Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Ποιος σου ειπε οτι ηταν κατακοιτη ? παλι βγαζεις πραγματα απο το μυαλο σου κανονικα περπαταγε η γυναικα μετα την δευτερη δοση αποχειροτερεψε και την τριτη που τη εστειλε στον ταφο την εκανε σπιτι και 85 χρονων στα γιαννενα εισαι μικρος ,η αδελφη της πεθανε 89 ο πατερας της 94 η αλλη θεια μου 98 και εκτος ανοιας (που χειροτερεψε μετα τα εμβολια ) ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ .
Διότι ανάρρωνε από εγχειρηση στο ισχιο και δεν ήθελα να την ταλαιπωρω ,το χαρτι που εβαλα ήταν από τον ιντερνετ ,εμενα μου εδωσαν αλλο .
Αφου ηταν μια χαρα ρε επιστημονα, τοτε γιατι δεν μπορουσε να δωσει συναινεση για τον εαυτο της και εδωσες εσυ? Στην ΝΑΣΑ πρεπει να σε παρουν γιατι τετοιο μυαλο χαραμιζεται
Πως να το βαλω ανοητε αφου δεν μου εδωσαν αντιγραφο παροτι ζητησα.
Ρε εχεις ξεμωραθει? Αφου εβαλες εικονα στο φορουμ απο την φορμα που σου εδωσαν να συμπληρωσεις.
Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
-
Perseus1966
- Extreme poster

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Διότι ανάρρωνε από εγχειρηση στο ισχιο και δεν ήθελα να την ταλαιπωρω ,το χαρτι που εβαλα ήταν από τον ιντερνετ ,εμενα μου εδωσαν αλλο
Εσυ ειπες οτι σου εδωσαν το χαρτι που εβαλες απο το ιντερνετ οχι καποιο αλλο. Εχεις μπερδευτει απο τα τοσα ψεματα.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Διότι ανάρρωνε από εγχειρηση στο ισχιο και δεν ήθελα να την ταλαιπωρω ,το χαρτι που εβαλα ήταν από τον ιντερνετ ,εμενα μου εδωσαν αλλο
Εσυ ειπες οτι σου εδωσαν το χαρτι που εβαλες απο το ιντερνετ οχι καποιο αλλο. Εχεις μπερδευτει απο τα τοσα ψεματα.
Εγω ειπα τι εγραφε το χαρτι μου ,το χαρτι απο το ιντερνετ το εβαλα οταν άρχισες τα παραμυθια οτι δεν υπογραψες τιποτα.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Το θα είναι οτι εχετε τοσο αποβλακωθει που και ο Μπουρλα να βγει και να πει οτι οντως τα εμβολια ηταν μπυφα ,εσεις θα παρακαλάτε για την επομενη δοση
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Εγω ειπα τι εγραφε το χαρτι μου ,το χαρτι απο το ιντερνετ το εβαλα οταν άρχισες τα παραμυθια οτι δεν υπογραψες τιποτα.
Ειπες οτι υπεγραψε η ιδια μανα σου εκεινο το χαρτι του ιντερνετ και οχι καποιο αλλο. Τωρα λες οτι το χαρτι που βρηκες στο νετ ηταν διαφορετικο απο αυτο που υπεγραψες εσυ για την μανα σου χωρις να το προσκομιζεις το φορουμ για να το δουμε.
Για δευτερη φορα σου εξηγω οτι εγραψα οτι δεν υπεγραψα καποιο χαρτι που να λεει για συναινεσεις κλπ που ανεφερες εσυ, οχι οτι δεν υπεγραψα τιποτα γενικα.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Perseus1966 έγραψε:Εγω ειπα τι εγραφε το χαρτι μου ,το χαρτι απο το ιντερνετ το εβαλα οταν άρχισες τα παραμυθια οτι δεν υπογραψες τιποτα.
Ειπες οτι υπεγραψε η ιδια μανα σου εκεινο το χαρτι του ιντερνετ και οχι καποιο αλλο. Τωρα λες οτι το χαρτι που βρηκες στο νετ ηταν διαφορετικο απο αυτο που υπεγραψες εσυ για την μανα σου χωρις να το προσκομιζεις το φορουμ για να το δουμε.
Για δευτερη φορα σου εξηγω οτι εγραψα οτι δεν υπεγραψα καποιο χαρτι που να λεει για συναινεσεις κλπ που ανεφερες εσυ, οχι οτι δεν υπεγραψα τιποτα γενικα.
Ρε εισαι μαλακας? ειπες δεν υπεγραψες τιποτα ,μετα βγηκε η κοπελλα και ειπε οτι υπεγραψα 3 χαρτια και μετα θυμηθηκες.
0 .
-
Perseus1966
- Extreme poster

