τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 14 Απρ 2018, 17:58

Ίφιδα έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:κι εγω είχα πρόταση για βρωμομάζωξη αλλά ο πονοκέφαλος δε μ'αφήνει περιθώρια.

Πάρε παυσίπονο και πάνε.

μπά..
μάλλον άλλη φορά θα γίνει η μάζωξη..
περιμένω κι ανίψι να έρθει.
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 14 Απρ 2018, 17:59

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Admin έγραψε:Ραν ταν Πλαν πρόσεχε.

Σε βλέπω να πλένεις πιάτα και να κάνεις φασίνα παρέα με τον ΣΕ. :fico:

Τη μέρα που καλαματιανός θα πλύνει πιάτα, το σύμπαν θα επιστρέψει σε ένα πικοδευτερόλεπτο στην κατάσταση προ big bang. :D

Αυτή και :satanique: θα σε βάλει να πλύνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Απρ 2018, 19:40

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Admin έγραψε:Ραν ταν Πλαν πρόσεχε.

Σε βλέπω να πλένεις πιάτα και να κάνεις φασίνα παρέα με τον ΣΕ. :fico:

Τη μέρα που καλαματιανός θα πλύνει πιάτα, το σύμπαν θα επιστρέψει σε ένα πικοδευτερόλεπτο στην κατάσταση προ big bang. :D

https://en.wikipedia.org/wiki/Singularity
0 .

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 15 Απρ 2018, 16:34

30729206_10156265614867486_9071494551558748204_n.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Απρ 2018, 22:10

χτες Σάββατο, πήγα πρωί στο λιμάνι έφτιαξα τα ρεμέντζα για τη βάρκα, μετά πήγα στη γλίστρα την φουντάρισα, έκανα μια πορεία κάπου δυο μίλια μέχρι το λιμάνι ( γμτ δεν έχει πιο κοντινή γλίστρα).
Στη διάρκεια μου έμεινε η μηχανή γιατί ο θερμοστάτης είχε κολλήσει. Έλυσα τη μηχανή μέσα στη θάλασσα έβγαλα τελείως το θερμοστάτη και συνέχισα. Το απόγευμα, χτες βγήκαμε όλοι παρέα και κάναμε βόλτες με το βαρκάκι. Σε ένα απόμερο λιμανάκι κάναμε μπάνιο, φανταστική θάλασσα , μπούζι αλλά πεντακάθαρη.
Σήμερα μετά τα τελευταία ποτίσματα, γύρισα στην χαβούζα και κλείστηκα στο διαμέρισμα.
Κάθομαι τώρα και σκέφτομαι...
πότε ρε φίλε θάρθει το καλοκαίρι να πλατσουρίζουμε όλη τη μέρα;
1 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Ίφιδα » 16 Απρ 2018, 10:57

Άνοιξη θα πει, να βγαίνεις απ τον μικρόκοσμό σου στην τσιμεντίλα, το γκρίζο και τη βρώμα της πόλης και να τρώς μυρωδάτο χαστούκι απο γιασεμί. Και νομίζουνε τα δίποδα πως κάνουν ρεζιστάνς
0 .

Άβαταρ μέλους
ILIAS GR
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό ILIAS GR » 16 Απρ 2018, 11:23

Όταν εγώ λέω ότι ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου, κάποιο άγρυπνο τεκτονικό μάτι τα κόβει, σαν….. Τι να πούνε οι βόρειοι που έχουν σχεδόν πάντα χειμώνα….
0 .
Κανένα παιχνίδι δε θεωρείται χαμένο όσο αυτό εξακολουθεί να παίζεται !...

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2018, 17:45

Ρε τον σκύλο μου ρε :giggle02:
χέστηκε πάνω του
:laugh1:

Πήγαμε βόλτα στο βουνό, είχε και ωραία μέρα σήμερα, λιακάδα, την άφησα λυτή, εγώ στον κόσμο μου περπατούσα με τα ακουστικά στα αυτιά ... τι απολαυστική βόλτα.
Σε κάποια φάση την βλέπω να απομακρύνεται προς τα πάνω, πάω προς το μέρος της για να μην τη χάσω από το οπτικό μου πεδίο και μέχρι να την φτάσω την βλέπω να κάνει μεταβολή και να τρέχει πίσω με την ουρά στα σκέλια.
χαχαχαχαχχαχαχα

