τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Στύγιος

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 14:49

Gastrenteritida diet,2.5 κιλά έχω χάσει και πάω για 4, θα είμαι έτοιμος για παραλία :good:
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 28 Απρ 2018, 15:04

Στύγιος έγραψε:Gastrenteritida diet,2.5 κιλά έχω χάσει και πάω για 4, θα είμαι έτοιμος για παραλία :good:

κι εγώ θέλω..
δε θέλω και φέτος να μην πάω πάλι θάλασσα. βασικά φέτος έχω όρεξη για πολύ θάλασσα!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 17:33

Την Βανδή την είχα συμφοιτήτρια στη φιλοσοφική του ΑΠΘ ..και μου ζητούσε διαρκώς σημειώσεις το βλαμμένο :nono:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2018, 17:45

Στύγιος έγραψε:Την Βανδή την είχα συμφοιτήτρια στη φιλοσοφική του ΑΠΘ ..και μου ζητούσε διαρκώς σημειώσεις το βλαμμένο :nono:

Για πε, ισχυει οτι ηταν μυξοπαρθενα τοτε και ο Ντεμης ηταν ο πρωτος της? :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 17:57

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Την Βανδή την είχα συμφοιτήτρια στη φιλοσοφική του ΑΠΘ ..και μου ζητούσε διαρκώς σημειώσεις το βλαμμένο :nono:

Μπα,3ετής ήμουν εγώ ,πρωτοετής αυτή και ήδη άρχιζε να ξεφεύγει.Εγώ την είδα με ελαφρύ μύστακα στο άνω χείλος, σε 2 μήνες επήλθε ριζική αποτρίχωση, μετά άρχισε να τραγουδά σε κάτι μπουάτ ,πήγα κανα 2 φορές αφού με κάλεσε, μετά χαθήκαμε ( βρήκα γκόμενα).
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2018, 18:00

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Μπα,3ετής ήμουν εγώ ,πρωτοετής αυτή και ήδη άρχιζε να ξεφεύγει.Εγώ την είδα με ελαφρύ μύστακα στο άνω χείλος, σε 2 μήνες επήλθε ριζική αποτρίχωση, μετά άρχισε να τραγουδά σε κάτι μπουάτ ,πήγα κανα 2 φορές αφού με κάλεσε, μετά χαθήκαμε ( βρήκα γκόμενα).

Εψηνες Δεσποινακι στις αρχες ή μου φαινεται?? :D :D
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 18:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Είχα καλές σημειώσεις στην φιλοσοφία "του καλού παρά Πλωτίνω" , τα υπόλοιπα τα διαψεύδω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Απρ 2018, 18:13

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Είχα καλές σημειώσεις στην φιλοσοφία "του καλού παρά Πλωτίνω" , τα υπόλοιπα τα διαψεύδω.

Παντως ειχε πεταξει μπηχτη και ο Κωστο σε μια συνεντευξη μαζι της οτι πηρε το ''βαπτισμα του πυρος'' απο τον Ντεμη. Αυτη ενιωσε αμηχανια και το αρνηθηκε αλλα δεν νομιζω να το πεταξε τυχαια ο αλλος :D
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 28 Απρ 2018, 18:13

Στύγιος έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

βασικά το είχε πεί ότι ήταν ατιμέλητο κορίτσι κι ότι έπιασε δουλειά σε μπουάτ.κι έτσι ξεκίνησε το τραγούδι.
δεν το έκρυψε.
για το κουτσομπολιό της υπόθεσης ο μεσαίος αδερφός μου ήταν φαντάρος με τον ανιψιό της που ήταν ο κομμωτής στο στρατόπεδο.
μόλις το έμαθαν οι υπόλοιποι του συμπεριφερόντουσαν εντελώς διαφορετικά(στις αρχές τον κορόιδευαν και τον υποτιμούσαν) και τον έψησαν να τους κεράσει μπουκάλια στο μαγαζί που τραγουδούσε η Δέσποινα στην Θεσσαλονίκη τότε. κι έτσι έγινε.
είχε πει και τον αδερφό μου αλλά δεν ακουγε τέτοια μουσική και δε πήγε .
καλό παιδάκι και φιλότιμο.
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 28 Απρ 2018, 18:23

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:

Παντως ειχε πεταξει μπηχτη και ο Κωστο σε μια συνεντευξη μαζι της οτι πηρε το ''βαπτισμα του πυρος'' απο τον Ντεμη. Αυτη ενιωσε αμηχανια και το αρνηθηκε αλλα δεν νομιζω να το πεταξε τυχαια ο αλλος :D

Δεν πηδιόταν βρε ,μάλιστα "έβγαζε νύχια" σε όποιον της την "έπεφτε". Εμένα με έβλεπε σαν αδερφό .
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”