ζωα ψεκομπολια
24% η Ελλαδα σε υπερβαλλουσα θνησιμοτητα
https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ ... 0221014-1+
24% η Ελλαδα σε υπερβαλλουσα θνησιμοτητα
https://ec.europa.eu/eurostat/web/produ ... 0221014-1+
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Αρίστος
- Prediction Guru

Doug Brignole: «Αυτοί που νομίζουν ότι το εμβόλιο σκοτώνει ας κοιτάξουν εμένα» – Πέθανε ξαφνικά σε ηλικία 62 ετών
Μια από τις θρυλικές μορφές του αμερικανικού bodybuilding
Ο Brignole υποστήριζε με σθένος τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID. Η τελευταία του δήλωση σχετικά με το θέμα της ασφάλειας των εμβολίων έχει κοινοποιηθεί ευρέως στο διαδίκτυο.
«Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στο εμβόλιο, με βάση την έρευνά μου, για να το ολοκληρώσω», είχε γράψει ο Brignole.
«Όσοι πιστεύετε ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, μπορείτε να με χρησιμοποιήσετε ως τεστ.
Αν πεθάνω, θα έχετε δίκιο. Αν δεν πεθάνω και δεν έχω αρνητικές επιπτώσεις, κάνατε λάθος και θα έπρεπε να το παραδεχτείτε (τουλάχιστον στον εαυτό σας).
Ακόμα καλύτερα, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι παραπλανηθήκατε και να πείτε στον κόσμο ποιος σας παραπλάνησε, ώστε οι άλλοι άνθρωποι να μπορούν να επωφεληθούν αποφεύγοντας αυτούς τους τρομοκράτες».
https://www.pronews.gr/athlitismos/doug ... a-63-eton/
Veteran bodybuilder Doug Brignole has passed away at 63 years of age. One of the most renowned bodybuilders competing in the AAU and NABBA, Brignole’s career spanned over four decades. It was marked with several huge accomplishments. While different theories about the cause of his passing are circulating in social media, the actual reason is yet unknown. The news of his passing was first reported on various social media platforms.

https://fitnessvolt.com/doug-brignole-obituary/
.
Μια από τις θρυλικές μορφές του αμερικανικού bodybuilding
Ο Brignole υποστήριζε με σθένος τον υποχρεωτικό εμβολιασμό κατά του COVID. Η τελευταία του δήλωση σχετικά με το θέμα της ασφάλειας των εμβολίων έχει κοινοποιηθεί ευρέως στο διαδίκτυο.
«Έχω αρκετή εμπιστοσύνη στο εμβόλιο, με βάση την έρευνά μου, για να το ολοκληρώσω», είχε γράψει ο Brignole.
«Όσοι πιστεύετε ότι το εμβόλιο σκοτώνει ανθρώπους, μπορείτε να με χρησιμοποιήσετε ως τεστ.
Αν πεθάνω, θα έχετε δίκιο. Αν δεν πεθάνω και δεν έχω αρνητικές επιπτώσεις, κάνατε λάθος και θα έπρεπε να το παραδεχτείτε (τουλάχιστον στον εαυτό σας).
Ακόμα καλύτερα, θα πρέπει να παραδεχτείτε ότι παραπλανηθήκατε και να πείτε στον κόσμο ποιος σας παραπλάνησε, ώστε οι άλλοι άνθρωποι να μπορούν να επωφεληθούν αποφεύγοντας αυτούς τους τρομοκράτες».
https://www.pronews.gr/athlitismos/doug ... a-63-eton/
Veteran bodybuilder Doug Brignole has passed away at 63 years of age. One of the most renowned bodybuilders competing in the AAU and NABBA, Brignole’s career spanned over four decades. It was marked with several huge accomplishments. While different theories about the cause of his passing are circulating in social media, the actual reason is yet unknown. The news of his passing was first reported on various social media platforms.

https://fitnessvolt.com/doug-brignole-obituary/
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Perseus1966 έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Ρε εισαι μαλακας? ειπες δεν υπεγραψες τιποτα ,μετα βγηκε η κοπελλα και ειπε οτι υπεγραψα 3 χαρτια και μετα θυμηθηκες.
Δεν υπεγραψα το χαρτι που αναφερεις οχι οτι δεν υπεγραψα τιποτα γενικα. Δεν σου βγηκε το παραμυθι που πηγες να βγαλεις με το χαρτι και τωρα προσπαθεις να βγαλεις λαγο διαστρευλωνοντας τα λογια μου.
0 .