να πουλήσει την πραμάτεια.

Μή με κάνεις να υποστηρίζω μπετατζή τώρα, θα κάνω εμετό.

Καλύτερα να μείνουμε στις βλακείες που φορούσαμε στα 90's
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Απρ 2018, 16:40

Ίφιδα έγραψε:Το τί κοκορεύεται ο καθένας είναι δικό του ζήτημα, το πως τον βλέπουμε εμείς δικό μας. ¨Ενα νήμα για το θέμα είναι σα να κάτσανε οι κυρακατίνες να πιούνε καφέ και θάβουν τη σπαστική γειτόνισσα που πήγε 2 μέρες στην Αθήνα να πουλήσει την πραμάτεια.

Μή με κάνεις να υποστηρίζω μπετατζή τώρα, θα κάνω εμετό.

Καλύτερα να μείνουμε στις βλακείες που φορούσαμε στα 90's

Το τελευταίο έτος του πανεπιστημίου (92) είχα μαλλί και γενειάδα σαν Ιησούς , κυκλοφορούσα με παντελόνι τύπου φόρμας αγγαρείας , διάφορα μπλουζάκια, στρατιωτικού τύπου αμπέχωνο, και κάτι σαν άρβυλα. :giggle02: :giggle02: Ξυρίστηκα , κουρεύτηκα και ντύθηκα ανθρώπινα λίγο πριν δώσω τις εξετάσεις επί πτυχίω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 21 Απρ 2018, 16:53

:laugh1:
Επίσης φορούσα 7 σταυρούς στο λαιμό μια εποχή που έβριζα το Θεό, 8 χιλιάδες χάιμαλιά στα χέρια, 2-3 δαχτυλίδια σε κάθε δάχτυλο και με φωνάζανε Αξλ, γιατί έμοιαζα λέει στον Άξλ Ρόουζ, άλλο που δεν ήθελα βέβαια γιατί αγαπούσα και Γκανσ εντ Ρόουζες
Στις αρχές των 90ς που ήμουνα μικρούλα, αθώα και αθλήτρια, φορούσα κάτι σορτσάκια τζιν, μέχρι που μου βγάλανε το όνομα κι ας ήμουνα παρθένα, οπότε άρχισα να ντύνομαι με όλα τα φαρδιά για να μη φαίνομαι, στο τέλος κατάλαβα ότι και μπούργκα να φορούσα, αν ο άλλος καύλωνε με τα μάτια πάλι θα έκραζε, οπότε γύρισα στα φυσιολογικά μου που ανέφερα παραπάνω.
Κερασάκι στην τούρτα, έκανα τατουάζ 15 χρονών, τότε που τατουάζ θεωρούνταν πως έκαναν μόνο οι ναυτικοί κι οι πόρνες. Η μάνα μου το μόνο που είπε είναι "τουλάχιστον δεν έκανες καμια νεκροκεφαλή" και "μεγάλο είναι ρε κορίτσι μου" ούτε δεκα εκατοστά εντωμεταξύ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 21 Απρ 2018, 17:07

Γύπας έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Το γιατί, στο τέλος, όλες τι γκόμενες τις μαζεύουν όσοι ντύνονται από τη λαϊκή, δεν μπόρεσα ποτέ να το απαντήσω.
Θα έχει να κάνει μάλλον με το ότι οι γυναίκες είναι ευάλωτες στο σύνδρομο του Ξανθόπουλου. :fico:

Κοιτάχτε ρε που θα συμφωνήσω με τον παπάρα. Ρε πως τα φέρνουν οι καιροί! :hmmm

Να συμφωνείς αλλά όσο πιο διακριτικά μπορείς. Δε θα με κάνεις ρόμπα στο φρη συριζαίε αντεπαναστάτη. Τρία χρόνια μου πήρε να χτίσω το προφίλ του επαναστάτη κομμουνιστή και ασυμβίβαστου μποέμ ώστε να μουσκεύουν οι γκόμενες άμα τη εμφανίσει του αβαταρίου μου. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 21 Απρ 2018, 17:23

Στο Λύκειο, θυμάμαι, ότι φορούσα και κάτι μυτερά παπούτσια με σπιρούνια :giggle02: και πέτσινο μπουφάν ,δεκαετία του 80 ήταν, ε ρε γλέντια :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 21 Απρ 2018, 17:30

Ραν ταν πλαν έγραψε: Τρία χρόνια μου πήρε να χτίσω το προφίλ του επαναστάτη κομμουνιστή και ασυμβίβαστου μποέμ ώστε να μουσκεύουν οι γκόμενες άμα τη εμφανίσει του αβαταρίου μου. :fico:

Με το αβατάρι σου θυμάμαι έναν Ινδιάνο που έλεγε τον Ραν ταν πλάν "σακί με ψύλλους"
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Απρ 2018, 17:44

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:
Λαχουρένιος » 21 Apr 2018, 00:33

Γιαννη θελω να μας βαλεις κατι απο το προσωπικο σου γουστο

Θα βαλω τι φοραω τωρα εγω :D
Screenshot_7.jpg
Screenshot_8.jpg
Screenshot_10.jpg

Σόρρυ ΓΓ, αλλά, τι καγκουριλίκια είν τούτα; :nono:
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”