Η τέλεια σχέση.

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

πότε μια σχέση θεωρείται τέλεια;

όταν κλάνει ο ένας από τους δύο χωρίς να διαμαρτύρεται ο άλλος.
7
16%
όταν χέζουν με ανοιχτή την πόρτα του wc.
6
14%
όταν σκυλοβρομάει σκορδίλα ο ένας αλλά το παραβλέπει ο άλλος.
6
14%
όταν δεν βγάζουν κάλτσες και μπλουζάκι στο σεξ.
4
9%
όταν δεν πλένει τον κώλο του το μωρό αλλά ο άλλος της τον σφυρίζει εξ αδιαιρέτου.
5
12%
όταν την πιάνει στα τέσσερα με τον υδραυλικό και το περνάει στο ντούκου.
1
2%
όταν τον πιάνει με τη γειτόνισσα και χώνεται κι αυτή στο κόλπο.
4
9%
όταν χτυπάει κάποιο κινητό και δε ρωτάει ο ένας τον άλλο ποιος σε πήρε.
3
7%
ή όταν δεν τρώνε τις κυριακές και γιορτές στις πεθερές;
7
16%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Re: Η τέλεια σχέση.

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 04 Ιούλ 2020, 17:25

ΜΥΘΗΡΑ έγραψε:.. ...

Ακου για να τελειωνουμε μια και καλη, ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ, οπως κανεις ποτε δεν επιασε τη δικια σου οικογενεια στο στομα του. Πες ο, τι θες για τον ραταπλανο και τον καθε ραταπλανο, αλλα σταματα να πιανεις γονεις στο στομα σου, ξεπερνας καθε οριο. Το ο,τι δεν εχεις την ικανοτητα να αντιληφθεις ποτε ο αλλος κανει πλακα και ποτε μιλαει σοβαρα ειναι δικο σου προβλημα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 04 Ιούλ 2020, 20:04

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Τυροκαυτερή έγραψε:Βάλτε και καμία επιλογή πιο φυσιολογική.

Όπως, ας πούμε, να στέλνεις λουλούδια κάθε μέρα στη γυναίκα σου;
Να μην ξεχνάς ποτέ την επέτειο σας και τα γενέθλια της;
Να λες ''μαμά'' την καρακάξα τη μάνα της;
Να της πηγαίνεις το πρωινό στο κρεβάτι;
Να σκυλοβρομάει το στόμα της το πρωί αλλά εσύ να της λες ότι μοσχομυρίζει;
Για δώσε καμιά ιδέα. :fico:

δεν μπορώ να καταλάβω
κάθε λίγο και λιγάκι έστελνα ανθοδέσμη στην Ελένη,
με την μάνα της τα πήγαινα τέλεια, τι ρακές πίναμε παρέα τι φραγκόσυκα της έστελνα , τι καλή παρέα κάναμε, απίθανη τύπισσα η μάνα της πάντως κλασική κρητικιά...
το πρωίνό στο κρεβάτι;
κάθε μέρα ρε μπαγλαμά καλαματιανέ... κάθε μέρα τσακιζόμουνα να της φτιάξω τον καφέ φίλτρου με δύο φέτες φυστικοβούτυρο και μέλι... κάθε μέρα..
στο σεξ, ότι ήθελε το μωρό μου,,
άσε τα γενέθλιά της που της πήγα την τούρτα στο σπίτι μέσα στην καραντίνα.. ταυρίνα ρε γμτ, δεν ξανακάνω σχέση με ταυρίνα,, ποτέ των ποτών
με έλιωσε κυριολεκτικά...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 04 Ιούλ 2020, 21:08

Οι πολλες καλοσυνες σε φαγανε
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιούλ 2020, 12:27

