Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2022, 15:38

Perseus1966 έγραψε:Στην αρχη λες δεν ειχες υπογράψει τιποτα και με ειπες ψευτη ,μετα θυμήθηκες οτι υπηρχε ενα χαρτι αλλα δεν το ειχες υπογραψει ,μετα το μπιζελι σου λεει οτι υπεγραψε και στα τρια και μετα εχεται ο λυσιας να σας πει οτι υπηρχαν χαρτια αλλα σαν του λαχουρενιου ,δεν ξερετε τι σας γινεται και λετε εμενα ψευτη ,ενω το εμβόλιο σας εχει αποβλακωσει

Περσέα διάβαζε καλύτερα τι έγραψα σε παρακαλώ. Ο λυσίας δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο αλλά αυτό που είπα κι εγώ.
Το χαρτί που έβαλε συνημμένο ο λαχουρένιος στην προηγούμενη σελίδα είναι αυτό που υπογράψαμε όλοι. Κι εγώ και ο λυσίας και ο λαχουρένιος. Τέλος πάντων όλος ο γενικός πληθυσμός.
Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι στη μητέρα σου δόθηκε διαφορετικό χαρτί αλλά η μητέρα σου είναι άλλη κατηγορία. Όλοι οι υπόλοιποι υπογράψαμε διαφορετικό χαρτί από αυτό που έδωσαν στη μητέρα σου. Αυτό σου επισημαίνουμε.

Είμαι καλοπροαίρετο άτομο και θέλω να πιστεύω ότι μπερδεύτηκες λίγο. Άμα ήμουν κακοπροαίρετο θα έλεγα ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις σκόπιμη σύγχυση κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2022, 16:20

Λαχουρένιος έγραψε:Ο διαλογος πρεπει να γινεται μεσα στα πλαισια του νομου. Το παρον νημα δεν αναπαραγει απλως φεικ νιουζ, αλλα ειναι το ιδιο πρωτοτυπη παραγωγη ψευδων ειδησεων απο την στιγμη που ασχετοι θανατοι αποδιδονται στους εμβολιασμους απο αντιεμβολιαστες και ψεκασμενους χρηστες. Το οτι εχει φτασει 90 σελιδες ειναι ονειδος απο την στιγμη που δεν επρεπε να φτασει ουτε δυο.Σε αλλα νηματα εχουν υπαρξει και αλλες καφριλες, πχ υπαρχει χρηστης που καθε τρεις και λιγο γραφει οτι τα εμβολια κοβιντ προκαλουν AIDS και δεν εχουν σβηστει ουτε μια φορα οι μαλακιες του.

Θεωρητικά έχεις δίκιο. Στην πράξη όμως είναι διάχυτο σε όλο το νήμα και έχει επισημανθεί αρκετές φορές μέσα από τον αντίλογο ότι δεν αποδεικνύεται καμία σύνδεση των θανάτων με τα εμβόλια.

Πολλές φορές είναι προτιμότερος ο αντίλογος από τη φίμωση. Πρώτον γιατί πρέπει να δίνεται βήμα σε όλες τις απόψεις και ειδικά για ένα θέμα που συζητιέται ανοιχτά πλέον απ' όλη την κοινωνία (στο ξαναείπα αυτό) και δεύτερον και κυριότερο γιατί μέσα από τον αντίλογο φαίνεται η ισχύς των επιχειρημάτων κάθε πλευράς. Όποιος έχει σωστή κριτική ικανότητα είναι σε θέση να αξιολογήσει τι από αυτά είναι ορθά και τι όχι και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Το να σβήνουμε αβέρτα ό,τι ανεβαίνει δείχνει φόβο και συγκάλυψη.
Όχι εδώ είμαστε και συζητάμε ανοιχτά όλες τις απόψεις και εκεί θα φανεί η "μαγκιά" ή η ανοησία του καθενός.

