Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Οκτ 2022, 21:55

Η πρωτη που εμβολιαστηκε στον κοσμο (επισημως) ενα βιντεο που δεν ειδαμε ποτε ,γιδια.

0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Οκτ 2022, 22:00

Γαλλος βουλευτης τραβηξε τα πανδεινα.

0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Οκτ 2022, 22:08

Perseus1966 έγραψε:Η πρωτη που εμβολιαστηκε στον κοσμο (επισημως) ενα βιντεο που δεν ειδαμε ποτε ,γιδια.

]

ο λαχου θα μας πει πως εξασθενησε λογω παρατεταμενη περιοδο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Οκτ 2022, 22:47

και για αυτο θα πει οτι το γνωριζαν απο την αρχη και σαν καλοι πολιτες το εφαρμοσαν

Στην ακρόαση για τον COVID , ο ευρωβουλευτής Ρομπ Ρους, βγήκε δημόσια στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και είπε ότι μία από τους διευθυντές της PFIZER μόλις μου ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ: Ότι το εμβόλιο δεν δοκιμάστηκε ποτέ για την πρόληψη της μετάδοσης. Το «εμβολιαστείτε για τους άλλους» ήταν πάντα ψέμα. Ο μόνος σκοπός του διαβατηρίου COVID ήταν για να εξαναγκάσει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν. Ο κόσμος πρέπει να μάθει. Μοιράσου αυτό το βίντεο!

Αυτό είναι εγκληματικό! Εκατομμύρια άνθρωποι έκαναν το εμβόλιο επειδή πίστεψαν ότι θα βοηθούσαν άλλους. Πίστεψαν το ψέμα ότι το πειραματικό εμβόλιο θα φέρει την ανοσία της αγέλης επειδή θα σταματήσει να μεταδίδεται ο ιός. Δεν τους παρασχέθηκε πλήρως ενημερωμένη συγκατάθεση εξαπατήθηκαν.

Πρόκειται για κατάφωρη παραβίαση της ιατρικής δεοντολογίας όπως και για παραβίαση του Κώδικα της Νυρεμβέργης. Δεν μιλάμε πια για κάτι που εμείς υποθέτουμε, ή που είναι θεωρία συνομωσίας!

Έχουμε τώρα παραδοχή του εγκλήματος!
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Οκτ 2022, 23:06

Αυστραλια γιδιαααααααα

αυστραλ.jpeg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 12 Οκτ 2022, 10:09

nemo έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Η πρωτη που εμβολιαστηκε στον κοσμο (επισημως) ενα βιντεο που δεν ειδαμε ποτε ,γιδια.

]

ο λαχου θα μας πει πως εξασθενησε λογω παρατεταμενη περιοδο

Ναι αυτο ηταν η δικαιολογια η προισταμενη ειχε τασεις λιπιθυμιας και ειπαν να την βαλουν πρωτη να κανουν διαφημιση.
Επισης ειναι εξαφανισμενη 2 χρονια τωρα ,επισημη δικαιολογια την επρηζαν οι ανεμβολιαστοι...
Καποιος λεει οτι ειδε χαρτια υποθηκης σε καποιο μικρο δικαστηριο αλλα...
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Οκτ 2022, 13:23

Perseus1966 έγραψε:Σε ενημερωσαν για τις παρενεργειες?
Και εμενα μια χαρα ξταν η μανα μου ...μεχρι που πέθανε

Η μανα σου ηταν υπερηλικη και κατακοιτη για αυτο δεν μπορουσε να δωσει η ιδια συναινεση για εμβολιασμο. Δεν ειναι περιεργο που πεθανε, το περιεργο θα ηταν να ζουσε ακομα. Εισαι τοσο πορωμενος που κανεις σπεκουλα με τον θανατο της μανας σου.

Perseus1966 έγραψε:Στην αρχη λες δεν ειχες υπογράψει τιποτα και με ειπες ψευτη ,μετα θυμήθηκες οτι υπηρχε ενα χαρτι αλλα δεν το ειχες υπογραψει ,μετα το μπιζελι σου λεει οτι υπεγραψε και στα τρια και μετα εχεται ο λυσιας να σας πει οτι υπηρχαν χαρτια αλλα σαν του λαχουρενιου ,δεν ξερετε τι σας γινεται και λετε εμενα ψευτη ,ενω το εμβόλιο σας εχει αποβλακωσει

Ειπα οτι δεν υπεγραψα το συγκεκριμενο, οχι οτι δεν υπεγραψα τιποτα. Εβαλα συγκεκριμενα τι χαρτια μου εδωσαν. Το χαρτι που εβαλες εσυ αναφερεται ρητα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που δεν μπορουν να δωσουν συναινεση για εμβολιασμο, και δεν αφορα τους περισσοτερους εμβολιασμενους.

