Στύγιος έγραψε:κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:βασικά μετά το Πάσχα όλα θέλουν στρώσιμο!
Κουλουράκι, "τραβάω ζόρι" γιατί οι πιο πολλοί διαμαρτύρονται για μερικούς που λουφάρουν συστηματικά και φυσικά τ' ακούω κι εγώ ( φταίω ,δε φταίω) ως διευθυντής και κάθε μέρα υπάρχει ένταση.Στο τέλος θα γίνει το μπαμ και θα λάβω μέτρα, δε θέλω ακόμα να φερθώ "φασιστικά" . Απλώς περίμενω μπας και προλάβουμε να ολοκληρωθεί ομαλά σε ένα μήνα η σχολική χρονιά..
Ακόμα και την παραίτηση από διευθυντής σκέφτομαι ,δε χρωστάω τίποτα να ανεβάζω πίεση,προέχει η υγεία μου...
Εντάξει 3 χρόνια ήταν αρκετά, παραγνωριστήκαμε και σιγά τα 150 ευρώ επίδομα θέσης που θα χάσω..
αν δεν σε απασχολεί ότι ''απ'τ'αλώνια στα σαλόνια'' και ίσως τυχόν φλυαρίες (που καμιά φορά είναι και ιδέα μας) για τους λόγους παραίτησης κάντο!
η ψυχική υγεία είναι σημαντική και επηρεάζει τα ψυχοσωματικά μας. (εμένα μου δημιούργησε θέματα πριν 2 με 3 χρόνια γυναικολογικά που κατέληξαν με τον θυροειδή.βεβαια η αδιαφορία μου και η αναβλητικότητα μου το ισοπέδωσαν αλλά και πάλι η ψυχική υγεία το επηρεάζει)
αλλά να σκέφτεσαι ότι είσαι άξιος άνθρωπος και ο λόγος που πήρες την θέση είναι :
α)γιατί τηρούσες τα προαπαιτούμενα κριτήρια
β)σε επέλεξαν όχι κάποιοι αλλά συγκεκριμένοι άνθρωποι(και παίζει ρόλο αυτό)
εννοείται ότι θα πράξεις τα δέοντα.
οφείλεις να υπερασπιστείς την αξιοπιστία σου και την εργατικότητά σου.
δεν υπερασπίζεσαι την καρέκλα σου! εκτιμάς την θέση που έχεις
και οι υποχρεώσεις σου αυτό ''επιβάλλουν''.
καλείς συμβούλιο χωρίς προσωπικές αναφορές αλλά
με παρατηρήσεις γενικές και επί της ουσίας
κατά πόσο αυτό που κάνουν είναι εναρμονισμένο στις
λειτουργίες ενός σχολείου και πόσο μάλλον όταν
φτάνουμε στο τέλος μια χρονιάς ,
που προυποθέτει και μια εξεταστική περίοδο.
δε θέλω ακόμα να φερθώ "φασιστικά"
κοίτα πολύ Δημοκρατία έχει πέσει τώρα τελευταία..
φέρσου!

♪♫•*¨*•.¸¸♫♪