Ραν ταν πλαν έγραψε:vallon έγραψε:
δεν μπορώ να καταλάβω
κάθε λίγο και λιγάκι έστελνα ανθοδέσμη στην Ελένη,
με την μάνα της τα πήγαινα τέλεια, τι ρακές πίναμε παρέα τι φραγκόσυκα της έστελνα , τι καλή παρέα κάναμε, απίθανη τύπισσα η μάνα της πάντως κλασική κρητικιά...
το πρωίνό στο κρεβάτι;
κάθε μέρα ρε μπαγλαμά καλαματιανέ... κάθε μέρα τσακιζόμουνα να της φτιάξω τον καφέ φίλτρου με δύο φέτες φυστικοβούτυρο και μέλι... κάθε μέρα..
στο σεξ, ότι ήθελε το μωρό μου,,
άσε τα γενέθλιά της που της πήγα την τούρτα στο σπίτι μέσα στην καραντίνα.. ταυρίνα ρε γμτ, δεν ξανακάνω σχέση με ταυρίνα,, ποτέ των ποτών
με έλιωσε κυριολεκτικά...
Πάρε μωρέ παπάρα κι εσύ μια Καλαματιανή να κάνεις τη δουλειά σου.
Εντάξει στην αρχή είναι λίγο ζόρικες και θα επιχειρήσουν να σου κάτσουν στη μούρη αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό, κανα δυο φάπες θα βοηθήσουν τα μάλα, γίνονται αρνάκια.
Αν τους πετάξεις και τη μάνα από το μπαλκόνι για να μην τους βάζουν λόγια θα την έχεις σήκω κάτσε και θα λιώνει με την πάρτη σου σαν καραμέλα βουτύρου.
Και όλα αυτά που έκανες εσύ σε αυτή τη γκιόσα την Ελένη θα τα έχεις και με το παραπάνω ο ίδιος.
Και στο φινάλε θα κάθεται στη μάπα σου όταν γουστάρεις εσύ.
Υ.γ. Μλκ μου οι δυο φέτες βούτυρο και μέλι σε φάγανε. Σε πέρασε για καρμίρη και γύφτο.
Άμα της πήγαινες δέκα φέτες φυστικο-βουτυρωμένες και από τις δύο πλευρές και όλο το βάζο με το μέλι, την τάιζες στο στόμα και μετά την πασάλειβες μέλι και μετά ξέρεις τι

θεό θα σε είχε η αρβανίτισσα.
Είσαι μισογύνης και σεξιστής
τόσες φέτες είχε ζητήσει το μωρό μου και με ακριβώς αυτή την σειρά, ασε που δεν δεχόταν κάτι άλλο..
τώρα αυτά με τις φάπες παλιοφαλοκράτη βεζιβεζούκε τα ξέρεις μόνο στον ύπνο σου γιατί αν τολμήσεις να σηκώσεις χέρι στην Μις Καλαμάτα, σε βλέπω να τη βγάζεις στα σκαλάκια ή σε κάνα παγκάκι του πάρκου..
όχι τίποτε άλλο αλλά δεν είσαι και στην πρωτεύουσα να σε φιλοξενήσουμε έτσι και ψάχνεις ένα κρεβάτι να κοιμηθείς..
Τέλος η μέλλουσα πεθερούλα μου έπαιρνε το μέρος μου και έλεγε.... ναι αλλά ό βαλλον είναι πολύ όμορφο παιδί..
ότι και να της έλεγε η κοράκλα της..
αχ πεθερούλα μου τι ωραίες οι ρακές που πίναμε παρέα..
εγώ γουστάρω Ελένη και ξερό ψωμί,
όλες οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες..
λοιπόν
εδώ καταστρώστε ένα σχέδιο πως θα καταφέρω να ξαναγυρίσει το μωρό μου πίσω..
ο άνθρωπος ζει για να πετυχαίνει τα ακατόρθωτα
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.