Αλλωστε αν υπηρχε χαρτι που υπογραφει ο γενικος πληθυσμος το οποιο να αναφερει αυτα που λες θα μας το ειχες βαλει και δε θα εβαζες το χαρτι που υπεγραψες εκ μερους της μανας σου.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 12 Οκτ 2022, 20:20

Σύμφωνα με πληροφορίες, η μάνα του 19χρονου πήγε να δει στο δωμάτιο του γιου της επειδή δεν είχε ξυπνήσει, και διαπίστωσε πως ο νέος ήταν παγωμένος και είχε ξεψυχήσει μέσα στη νύχτα.

Τραγωδία στην περιοχή του Αμπελόκαμπου στην Ηλεία. Ένας 19χρονος πέθανε στο σπίτι του με τη μητέρα του να βρίσκει τον γιο της νεκρό στο δωμάτιό του.

Άμεσα κλήθηκε το ΕΚΑΒ Πύργου Ηλείας, ενώ έγιναν προσπάθειες να επαναφέρουν τον 19χρονο και από το οικογενειακό περιβάλλον, αλλά, ο νέος ήταν ήδη νεκρός, παγωμένος, είχε φύγει από τη ζωή.

https://www.freeopinion.gr/Article/1744 ... mitera-tou
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 12 Οκτ 2022, 20:23

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Σε ενημερωσαν για τις παρενεργειες?
Και εμενα μια χαρα ξταν η μανα μου ...μεχρι που πέθανε

Η μανα σου ηταν υπερηλικη και κατακοιτη για αυτο δεν μπορουσε να δωσει η ιδια συναινεση για εμβολιασμο. Δεν ειναι περιεργο που πεθανε, το περιεργο θα ηταν να ζουσε ακομα. Εισαι τοσο πορωμενος που κανεις σπεκουλα με τον θανατο της μανας σου.

Perseus1966 έγραψε:Στην αρχη λες δεν ειχες υπογράψει τιποτα και με ειπες ψευτη ,μετα θυμήθηκες οτι υπηρχε ενα χαρτι αλλα δεν το ειχες υπογραψει ,μετα το μπιζελι σου λεει οτι υπεγραψε και στα τρια και μετα εχεται ο λυσιας να σας πει οτι υπηρχαν χαρτια αλλα σαν του λαχουρενιου ,δεν ξερετε τι σας γινεται και λετε εμενα ψευτη ,ενω το εμβόλιο σας εχει αποβλακωσει

Ειπα οτι δεν υπεγραψα το συγκεκριμενο, οχι οτι δεν υπεγραψα τιποτα. Εβαλα συγκεκριμενα τι χαρτια μου εδωσαν. Το χαρτι που εβαλες εσυ αναφερεται ρητα σε συγκεκριμενες περιπτωσεις που δεν μπορουν να δωσουν συναινεση για εμβολιασμο, και δεν αφορα τους περισσοτερους εμβολιασμενους.

Αλλωστε αν υπηρχε χαρτι που υπογραφει ο γενικος πληθυσμος το οποιο να αναφερει αυτα που λες θα μας το ειχες βαλει και δε θα εβαζες το χαρτι που υπεγραψες εκ μερους της μανας σου.

Ποιος σου ειπε οτι ηταν κατακοιτη ? παλι βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου κανονικα περπαταγε η γυναικα μετα την δευτερη δοση αποχειροτερεψε και την τριτη που τη εστειλε στον ταφο την εκανε σπιτι και 85 χρονων στα γιαννενα εισαι μικρος ,η αδελφη της πεθανε 89 ο πατερας της 94 η αλλη θεια μου 98 και εκτος ανοιας (που χειροτερεψε μετα τα εμβολια ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ .
Πως να το βαλω ανοητε αφου δεν μου εδωσαν αντιγραφο παροτι ζητησα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Οκτ 2022, 08:03

Perseus1966 έγραψε:Ποιος σου ειπε οτι ηταν κατακοιτη ? παλι βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου κανονικα περπαταγε η γυναικα μετα την δευτερη δοση αποχειροτερεψε και την τριτη που τη εστειλε στον ταφο την εκανε σπιτι και 85 χρονων στα γιαννενα εισαι μικρος ,η αδελφη της πεθανε 89 ο πατερας της 94 η αλλη θεια μου 98 και εκτος ανοιας (που χειροτερεψε μετα τα εμβολια ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ .

Αφου ηταν μια χαρα ρε επιστημονα, τοτε γιατι δεν μπορουσε να δωσει συναινεση για τον εαυτο της και εδωσες εσυ? Στην ΝΑΣΑ πρεπει να σε παρουν γιατι τετοιο μυαλο χαραμιζεται :D

Πως να το βαλω ανοητε αφου δεν μου εδωσαν αντιγραφο παροτι ζητησα.

Ρε εχεις ξεμωραθει? Αφου εβαλες εικονα στο φορουμ απο την φορμα που σου εδωσαν να συμπληρωσεις.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”