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

δεν μπορώ να καταλάβω
με την μάνα της τα πήγαινα τέλεια, τι ρακές πίναμε παρέα τι φραγκόσυκα της έστελνα , τι καλή παρέα κάναμε, απίθανη τύπισσα η μάνα της πάντως κλασική κρητικιά...
το πρωίνό στο κρεβάτι;
κάθε μέρα ρε μπαγλαμά καλαματιανέ... κάθε μέρα τσακιζόμουνα να της φτιάξω τον καφέ φίλτρου με δύο φέτες φυστικοβούτυρο και μέλι... κάθε μέρα..
άσε τα γενέθλιά της που της πήγα την τούρτα στο σπίτι μέσα στην καραντίνα.. ταυρίνα ρε γμτ, δεν ξανακάνω σχέση με ταυρίνα,, ποτέ των ποτών

Πάρε μωρέ παπάρα κι εσύ μια Καλαματιανή να κάνεις τη δουλειά σου.
Εντάξει στην αρχή είναι λίγο ζόρικες και θα επιχειρήσουν να σου κάτσουν στη μούρη αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό, κανα δυο φάπες θα βοηθήσουν τα μάλα, γίνονται αρνάκια.
Αν τους πετάξεις και τη μάνα από το μπαλκόνι για να μην τους βάζουν λόγια θα την έχεις σήκω κάτσε και θα λιώνει με την πάρτη σου σαν καραμέλα βουτύρου.
Και όλα αυτά που έκανες εσύ σε αυτή τη γκιόσα την Ελένη θα τα έχεις και με το παραπάνω ο ίδιος.
Και στο φινάλε θα κάθεται στη μάπα σου όταν γουστάρεις εσύ. :fico:

Υ.γ. Μλκ μου οι δυο φέτες βούτυρο και μέλι σε φάγανε. Σε πέρασε για καρμίρη και γύφτο.
Άμα της πήγαινες δέκα φέτες φυστικο-βουτυρωμένες και από τις δύο πλευρές και όλο το βάζο με το μέλι, την τάιζες στο στόμα και μετά την πασάλειβες μέλι και μετά ξέρεις τι :fico: θεό θα σε είχε η αρβανίτισσα.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιούλ 2020, 18:52

Ραν ταν πλαν έγραψε:
vallon έγραψε:
δεν μπορώ να καταλάβω
το πρωίνό στο κρεβάτι;

Εντάξει στην αρχή είναι λίγο ζόρικες και θα επιχειρήσουν να σου κάτσουν στη μούρη αλλά με τον κατάλληλο χειρισμό, κανα δυο φάπες θα βοηθήσουν τα μάλα, γίνονται αρνάκια.
Αν τους πετάξεις και τη μάνα από το μπαλκόνι για να μην τους βάζουν λόγια θα την έχεις σήκω κάτσε και θα λιώνει με την πάρτη σου σαν καραμέλα βουτύρου.
Και όλα αυτά που έκανες εσύ σε αυτή τη γκιόσα την Ελένη θα τα έχεις και με το παραπάνω ο ίδιος.

Υ.γ. Μλκ μου οι δυο φέτες βούτυρο και μέλι σε φάγανε. Σε πέρασε για καρμίρη και γύφτο.
Άμα της πήγαινες δέκα φέτες φυστικο-βουτυρωμένες και από τις δύο πλευρές και όλο το βάζο με το μέλι, την τάιζες στο στόμα και μετά την πασάλειβες μέλι και μετά ξέρεις τι :fico: θεό θα σε είχε η αρβανίτισσα.

Είσαι μισογύνης και σεξιστής

τόσες φέτες είχε ζητήσει το μωρό μου και με ακριβώς αυτή την σειρά, ασε που δεν δεχόταν κάτι άλλο..
τώρα αυτά με τις φάπες παλιοφαλοκράτη βεζιβεζούκε τα ξέρεις μόνο στον ύπνο σου γιατί αν τολμήσεις να σηκώσεις χέρι στην Μις Καλαμάτα, σε βλέπω να τη βγάζεις στα σκαλάκια ή σε κάνα παγκάκι του πάρκου..
όχι τίποτε άλλο αλλά δεν είσαι και στην πρωτεύουσα να σε φιλοξενήσουμε έτσι και ψάχνεις ένα κρεβάτι να κοιμηθείς..
:laugh1:
Τέλος η μέλλουσα πεθερούλα μου έπαιρνε το μέρος μου και έλεγε.... ναι αλλά ό βαλλον είναι πολύ όμορφο παιδί..
ότι και να της έλεγε η κοράκλα της..
αχ πεθερούλα μου τι ωραίες οι ρακές που πίναμε παρέα..

