Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Νοέμ 2020, 12:18

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε:ειναι σαν να βλεπω μαιμουδες να ξεψειριαζουν η μια την αλλη :laugh1:

και ο εγκλεισμος καλα κρατει οι μερες ερχονται και φευγουν και ουτε παιρνω ειδηση
ευτυχως που εχω πεσει με τα μουτρα στην ζωγραφικη καθως εχω μαθε τοσα χρονια να -σικ παραγω σε εργασια
και απο οτι ακουω απο τον κοσμο που ακομη ειναι μουδιασμενος και μοιρασμενος σε αυτους που θελουν καραντινα
και σε αντιθετους να πω οτι αν συνεχιστει θα δουμε ασχημα πραγματα

Εσύ ρε παπάρα είμαι σίγουρος ότι περιμένεις να δεις μεταποκαλυπτική φάση walking dead. :D
Χαλάρωσε και κοίτα κανα ξένο κώλο ρε κωλοσφιξούρα γιατί σε βλέπω να τρέχεις για μερική αφαίρεση προστάτη από τα πενήντα. :fico:

:laugh1: δεν εχεις αδικο στο πρωτο σχολιο ...και στο 2 αφου αποφευγω το σεξ συνειδητα με τον εγκλεισμο
μονο τα συντροφια που δεν καταλαβαινουν απο αυτα το ασκουν ακομη
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 18 Νοέμ 2020, 16:55

nemo έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Εσύ ρε παπάρα είμαι σίγουρος ότι περιμένεις να δεις μεταποκαλυπτική φάση walking dead. :D
Χαλάρωσε και κοίτα κανα ξένο κώλο ρε κωλοσφιξούρα γιατί σε βλέπω να τρέχεις για μερική αφαίρεση προστάτη από τα πενήντα. :fico:

:laugh1: δεν εχεις αδικο στο πρωτο σχολιο ...και στο 2 αφου αποφευγω το σεξ συνειδητα με τον εγκλεισμο

Πες την αλήθεια ρε και άσε τις συνειδητές αποχές.
Πες δε μου κάθεται η Νέμαινα γιατί είμαι ξενέρωτος ακροδεξιός και έληξε το θέμα.
Παραμύθιαστη λίγο ρε με τίποτα κομμουνιστικο-μαρξιστικά τη γυναίκα να ανάψει και θα δεις για πότε θα σου κάτσει. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Νοέμ 2020, 16:58

Ραν ταν πλαν έγραψε:
nemo έγραψε: :laugh1: δεν εχεις αδικο στο πρωτο σχολιο ...και στο 2 αφου αποφευγω το σεξ συνειδητα με τον εγκλεισμο

Πες την αλήθεια ρε και άσε τις συνειδητές αποχές.
Πες δε μου κάθεται η Νέμαινα γιατί είμαι ξενέρωτος ακροδεξιός και έληξε το θέμα.
Παραμύθιαστη λίγο ρε με τίποτα κομμουνιστικο-μαρξιστικά τη γυναίκα να ανάψει και θα δεις για πότε θα σου κάτσει. :fico:

αφου ειπα πως δεν θελω εγω ...το ηφαίστειο ειναι νεκρο πεθαμενο τεζα ...πως το λενε αλλιως; :D :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Νοέμ 2020, 17:12

μας λενε για μειον 70 βαθμους τα εμβολια καλα! εγκαταστασεις εχουμε; για να τα φιλοξενησουμε;

εγω λεω οτι δεν εχουμε και αν εχουμε θα ειναι μια -δυο το πολυ που δεν θα φτανουν ουτε για εκατο ανθρωπους
μεχρι να τα φτιαξουμε - καλο καλοκαιρι και καλο φθινιπωρο μεχρι να ψοφήσει απο μονος του ο ιος
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Νοέμ 2020, 19:38

Ραν ταν πλαν έγραψε:
bizeli έγραψε:Μπαίνω στο facebook και βλέπω μόνο τα highlights τώρα τελευταία.
Απλά και περιληπτικά.
:D

Το διαπιστώσαμε. :fico:

Τώρα τελευταία είπα.
Τα παραπάνω είναι δυο μήνες επεισόδια πριν.
:D

Πάντως αν κάτσω και εκδώσω όλα τα κατεβατά που έχω γράψει εδώ μέσα, φτιάχνω άνετα βιβλίο με τίτλο "Μόνο για καμένους".
:omggg:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 18 Νοέμ 2020, 22:38

Και λέει παιδιά τελειώνει όλο αυτό το μαρτύριο με τον κορονοιό, έχουμε μείνει αυτοί που έχουμε απομείνει, έχουμε ύφος we are the champions και βγαίνουμε έξω και μας χτυπάει αυτοκίνητο.