Λέω τι έγινε ρε πστ μου και φοβήθηκε.
Βγάζω τα ακουστικά από τα αυτιά για να έχω όλες τις αισθήσεις μου ενεργοποιημένες και βλέπω έναν τύπο πιο πάνω. :hmmm
Ευτυχώς δεν με είδε. Γύρισα κι εγώ και έφυγα πριν με δει.
Τώρα αυτός ή ήταν κυνηγός και βάρεσε καμιά καραμπίνα και ο σκύλος μου φοβήθηκε και εγώ δεν άκουσα την πιστολιά γιατί φορούσα τα ακουστικά ή ήταν ένας τύπος στο άσχετο που δεν κατάλαβα τι έκανε εκεί. Τώρα αν δεν ήταν κυνηγός και δεν βάρεσε την καραμπίνα και απλά τον είδε ο σκύλος μου και τον φοβήθηκε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον φοβήθηκε και έτρεξε τόσο γρήγορα προς το μέρος μου. Ο σκύλος μου φοβάται πολύ τους έντονους κρότους για αυτό υποψιάζομαι ότι μάλλον κάτι άκουσε και φοβήθηκε.
Το άλλο σενάριο είναι να είναι βοσκός γιατί μετά μας πήρανε από πίσω κάτι τσοπάνια (τα οποία ευτυχώς τα ξέρω, είναι αρκετά ήρεμα) αλλά τον συγκεκριμένο βοσκό δεν τον είχα ξαναδεί. Τα σκυλιά τα αναγνώρισα αλλά δεν κατάλαβα αν ήταν μαζί με τον τύπο που είδα πιο πάνω.
Μυστήριο. Ακόμα δεν κατάλαβα ποιος ήταν αυτός και τι φοβήθηκε τόσο ο σκύλος μου με τον που τον είδε.
Πιθανώς, να είχε και πρόβατα πιο κει που δεν πρόλαβα να δω και ο σκύλος μου άκουσε τις κουδούνες και έτρεξε γρήγορα προς την αντίθετη κατεύθυνση γιατί αιφνιδιάστηκε και αυτή που βρέθηκε τόσο κοντά στα πρόβατα. Συνήθως τα γαυγίζει από μακριά.

Τέσπα, χάλασε η βόλτα μας αν και συνήθως το ξέρω ότι τέτοια ώρα ο βοσκός βγάζει τα πρόβατα για βοσκή και συνήθως δεν την πηγαίνω στο βουνό αυτήν την ώρα αλλά φαντάστηκα ότι θα τα είχε βγάλει λίγο πιο νωρίς και δεν θα συναντιόμασταν.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Απρ 2018, 17:51

οοοχχχιιι
δεν συνέβη αυτό,,

η καλή σκυλίτσα σου με που πλησίασε να εξερευνήσει τι ήταν ο θόρυβος πίσω από κάτι θάμνους είδε τον κυνηγό, αλλά φοβήθηκε περισσότερο όταν είδε τι έπαθε το θύμα του κυνηγού όταν ο κυνηγός βάρεσε την καραμπίνα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Απρ 2018, 17:55

Κλείνω περισσότερο ότι ήταν βοσκός και είχε και πρόβατα πιο κει που δεν τα είδα γιατί όπως είπα εμφανίστηκαν μετά και τα τσοπάνια rave κι επειδή ξέρω ότι τέτοια ώρα τα βγάζουν για βοσκή ... όλα συνηγορούν μάλλον σε αυτό το σενάριο. Απλά δεν αναγνώρισα τον βοσκό. Συνήθως είναι ένας άλλος πιο γέρος που τα βγάζει. Αυτός ήταν αρκετά νέος. Μπορεί να άλλαξαν βάρδιες.
Ποιος ξέρει;

Ευτυχώς δεν πούλησε μαγκιές ο σκύλος μου γιατί συνήθως όταν είμαι μπροστά παίρνει το ρόλο του προστάτη και πουλάει τσαμπουκάδες. Αλλά αυτή τη φορά είχε ένα ύφος σαν να μου έλεγε "τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεχα να σωθείς" :laugh1: :laugh1: :laugh1: και άρχισε να τρέχει και αυτή προς την αντίθετη κατεύθυνση. Ούτε γαύγισε ούτε τίποτα. Σαν να μην ήθελε να μας πάρει χαμπάρι ο τύπος.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”