Θανάσης έγραψε:εσύ μπιζέλι, σε ποια τάξη διδάσκεις;
έκτη

Θανάσης έγραψε:εσύ μπιζέλι, σε ποια τάξη διδάσκεις;

Εσθήρ έγραψε:Δεν καταπιεζεις καλα κανεις. Κια για το καλο τους ειναι και των υπολοιπων και πρεπει να κοινωνοικοποιούνται και να μαθαινουν οτι οι ατιμη η κενωνια εχει κανονες.Οι συγκεκριμενοι δε,σωστοι ειναι...Αν και δυσκολα εφαρμοζομενοι,αλλα εστω να μαθαινουν καποια πραγματακια ρε συ.Απο σεπτεμβρη δε,δεν ξερω τι θα ξημερωσει!
.gif)

bizeli έγραψε:Θανάσης έγραψε:εσύ μπιζέλι, σε ποια τάξη διδάσκεις;
έκτη

Θανάσης έγραψε:bizeli έγραψε:έκτη
πάλι καλά. όσο να ΄ναι καταλαβαίνουν δυο πράγματα. δεν είναι εντελώς μωρά.

bizeli έγραψε:Πάντως παιδιά αν και ήμασταν κλειστά 2,5 μήνες γυρίσαμε όλοι (μαθητές και εκπ/κοί) πολύ κουρασμένοι στα σχολεία. Με όλη αυτήν την αναστάτωση, τα εξ αποστάσεως, την ψυχολογική πίεση με τον ιό και όλα αυτά γυρίσαμε όλοι με άδειες μπαταρίες και σε ένα περιβάλλον κρύο και αποξενωμένο με όλα αυτά τα νέα μέτρα.
Μετά από όλα αυτά γυρίσαμε μες στο άγχος πάλι πίσω στα σχολεία με εμάς τους εκπ/κούς να προσπαθούμε να σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζεται από την ύλη κι εγώ προσωπικά να αισθάνομαι λαβωμένη μετά από όλα αυτά. Σαν να επέστρεψα από πόλεμο αισθάνομαι και να πρέπει να ξαναχτίσω κάτι από την αρχή.
Αλλά δε μου έχει μείνει άλλο ψυχικό κουράγιο. Αυτό το λέω πρώτη φορά στα όσα χρόνια διδάσκω.
Πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή μάχιμη εκπαιδευτικός.
Ειλικρινά θέλω να τελειώσει αυτή η εφιαλτική χρονιά και να μαζέψω λίγο τα κομμάτια μου και να ηρεμήσω για να έχουμε δυνάμεις για τον Σεπτέμβρη.

Εσθήρ έγραψε:Φοβαμαι οτι αυτη η εφιαλτικη χρονια θα ειναι διακοπες μπροστα στο χειμωνα που θα ερθει.![]()
15 νεα κρουσματα σημερα .Ξανα ξεκιναμε νομιζω!
Απο σεπτεμβρη σκεψου την κατασταση.
Μπα...καλυτερα μην την σκεφτεις,ασε να κανεις καμια διακοπουλα,αλλα εχετο στο πισω μερος μυαλο.Τα δυσκολα ερχονται.

bizeli έγραψε:Πάντως παιδιά αν και ήμασταν κλειστά 2,5 μήνες γυρίσαμε όλοι (μαθητές και εκπ/κοί) πολύ κουρασμένοι στα σχολεία. Με όλη αυτήν την αναστάτωση, τα εξ αποστάσεως, την ψυχολογική πίεση με τον ιό και όλα αυτά γυρίσαμε όλοι με άδειες μπαταρίες και σε ένα περιβάλλον κρύο και αποξενωμένο με όλα αυτά τα νέα μέτρα.
Μετά από όλα αυτά γυρίσαμε μες στο άγχος πάλι πίσω στα σχολεία με εμάς τους εκπ/κούς να προσπαθούμε να σώσουμε οτιδήποτε κι αν σώζεται από την ύλη κι εγώ προσωπικά να αισθάνομαι λαβωμένη μετά από όλα αυτά. Σαν να επέστρεψα από πόλεμο αισθάνομαι και να πρέπει να ξαναχτίσω κάτι από την αρχή.
Αλλά δε μου έχει μείνει άλλο ψυχικό κουράγιο. Αυτό το λέω πρώτη φορά στα όσα χρόνια διδάσκω.
Πάντα ήμουν στην πρώτη γραμμή μάχιμη εκπαιδευτικός.
Ειλικρινά θέλω να τελειώσει αυτή η εφιαλτική χρονιά και να μαζέψω λίγο τα κομμάτια μου και να ηρεμήσω για να έχουμε δυνάμεις για τον Σεπτέμβρη.

Λαχουρένιος έγραψε:
Λογικο ειναι με τα χρονια να επερχεται μια βαρεμαρα-κοπωση.