Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιούλ 2022, 21:39

BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν πειράζει βρε παιδιά βάλτε εσείς σαν ΚΚΕ έστω ένα μικρό λιθαράκι να πλησιάσει έστω λίγο η ελλαδίτσα μας τη Γαλλία σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο κι ας πάει στα κομμάτια... θα περιμένω άλλα χίλια χρόνια μέχρι να πέσει ο καπιταλισμός εκ των έσω! :D :laugh1:
(Extra-bonus: υπόσχομαι να σας ψηφίζω όλα αυτά τα 1000 συναπτά έτη που θα ζω υπο τη λαίλαπα του αστικού κράτους και του καπιταλισμού!) :pardon:

Το βαλε ο ΣΥΡΙΖΑ? :rolleyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Ιούλ 2022, 01:26

Λαχουρένιος έγραψε:Το βαλε ο ΣΥΡΙΖΑ? :rolleyes:

:violi:
(Εσύ κοίτα να παίζεις κάνα τζόκερ ή να κάνεις καμιά μπίζνα αφού είσαι κομμουνιστής μόνο λόγω της τάξης σου. Είναι σαφές ότι είναι πιθανότερο να ανέβει σκαλοπάτια κι από προλετάριος να γίνει μπουρζουας κάποιος -κι ο Ωνάσης καροτσάκια κουβαλούσε :D - παρά να βρει λύτρωση απ' τη δικτατορία του προλεταριάτου....)
0 .

Paspartou
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Paspartou » 13 Ιούλ 2022, 03:15

Δε μπορώ να καταλάβω. Ο ρόλος του κκε είναι συμβολικός;
0 .
Fou-Lou: the first emperor

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Ιούλ 2022, 07:59

Paspartou έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω. Ο ρόλος του κκε είναι συμβολικός;

ναι ! να μας υπενθυμιζει την αποτυχια του προλεταριατου

και η μοναδικη περιπτωση για να ξαναρθει στην εξουσια ειναι οταν ο κοσμος βρεθει
μετα απο μια ολικη καταστροφη οπου θα εχουν χαθει ολες οι δομες
εξου και η εμμονη για την βια γιατι καταλαβαινουν οτι μονο μετα απο καταστροφη
και στο απολυτο μηδεν και θα ανασυνταχθει παλι η κοινωνια σε καινουργια βαση

κατα τα αλλα ο λαχου υποστηρίζει ενα κομμα που τα λεγομενα του και απο τις πραξεις του
αγκαλιαζει ολους τους εργατες της γης ισοτιμα πραγμα που ειναι ανεφικτο
οταν ανοιγεις τα συνορα και καλοδεχεσαι τους απαντες δεν υπαρχει καμια ελπιδα
για κανεναν βασικος λογος της επιβιωσης
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Ιούλ 2022, 08:14

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το βαλε ο ΣΥΡΙΖΑ? :rolleyes:

:violi:
(Εσύ κοίτα να παίζεις κάνα τζόκερ ή να κάνεις καμιά μπίζνα αφού είσαι κομμουνιστής μόνο λόγω της τάξης σου. Είναι σαφές ότι είναι πιθανότερο να ανέβει σκαλοπάτια κι από προλετάριος να γίνει μπουρζουας κάποιος -κι ο Ωνάσης καροτσάκια κουβαλούσε :D - παρά να βρει λύτρωση απ' τη δικτατορία του προλεταριάτου....)

Δεν χρειαζεται να παιξω Τζοκερ, θα με κανει πλουσιο ο Τσιπρας οταν ξαναβγει :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιούλ 2022, 09:23

BaKXOS_Lysios έγραψε:Δεν πειράζει βρε παιδιά βάλτε εσείς σαν ΚΚΕ έστω ένα μικρό λιθαράκι να πλησιάσει έστω λίγο η ελλαδίτσα μας τη Γαλλία σε κοινωνικο-οικονομικό επίπεδο κι ας πάει στα κομμάτια... θα περιμένω άλλα χίλια χρόνια μέχρι να πέσει ο καπιταλισμός εκ των έσω! :D :laugh1:
(Extra-bonus: υπόσχομαι να σας ψηφίζω όλα αυτά τα 1000 συναπτά έτη που θα ζω υπο τη λαίλαπα του αστικού κράτους και του καπιταλισμού!) :pardon:

Να μη μας ψηφίζεις.
Δε γυρεύουμε ψηφοφόρους αλλά συνειδητοποιημένους μαρξιστές-λενινιστές επαναστάτες. :D
Κάποτε που μας ψήφιζε μισό εκατομμύριο σαν κι εσένα και πιάναμε 12,5% παραλίγο να χάσουμε το κόμμα και να μας το κάνουνε πασοκοσυριζα κάτι ανδρουλάκηδες, καρτεροί και δραγασάκηδες.
Αν θέλαμε ψηφοφόρους θα φτιάχναμε ένα προγραμματάκι λιβανίζοντας ΕΕ και ΝΑΤΟ, θα σκούζαμε για ειρήνη μεταξύ των κοινωνικών εταίρων και εθνική ενότητα, θα αρχίζαμε μεταξύ άλλων φιλεργατικών μέτρων και τα κολλητιλίκια με τον ΣΕΒ και θα γινόμαστε κυβέρνηση πριν ανοιγοκλείσεις τα μάτια σου εξαφανίζοντας από το προσκήνιο τον συριζα σε μια νύχτα. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 13 Ιούλ 2022, 09:27

Ανατρεπτικός.
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι όταν ξυπνήσουν μονομιάς τα θύματα όπως λέει και το τραγούδι (δλδ το ποίημα).
Θα γεμίσουν τα πηγάδια ξέχειλα από εχθρούς της εργατικής τάξης και της προλεταριακής επανάστασης.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Ιούλ 2022, 09:33

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Ανατρεπτικός.
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι όταν ξυπνήσουν μονομιάς τα θύματα όπως λέει και το τραγούδι (δλδ το ποίημα).
Θα γεμίσουν τα πηγάδια ξέχειλα από εχθρούς της εργατικής τάξης και της προλεταριακής επανάστασης.

ο νέμο είναι πρώτος στη ..........σειρά; :rolleyes:
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Παυλος Γ.
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Παυλος Γ. » 13 Ιούλ 2022, 11:26

Γι αυτό το ΚΚΕ μιλάμε ;
“Στην περίπτωση αλλαγής νομίσματος στη χώρα μας, το λαϊκό εισόδημα θα εξανεμιστεί μέσω της υποτίμησης του νέου νομίσματος, της αισχροκέρδειας, της ραγδαίας πτώσης της αγοραστικής δύναμης, καθώς και μέσω της μεγάλης ανατίμησης των εισαγόμενων εμπορευμάτων, στα οποία στηρίζεται όχι μόνο η κατανάλωση αλλά και η βιομηχανία.
https://thefaq.gr/tora-yper-tis-paramon ... ti-simeni/

Μόνο που όλα αυτά που περιγράφει, τα ζούμε εντός ευρώ.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 13 Ιούλ 2022, 14:39

0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”