εγώ γουστάρω Ελένη και ξερό ψωμί,
όλες οι άλλες είναι απλές οδοντόκρεμες..
λοιπόν
εδώ καταστρώστε ένα σχέδιο πως θα καταφέρω να ξαναγυρίσει το μωρό μου πίσω..
ο άνθρωπος ζει για να πετυχαίνει τα ακατόρθωτα
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιούλ 2020, 18:54

Μεταξύ μας
τις δύο τελευταίες βδομάδες την έχω πάρει στο τηλέφωνο και μιλήσαμε για καμιά ώρα κάθε φορά,
συνεχώς επιμένει σε κάτι παπαριές του στύλ , δεν νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί τσακωνόμαστε, ενώ εκείνη προκαλεί τους καβγάδες... λες ρε φίλε, τι μου λέει;;;;;πάει να με τρελάνει; κρητικιές ρπμ
δεν βγάζεις άκρη
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιούλ 2020, 20:43

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Είσαι μισογύνης και σεξιστής

Είμαι αλλά αυτό είναι το δυνατό μου σημείο. Οι γυναίκες ξενερώνουν με τους φλώρους.
Τι να τις κάνει ρε η γυναίκα τις μαρμελάδες, τα φυστικοβούτυρα και τα μέλια άμα δεν κοπανάει το κεφάλι της στο κεφαλάρι του κρεβατιού εφτά φορές τη βδομάδα φωνάζοντας ''σταμάταααααα'' και να το εννοεί. :D
Ενώ του φλώρου του λέει ''σταμάτααααααα'', εννοώντας να συνεχίσει και το ταγάρι επειδή λέει σέβεται τις γυναίκες σταματάει την αφήνει αγάμητη και την επόμενη παίρνει τον πούλο. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιούλ 2020, 20:44

vallon έγραψε:Μεταξύ μας
τις δύο τελευταίες βδομάδες την έχω πάρει στο τηλέφωνο και μιλήσαμε για καμιά ώρα κάθε φορά,
συνεχώς επιμένει σε κάτι παπαριές του στύλ , δεν νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε μαζί γιατί τσακωνόμαστε, ενώ εκείνη προκαλεί τους καβγάδες... λες ρε φίλε, τι μου λέει;;;;;πάει να με τρελάνει; κρητικιές ρπμ
δεν βγάζεις άκρη

Μη μας ξεφτιλίζεις άλλο ρε. :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιούλ 2020, 20:53

Τυροκαυτερή έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Δεν θέλεις ιδέα. Να σε ακολουθήσουν σε αυτό που κάνεις θες. Σόρυ αλλά δεν βλέπω έτσι τις γυναίκες.

Πώς τις βλέπεις; Σαν άντρες; Οι γυναίκες φιλαράκι θέλουν να τις βλέπεις ως γυναίκες και μόνο.
Θέλουν να τους βγάλεις τον κρυφό εαυτό τους, να το κάνουν σε καμιά πλατεία και να ξέρουν ότι τις βλέπουν και πάνω απ' όλα να τις κάνεις να ανακαλύψουν σε τι ακριβώς χρησιμεύουν οι τρύπες τους αν θέλεις κάποια στιγμή στη ζωή σου να χαρακτηρίσεις κάποια σχέση σου ως τέλεια. :fico:
2 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιούλ 2020, 22:01

Μλκες, κρατηστε σημειωσεις. Οπως ακριβως τα λεει ειναι. Και να συμπληρωσω οτι οπως οι γυναικες θελουν να τις βλεπεις ως γυναικες και μονο, ετσι και εμεις δεν πρεπει να δεχομαστε παρα να μας βλεπουν μονο ως αντρες, και οχι ως φιλους, πατεραδες, κουβαλητες, ταξιτζηδες κλπ
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”