Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πρέπει να πέφτουν τα ρατσιστικά σάιτ;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μάιος 2020, 08:16

Αρίστος έγραψε:Και ο Echelon ειχε μπει, αν θυμαμαι καλα, σε νημα που ανοιξε ο Λεγεωνης, και μιλησε για τα τρομπονια που σας εριξα.

Φσσστ, φσσστ.

Ο Εχελον ειναι ενας απο αυτους που σε κραζει αρα αποκλειεται να το εννοουσε αυτο. Ειρωνικα θα το εγραψε, αλλα που μυαλο να το καταλαβεις :laugh1:

Και για του λογου το αληθες ας μας το ξεκαθαρισει ο ιδιος

Echelon έγραψε:...
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 28 Μάιος 2020, 08:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Και ο Echelon ειχε μπει, αν θυμαμαι καλα, σε νημα που ανοιξε ο Λεγεωνης, και μιλησε για τα τρομπονια που σας εριξα.

Φσσστ, φσσστ.

Ο Εχελον ειναι ενας απο αυτους που σε κραζει αρα αποκλειεται να το εννοουσε αυτο. Ειρωνικα θα το εγραψε, αλλα που μυαλο να το καταλαβεις :laugh1:

Και για του λογου το αληθες ας μας το ξεκαθαρισει ο ιδιος

Echelon έγραψε:...

Εγώ είμαι από χωριό, δεν ξέρω τίποτα.

Στα του θέματος. Φαίνεται πως πάλι τζάμπα ξοδέψαμε χρόνο γράφοντας εκεί μέσα. Παρόλο που περνούσα μια βόλτα καθημερινά στο εν λόγω θέμα δεν είχα μπει ποτέ για να έχω άποψη.
0 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 10:33

Εchelon γραψε λαθος: δεν ηταν το νημα του Λεγεωνη.

Ηταν το δικο μου νημα με το γερμανικο περιοδικο που αποκαλυψε οτι η γερμανικη μυστικη υπηρεσια ειχε γραψει τηλεφωνικες συνδιαλεξεις Κινας και ΠΟΥ.

Ειχαν πεσει ολοι οι ορκισμενοι εχθροι μου και μου τη λεγαν πως ειναι fake news και πως πρεπει να κατεβει το νημα και τελικα τους πηρε και τους σηκωσε. :laugh1:

Εκει ειχες πει για τρομπονια που μοιρασα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 11:01

Παίδες, ξέρετε κάποιο τρόπο να φέρουμε εδώ τα κορίτσια από το ακατονόμαστο ....;
0 .

Άβαταρ μέλους
vantono
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό vantono » 28 Μάιος 2020, 11:06

atreu73 έγραψε:Παίδες, ξέρετε κάποιο τρόπο να φέρουμε εδώ τα κορίτσια από το ακατονόμαστο ....;

δεν ξέρω ρε εξαρχίδη :cry:
Βασικά θέλομεν τις γυναίκες + χέλη και φοσίλι. Θέλομεν και αρκετούς άλλους βεβαια, αλλα αυτοι καλοί ειναι για αρχη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 28 Μάιος 2020, 11:09

vantono έγραψε:
atreu73 έγραψε:Παίδες, ξέρετε κάποιο τρόπο να φέρουμε εδώ τα κορίτσια από το ακατονόμαστο ....;

Βασικά θέλομεν τις γυναίκες + χέλη και φοσίλι. Θέλομεν και αρκετούς άλλους βεβαια, αλλα αυτοι καλοί ειναι για αρχη.

Το 90% αυτών που αποκαλείτε «κορίτσια» είναι >50 ετών. Άμα γουστάρετε milfs / gilfs, πάσο. :pardon:

Αν θέλετε νεότερες ηλικίες, που να φυσάνε κιόλας, κάτι μπορώ να κάνω (μόνο που δεν μιλάνε ελληνικά).
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Μάιος 2020, 11:10

Ακομα να ανεβει ο αχορταγος? Ελεγαν για σημερα.
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 11:13

vantono έγραψε:

Ναι ρε συ. Κι αυτούς. Πάνε χάθηκαν όλα. Πάνε τα κορίτσια μας.
0 .

Άβαταρ μέλους
atreu73
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό atreu73 » 28 Μάιος 2020, 11:15

Adminović έγραψε:
vantono έγραψε:δεν ξέρω ρε εξαρχίδη :cry:

Το 90% αυτών που αποκαλείτε «κορίτσια» είναι >50 ετών. Άμα γουστάρετε milfs / gilfs, πάσο. :pardon:

Αν θέλετε νεότερες ηλικίες, που να φυσάνε κιόλας, κάτι μπορώ να κάνω (μόνο που δεν μιλάνε ελληνικά).

Πόσο λάθος κάμετε αγαπητέ. Δε γνωρίζετε πόσο λάθος κάμετε.
Τελοσπαντων. Θα πορευτούμε άνευ κορασίδων καθώς φαίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 28 Μάιος 2020, 11:20

Εξαρχιδη ειναι οριστικο; Φινιτο λα μουζικα πασατο λα φιεστα;

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”