Το ένα δεν αποκλείει το άλλο.
Σχέση όπου δεν υπάρχει η εμπιστοσύνη σε έναν μίνιμουμ βαθμό ότι δεν θα σε κερατώσει με την πρώτη ευκαιρία, είτε διαλύεται αμέσως, είτε έχουμε φαινόμερα υστερικής καχυποψίας και ζήλιας, τα οποία και πάλι οδηγούν σε διάλυση της σχέσης, ή σε τραυματισμούς με βιτριόλι, δολοφονίες ερωτικού πάθους, κτλ αρρωστημένες καταστάσεις.
Εκτός κι αν μιλάμε για τίποτε χίπηδες που έχουν συμφωνία/συμβιβασμό να βλέπουν άλλους ερωτικούς συντρόφους όποτε θέλουν και είναι ωραία κι εντάξει συνεννοημένοι. Βέβαια και τέτοιες σχέσεις δεν μακροημερεύουν όταν αυτό γίνεται συστηματικά σε βάθος χρόνου.
Ο συμβιβασμός μπορεί ίσως να ερμηνευτεί σαν: βρήκα κάτι αρκετά καλό και δεν ρισκάρω να το χάσω ψάχνοντας για κάτι άλλο (που μπορεί να βγεί καλύτερο, αλλά το πιθανότερο χειρότερο)
Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

-
Προέλλην

-
nemo
- Supreme poster

Re: Σχέση με διαφορά μορφωτικού επιπέδου
Ραν ταν πλαν έγραψε:Θα μάθετε.![]()
Προϊόντος του χρόνου και με τη συσσώρευση εμπειριών όλοι, θέλοντας και μη, συνειδητοποιούν ότι η βασική λειτουργική αρχή της μακροημέρευσης των μεταξύ των ανθρώπων σχέσεων είναι ο συμβιβασμός.
Η ''εμπιστοσύνη'' βρίσκεται πολύ χαμηλά (πιθανόν και στον πάτο) της κλίμακας.
Αυτό γιατί ενώ η εμπιστοσύνη χρειάζεται πολύ καιρό και κόπο για να χτιστεί καταρρέει σε ένα δευτερόλεπτο αντίθετα με το συμβιβασμό που μένει ακλόνητος ακόμα και αν η όποιας μορφής σχέση πέσει σε υπερκυκλώνα.
ολα αυτα που της λες ειναι σωστα αφου τα βλεπω να συμβαινουν αλλα τα λες σε λαθος προσωπο
αν ηταν καργα δεν θα τα εγραφε οπως τα γραφει αλλα ακριβως αναποδα
ειναι απλα ρομαντικη και υπαρχουν και περιπτωσεις που οι σχεσεις κρατανε και φτανουν και στο γαμο και στα γηρατεια
αφου υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ανδρων που ψαχνουν συντροφο για γαμο και οικογενεια και δεν βρισκουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
vallon
- Supreme poster

nemo έγραψε:
αφου υπαρχει ενα μεγαλο ποσοστο ανδρων που ψαχνουν συντροφο για γαμο και οικογενεια και δεν βρισκουν
να μπορούσες να μετρήσεις μόνο πόσες γυναίκες ψάχνονται...
θα έπαιρνες πολύ θάρρος
βασικό χαρακτηριστικό πάντως του άντρα που ξέρει να βρει αυτό που θέλει είναι ένα και μοναδικό
η πείρα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Magdap35
- Rookie poster

vallon έγραψε:nemo έγραψε:
θα έπαιρνες πολύ θάρρος
βασικό χαρακτηριστικό πάντως του άντρα που ξέρει να βρει αυτό που θέλει είναι ένα και μοναδικό
η πείρα
Δεν μας ενδιαφέρει όλες αυτό. Ίσα ίσα εμένα δεν μου αρέσει αν κάποιος έχει πάει με πολλές .
0 .
-
Magdap35
- Rookie poster

Χρόνια πολλά σε όλους !
Έμαθα που μπήκε το αγόρι μου για την εκπαίδευση και είναι αρκετά κοντά μου , μήπως ξέρετε αν επιτρέπονται οι έξοδοι κατά την εκπαίδευση ? Επίσης ποτέ θα μάθει πού θα πάει μετά ???
Έμαθα που μπήκε το αγόρι μου για την εκπαίδευση και είναι αρκετά κοντά μου , μήπως ξέρετε αν επιτρέπονται οι έξοδοι κατά την εκπαίδευση ? Επίσης ποτέ θα μάθει πού θα πάει μετά ???
0 .
-
Προέλλην

Magdap35 έγραψε:Χρόνια πολλά σε όλους !
Προς το τέλος της βασικής εκπαίδευσης, επιτρέπονται κάποιες έξοδοι, αν θυμάμαι καλά. Που θα πάει θα τπ μάθει επίσης προς το τέλος της βασικής εκπαίδευσης, τις πολύ τελευταίες μέρες. Αν δεν έχει μέσο, 99% θα πάει Έβρο ή νησί (όχι Μύκονο-Σαντορίνη).
0 .
-
Προέλλην

Τόσο στο κέντρο όσο και στην μονάδα, θυμάμαι πληθώρα μακεδονικών σειρών, να παίρνουν τηλ. στο πολιτικό γραφείο γνωστού πολιτευτή των Σερρών. Το γραφείο είχε μάλλιστα ειδικό άτομο για θέματα κληρωτών, όπου τους κανόνιζε από μεταθέσεις έως άδειες. Οι περισσότεροι έκαναν και μόστρα για το κονέ αυτό. Δεν μιλάμε τώρα για 1-2 άτομα, αλλά για φάση 10-15, ουσιαστικά όποιος είχε βαμβά γραμμένο στην τοπική του πολιτευτή, την έβγαλε πολύ καλά.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:
η πείρα
Η οποία πείρα απαραίτητα πρέπει να συνδυάζεται και με απρόσκοπτη πρόσβαση στις πιστωτικές του ή ακόμα καλύτερα και με την εγγραφή ως συνδικαιούχου στους τραπεζικούς λογαριασμούς του για να διευκολύνει αυτό που θέλει να βρει να του κάτσει με την κωλάθρα της στη μούρη.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

vallon έγραψε:nemo έγραψε:
...για θύματα.

0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.