Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μιλησα πουθενα για προαιρετικη διαταξη. Ειπα οτι αλλο υποχρεωση που επιβαλλεται με διαφορα μετρα (οπως πχ προστιμα) και αλλο εξαναγκασμος με την εννοια της σωματικης βιας, οπως πχ να μπουν σπιτι σου και να σε εμβολιασουν με το ζορι οι μπατσοι και οι γιατροι.
Αφού δεν ξέρεις τί σου γίνεται, τί το κουράζεις;
Εξαναγκασμός δεν είναι μόνο η άσκηση σωματικής βίας.Εξαναγκασμός είναι και το πρόστιμο, η κατάσχεση κλπ.
Όταν λοιπόν σε απειλούν με πρόστιμο (το οποίο ενδεχομένως στο μέλλον να σε οδηγήσει και στη φυλακή για χρέη προς το δημόσιο, αν δεν το πληρώσεις) καθαρότατος εξαναγκασμός είναι.
Αλλά τί να ξέρουμε κι εμείς μπροστά σε εσένα και τον Γιαννόπουλο, που έχετε τελειώσει την νομική σχολή του Πανεπιστημίου του Google.
Για αυτο αλλωστε η αποφαση κανει λογο για προστασια του απαραβιαστου της κατοικιας οταν λεει για forced vaccination, αλλιως δεν κολλαει πουθενα η επικληση αυτου του δικαιωματος.
Το τί λέει ακριβώς η απόφαση και τί μετεφέρθη από τα διάφορα χαζοαρθράκια είναι άλλο θέμα. Πολύ πιθανόν να μιλάει για ιδιωτική ζωή, που δεν είναι το ίδιο. Αν έχω χρόνο και δεν έχω τί να κάνω, μπορεί και να το ψάξω.
Οι ιδιοι οι δικαστες εκαναν αναφορα σε αυτα τα περιστατικα βρε ανθρωπε, δεν το βγαζω απο το μυαλο μου
Ναι, έκαναν προφανώς μια συντομη ιστορική αναδρομή κι αυτό σημαίνει ότι μόνο ο εμβολιασμός με άσκηση σωματικής βίας απαγορεύεται από το Σύνταγμα της Βραζιλίας; Αυτό μας λες;
Εσυ και οι αλλοι αρνητες γινατε γιατροι απο τα βοθρομπλογκ και τον Τραγκα, γιατι να μην γινω και γω νομικος απο το Γκουγκλ?
Εγώ ουδέποτε είπα σε κάποιον να κάνει ή να μην κάνει αυτές τις ενέσεις - θεραπείες ούτε παριστάνω ότι ξέρω τα πάντα σχετικά με αυτές τις ενέσεις - θεραπείες.
Κατ αρχήν το τί θα κάνω εγώ στον εαυτό μου είναι καθαρά δικό μου ζήτημα. Ούτε εσύ θα αποφασίσεις για αυτό ούτε ο κάθε καραγκιόζης υπουργός - φτηνή απομίμηση του Μένγκελε ούτε το κάθε περιφερόμενο παρατράγουδο στα κανάλια που παριστάνει τον γιατρό (και που παραβιάζει κατάφωρα τα όσα προβλέπει ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας).
Εσύ έγινες νομικός από το γκουγκλ (όπως και ο Γιαννόπουλος
.gif)
) και αναμασας και ό,τι παπάτζα θα σου πετάξουν οι φαρμακοβιομηχανίες και τα διάφορα τηλεσούργελα - ορντινάντζες τους, νομίζοντας ότι έτσι κατέχεις το θέμα ενέσεις τεχνητού RNA και όλων των πιθανών επιπτώσεων (όταν οι ιδιοι οι παρσκευαστές διαρκώς αναθεωρούν τα στοιχεία).
Κι εν πάση περιπτώσει, εμένα δεν με απασχολεί αν θα γίνεις εσύ πειραματόζωο ή όχι ή αν θα απεμπολήσεις πληρώς κάθε ατομικό σου δικαιώμα. Κάνε ό,τι θες. Απλά δεν θα το επιβάλεις και στους άλλους.
Εσυ δεν ελεγες οτι σχεδον ολη η δυση εχει γινει χουντα μετα τον κοβιντ? Τελικα μονο η Ελλαδα ειναι το θεμα? Αποφασισε
.gif)
Εσύ τα λες αυτά.
Εγώ ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι όλες οι - δυτικές και μη - χώρες έχουν τους ίδιους περιορισμούς ατομικών ελευθεριών όπως η Ελλάδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.