Ε όχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Νοέμ 2020, 09:55

Ευκαιρία παιδιά τώρα με την καραντίνα για αισθητικές παρεμβάσεις.
Προσωπικά αφήνω γένια, κάνω δίαιτα να χάσω τρία κιλά που πήρα τελευταία και γυμνάζω τους κοιλιακούς μου γιατί λέει δεν είναι πλέον must η ψιλομπάκα.
Σκέφτομαι να βάψω και μαλλί σε κάτι από ξανθό αλλά προς το παρόν το αναβάλλω γιατί το θεωρώ too much για έναν επαναστάτη μαρξιστή-λενινιστή του δικού μου επιπέδου.
Έκανα όμως ήδη τη σχετική λεύκανση στα δόντια και μια μικρή παρέμβαση στα φρύδια, ώστε να τους δώσω καμπυλόγραμμο σχήμα, παράλληλα με την προσπάθεια να διευρύνω τη σκουλαρικότρυπα στο αριστερό αυτί που είχε χάσει την αρχική της διάμετρο λόγω πολύχρονης αχρησίας.
Ίσως, λέω ίσως, περάσω και σε φάση μερικής αποτρίχωσης αν αποφασίσω πρώτα το σημείο παρέμβασης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Νοέμ 2020, 10:03

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ευκαιρία παιδιά τώρα με την καραντίνα για αισθητικές παρεμβάσεις.
Προσωπικά αφήνω γένια, κάνω δίαιτα να χάσω τρία κιλά που πήρα τελευταία και γυμνάζω τους κοιλιακούς μου γιατί λέει δεν είναι πλέον must η ψιλομπάκα.
Σκέφτομαι να βάψω και μαλλί σε κάτι από ξανθό αλλά προς το παρόν το αναβάλλω γιατί το θεωρώ too much για έναν επαναστάτη μαρξιστή-λενινιστή του δικού μου επιπέδου.
Έκανα όμως ήδη τη σχετική λεύκανση στα δόντια και μια μικρή παρέμβαση στα φρύδια, ώστε να τους δώσω καμπυλόγραμμο σχήμα, παράλληλα με την προσπάθεια να διευρύνω τη σκουλαρικότρυπα στο αριστερό αυτί που είχε χάσει την αρχική της διάμετρο λόγω πολύχρονης αχρησίας.
Ίσως, λέω ίσως, περάσω και σε φάση μερικής αποτρίχωσης αν αποφασίσω πρώτα το σημείο παρέμβασης.

Απο τον κωλο ποτε θα αρχισεις να τον παιρνεις? :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 19 Νοέμ 2020, 10:04

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:Ευκαιρία παιδιά τώρα με την καραντίνα για αισθητικές παρεμβάσεις.

Απο τον κωλο ποτε θα αρχισεις να τον παιρνεις? :fico:

Μη μου βάζεις ιδέες. :fico:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Νοέμ 2020, 17:39

κοίτα ρε τι γίνεται στον κόσμο
άλλοι φτιάχνουν το...φριζέ και άλλοι κόβουν φλέβες να κάνουν την εξ αποστάσεως διδασκαλία...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

άτιμη παρθενωπή υπουργάρα

άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις

κοίτα τι έχουμε πάθει όλη μέρα να κάνουμε σαπόρτ στα πιτσιρίκια , στους μεγάλους, στον ένα στον άλλο στον μπίξε στον δείξε

ρε δεν πάτε όλοι σας να πνιγείτε;

αυτό το μόγκολο τους τέρυ χρυσού φταίει για όλα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”