Αν παρόλα αυτά υπάρχει κάτι που βγάζει μάτι και υπάρχει λόγος να παρέμβουμε υπάρχει και το κουμπάκι της αναφοράς. Από όποια πλευρά και αν είστε.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Οκτ 2022, 19:05

bizeli έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Στην αρχη λες δεν ειχες υπογράψει τιποτα και με ειπες ψευτη ,μετα θυμήθηκες οτι υπηρχε ενα χαρτι αλλα δεν το ειχες υπογραψει ,μετα το μπιζελι σου λεει οτι υπεγραψε και στα τρια και μετα εχεται ο λυσιας να σας πει οτι υπηρχαν χαρτια αλλα σαν του λαχουρενιου ,δεν ξερετε τι σας γινεται και λετε εμενα ψευτη ,ενω το εμβόλιο σας εχει αποβλακωσει

Περσέα διάβαζε καλύτερα τι έγραψα σε παρακαλώ. Ο λυσίας δεν πρόσθεσε κάτι καινούριο αλλά αυτό που είπα κι εγώ.
Το χαρτί που έβαλε συνημμένο ο λαχουρένιος στην προηγούμενη σελίδα είναι αυτό που υπογράψαμε όλοι. Κι εγώ και ο λυσίας και ο λαχουρένιος. Τέλος πάντων όλος ο γενικός πληθυσμός.
Δεν αμφισβήτησε κανείς ότι στη μητέρα σου δόθηκε διαφορετικό χαρτί αλλά η μητέρα σου είναι άλλη κατηγορία. Όλοι οι υπόλοιποι υπογράψαμε διαφορετικό χαρτί από αυτό που έδωσαν στη μητέρα σου. Αυτό σου επισημαίνουμε.

Είμαι καλοπροαίρετο άτομο και θέλω να πιστεύω ότι μπερδεύτηκες λίγο. Άμα ήμουν κακοπροαίρετο θα έλεγα ότι προσπαθείς να δημιουργήσεις σκόπιμη σύγχυση κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνεις.

Ο Λαχουρενιος δεν το υπεγραψε.μαλιστα με αποκαλεσε ψευτη οταν του ειπα οτι υπεγραψα χαρτι συναινεσης.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Οκτ 2022, 19:06

ιλινοις.jpeg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Οκτ 2022, 19:07

ιλινοισ1.jpeg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 10 Οκτ 2022, 19:08

Ποτε θα πατε για επομενη δοση να μου κανετε μια χαρη?
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Οκτ 2022, 22:40

Perseus1966 έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ε όχι και να του χαλάσουμε την επιχείρηση "Τελεταί Ξαφνικίδης"!!! :D :laugh1:

Επειδη δεν πεθανατε εσεις δεν σημαινει οτι δεν πεθαινουν ψεκομπολια συνεχεια.

Κάτσε ρε συ, 3 δόσεις ρίξαμε, προσεχώς και 4η, και κάθε χρόνο απο μία. Αν δεν πεθάνουμε εμείς, ποιός θα πεθάνει δηλαδή;

mrna δολοφονικό είναι αυτό, δεν είναι παίξε-γέλασε να μας λες τώρα ότι μπορεί και να μην πεθάνουμε.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Οκτ 2022, 10:38

Προέλλην έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Επειδη δεν πεθανατε εσεις δεν σημαινει οτι δεν πεθαινουν ψεκομπολια συνεχεια.

Κάτσε ρε συ, 3 δόσεις ρίξαμε, προσεχώς και 4η, και κάθε χρόνο απο μία. Αν δεν πεθάνουμε εμείς, ποιός θα πεθάνει δηλαδή;

mrna δολοφονικό είναι αυτό, δεν είναι παίξε-γέλασε να μας λες τώρα ότι μπορεί και να μην πεθάνουμε.

Η κορη του γερουσιαστή παντως πεθανε.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Οκτ 2022, 11:49

Το BMJ ξεφτυλιζει φειςμπουκ.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Οκτ 2022, 19:22

Ομολογουν σιγα σιγα ,στην ευρωπαικη επιτροπη μ,ετα απο ερωτηση βουλευτη παραδεχτηκαν οτι δεν ηξεραν αν το εμβολιο στα ματαει την μεταδοση (αδεια ομως πηραν για αυτο ακριβως) αρα οι υποχρεωτικοι εμβολιασμοι ηταν απλα κολπο.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”