Re: Cafeteria
-
Kauldron
- Supreme poster

Τί γελάς παιδάκι μου? Αυγά σου καθαρίζουν?

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Perseus
- Basic poster

δεν με αφηνουν να ησυχασω ,ειναι απιστευτο,δουλευω 5-2 μεχρι να φαω παει 5, 6:15 ερχονται επισκεψεις ,ο καθενας με τον πονο του,σαβ/κο ερχεται η κοπελλα φευγει κυριακη απογευμα, 6 :15 επισκεψεις ,θελω να μεινω λιγο μονος και δεν μπορω.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

Κουράγιο...δες τα θετικά.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
-
White
- Rookie poster

Εδώ και τέσσερις ημέρες κοιμάμαι απελπιστικά πολύ.
Σχολάω στις τέσσερις, πέντε κοιμάμαι, ξυπνάω περίπου οκτώ και κοιμάμαι ξανά στις έντεκα μέχρι τις έξι το πρωί που ξυπνάω και πάλι.
Αυτό προέκυψε απο την ημέρα που αποφάσισα να ξεκινήσω τρέξιμο!!!
Σχολάω στις τέσσερις, πέντε κοιμάμαι, ξυπνάω περίπου οκτώ και κοιμάμαι ξανά στις έντεκα μέχρι τις έξι το πρωί που ξυπνάω και πάλι.
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω:
"Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου!!!"
-
libre
White έγραψε:Εδώ και τέσσερις ημέρες κοιμάμαι απελπιστικά πολύ.
Έπρεπε να το ξεκινήσεις μαλακά με περπάτημα. Κι εγώ σήμερα θα κάνω έναν μεγάααααλο περίπατο (2χμ +2χμ η επιστροφή) δίπλα στο ποτάμι.
0 .
-
libre
Μολις επέστρεψα από τον περίπατο. Στο δρόμο πήρα δυο μπαρες που ειχε 6 σοκολατάκια η καθε μια. Τσακισα τη μία καθοδόν παρατηρώντας κάτι γέρους που έπαιζαν μπούλες και τωρα τσακίζω τη δεύτερη πινοντας καφέ. Αν μπορούσα να κόψω αυτά τα τσιμπολογήματα... Αισθάνομαι και σαν να μου βγήκε ο περίπατος ξινός. 

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

libre έγραψε:Μολις επέστρεψα από τον περίπατο. Στο δρόμο πήρα δυο μπαρες που ειχε 6 σοκολατάκια η καθε μια. Τσακισα τη μία καθοδόν παρατηρώντας κάτι γέρους που έπαιζαν μπούλες και τωρα τσακίζω τη δεύτερη πινοντας καφέ. Αν μπορούσα να κόψω αυτά τα τσιμπολογήματα... Αισθάνομαι και σαν να μου βγήκε ο περίπατος ξινός.
Γύρισες πίσω με περισσότερες θερμίδες απ ότι ξεκίνησες

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
White
- Rookie poster

Οι άτιμες... τι στο καλό κάνουν και δεν έχουν κυτταρίτιδα;
0 .
Κοιτάζοντας το είδωλο μου στον καθρέπτη, ένα πράγμα μπορώ να πω: