Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Όταν ο Χελιγκένις σταματάει στο διπλανό μαγαζί

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Ιαν 2022, 05:22

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Σε κανενός τη συμπεριφορά δεν οφείλεται αυτό.
Απλά στο ''ελεύθερο'' κυριαρχεί διαφορετικό κλίμα από άλλους χώρους στο οποίο εγκλιματίζεται κάποιος άμεσα ή αφού καταλάβει ότι ο χώρος δεν τον αφομοιώνει και ότι λειτουργεί ως ξένο σώμα ψάχνει αλλού για ομόσταβλους του.
Αυτό συνέβη τότε και δεν είχε καμιά σχέση με καμιά ''κωλοσυμπεριφορά'' εκ των έσω.
Οι κωλοσυμπεριφορές όλες ανεξαιρέτως ήταν εισαγόμενες και μη ανεκτές πράγμα που ανάγκασε τους ''κωλοσυμπεριφοριστές'' να αναζητήσουν αλλού στέγη ή στάβλο.

Κανεις λαθος, δεν ειναι ολοι "κωλοσυμπεριφοριστες" ακριβως γιατι καποιοι αποχωρησαν απο το διπλανο. Κι ομως εδω δεν θελουν να ερθουν ουτε ζωγραφιστοι λογω των καψονιων που τους εκαναν μερικοι τοτε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2022, 07:51

Αρίστος έγραψε:Σκεψου ποσο περισσοτερα νηματα θα χρησιμοποιουνταν σαν πηγες αν δεν υπηρχε καποιο βλαμμενο αγορακι να μπαινει σφηνα στα περισσοτερα και να γραφει 30 σελιδες για να την πει στον Αριστο. Ισως το ελευθερο μεινει στην ιστορια σαν το φορουμ ενος τυπου που η μονη του ζωη ηταν να τη λεει στον Αριστο.

Υπαρχουν βεβαια και χειροτερα. NikosVy ξερω γω που η ζωη του περιστρεφεται στο ποσες θεσεις ειχε η αιθουσα στο Χαλαντρι που καποτε εκανε εκδηλωση ο Αριστος (αυτος που δεν εχει προσωπικη ζωη ντε) με το Χαραλαμπιδη.

Ακομη και για τη σχεση μου με τις "πυραμιδες" (που ασχοληθηκα 2 μηνες σαν παρεργο της κανονικης μου δουλειας) καποιους τους εχει απασχολησει χρονια και αλλοι εχουν γραψει βιβλιο, ο Αριστος στη χωρα της πυραμιδας. :laugh1:

Τελος να μην ξεχασω και το Γιαννοπουλο. Ενα 20% της ζωης του το περασε για να ξεθαβει παλιες μου δημοσιευσεις. :D

Nαι ρε εγκεφαλε, θα εμπαινες citation στο CERN και στο ΜΙΤ αλλα σου εκοψα την ακαδημαικη καριερα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2022, 08:29

Αρίστος έγραψε:Ακομη και για τη σχεση μου με τις "πυραμιδες" (που ασχοληθηκα 2 μηνες σαν παρεργο της κανονικης μου δουλειας) καποιους τους εχει απασχολησει χρονια και αλλοι εχουν γραψει βιβλιο, ο Αριστος στη χωρα της πυραμιδας. :laugh1:

Ακομα και ως απατεωνας απετυχες. Βλεπεις χρειαζεται μυαλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Ιαν 2022, 10:47

Adminović έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Μήπως πήρε το μάτι σου κάπου εκεί γύρω και το δικό μου νήμα ''Η τέλεια σχέση'' ή το ''Συμπεριφορικός χοντροκωλισμός''. :fico:

Το "ατυχήματα στο σεξ" έχει πιο μεγάλο σουξέ από τα δικά σου νήματα.

Δικό μου είναι και το ''ατυχήματα''. :D
Τελικά η συμβολή μου στην επιτυχία και την πανελλαδική αναγνώριση του ''ελεύθερου'' είναι πολύ μεγαλύτερη από ό,τι φανταζόμουν. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Ιαν 2022, 11:08

Αρίστος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Σε κανενός τη συμπεριφορά δεν οφείλεται αυτό.
Απλά στο ''ελεύθερο'' κυριαρχεί διαφορετικό κλίμα από άλλους χώρους στο οποίο εγκλιματίζεται κάποιος άμεσα ή αφού καταλάβει ότι ο χώρος δεν τον αφομοιώνει και ότι λειτουργεί ως ξένο σώμα ψάχνει αλλού για ομόσταβλους του.
Αυτό συνέβη τότε και δεν είχε καμιά σχέση με καμιά ''κωλοσυμπεριφορά'' εκ των έσω.
Οι κωλοσυμπεριφορές όλες ανεξαιρέτως ήταν εισαγόμενες και μη ανεκτές πράγμα που ανάγκασε τους ''κωλοσυμπεριφοριστές'' να αναζητήσουν αλλού στέγη ή στάβλο.

Κανεις λαθος, δεν ειναι ολοι "κωλοσυμπεριφοριστες" ακριβως γιατι καποιοι αποχωρησαν απο το διπλανο. Κι ομως εδω δεν θελουν να ερθουν ουτε ζωγραφιστοι λογω των καψονιων που τους εκαναν μερικοι τοτε.

.

Δεν κάνω κανένα λάθος.
Το ''ελεύθερο'' έχει κανόνες λειτουργίας που καταπατήθηκαν βάναυσα και εν γνώσει των ''κωλοσυμπεριφοριστών'' και ως εκ τούτου έπρεπε να αντιδράσει άμεσα.
Όταν κάποιος πάει στο οποιοδήποτε καφενείο να πιει καφέ και τον πιάσει κατούρημα πάει στην τουαλέτα και δεν την βγάζει έξω κατουρώντας σε όποια γωνία του έρθει. Αυτό συνέβη τότε από τους ''κωλοσυμπεριφοριστές''.
Βρόμισαν ολόκληρο το φόρουμ με ακραίες πολιτικές, κοινωνικές και ρατσιστικές απόψεις χωρίς να δείξουν τον ελάχιστο σεβασμό στο χώρο που τους φιλοξένησε.
Θα συμφωνήσω μαζί σου όμως ότι μαζί με τα ξερά κάηκαν και λίγα χλωρά, αλλά τα χλωρά ας αναζητήσουν την ευθύνη για το κάψιμο τους από τους ομόσταυλους τους κωλοσυμπεριφοριστές και όχι από το ''ελεύθερο''.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Ιαν 2022, 12:23

1.Ελευθερο και παλιο ηταν σε κοντρα .αλλωστε το ελευθερο δημιουργηθηκε απο ατομα που ειχαν κοντρα με τον παλιο συντονισμο διαχειριση
2.Οταν το παλιο επεσε υπηρξε μαζικη εγγραφη μελων του παλιου στο ελευθερο
3.Τα παρεακια του παλιο υμπηκαν στο ελευθερο με το σκεπτικο οτι ειναι τσιφλικι τους και οτι θα μετατρεψουν το ελευθερο σε παλιο φορουμ.Πολυ γρηγορα καταλαβαν οτι κατι τετοιο δεν μπορει να γινει.Και αυτο το καταλαβαν αλλες φορες με ομορφο και αλλες φορες με οχι τοσο ομορφο τροπο.Αλλωστε και ο στοχος τους δεν ηταν "ομορφος".Δεν μπαινεις σε ενα μαγαζι το θεωρεις αυτοματα τσιφλικι σου και εχεις την εντυπωση οτι θα κανεις οτι γουσταρεις
4.Ειμαι σιγουρος και οτι ο συντονισμος του ελευθερου αλλα και η διαχειριση σε καποιες περιπτωσεις ηταν υπερβολικη και οτι ενδεχομενως εκανε και καψονια.Απολυτα φυσιολογικο στην πραγματικη ζωη με βαση το παρελθον των δυο φορουμ
5.Απο εκει και περα ειναι ξεκαθαρο πως ολοι αυτοι που εφυγαν απο το ελευθερο για να πανε στου Θπυρου θα ηταν ακομη εδω αν δεν ειχε σηκωσει ο Θπυρος φορουμ
6.Ειναι επισης ξεκαθαρο πως οτι και να γραφουν, πως αν κλεισει καποια στιγμη ο Θπυρος παλι εδω θα καταληξουν
7.Το πιο σημαντικο κριτηριο για το που επιλεγει να γραφει καποιος, ειναι ο αριθμος αυτων που συμμετεχουν στις συζητησεις.Το Σπυραδικο λοιπον ειναι πχ για τον Αριστο ενα μερος που θα τον διαβασουν και θα αντιδρασουν περισσοτεροι και αυτο ειναι λογικο να τον τραβαει
8.Ειναι επισης ξεκαθαρο πως το ελευθερο ενω ειχε την επιλογη να μεγαλωσει αποτομα,δεν εδειξε να ενδιαφερεται για κατι τετοιο.Δεν ενδιαφεροταν ιδιαιτερως για να κρατησει τις ορδες που ειχαν μπουκαρει.Αυτο απο μονο του δειχνει οτι δεν υπαρχουν και περιεργα κινητρα απο πισω.Μπορει ΝΑ υπαρχει εμπαθεια εκδικητικοτητα κτλ αλλα οχΙ σοβαρα κακα κινητρα δεν υπαρχουν
2 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Ιαν 2022, 12:42

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:5.Απο εκει και περα ειναι ξεκαθαροι πως ολοι αυτοι που εφυγαν απο το ελευθερο για να πανε στου Σπθρου θα ηταν ακομη εδω αν δεν ειχε σηκωσει ο Σπυρος φορουμ

Bingo. Χαρακτηριστικη ειναι η περιπτωση του forums στο οποιο ηταν διαχειριστης ο Αλιεν. Εκει εδωσαν στα μελη του παλιου πληρη ελευθερια και η συμβιωση με τα μελη του forums ηταν αρμονικη. Αποτελεσμα? Με το που ανοιξε το νεο του Σπυρου, εφυγαν οι παντες απο το forums, το forums μετα απο μερικους μηνες εκλεισε και ο Αλιεν κατεληξε να γινει μελος στο νεο. Γιατι δεν εμειναν και εκει αφου τους φερθηκαν τοσο καλα?

Με εξαιρεση καποια μεμονωμενα ατομα, οι χρηστες του Ελευθερου γραφουν και εκει και η θεματολογια των συζητησεων ειναι παρομοια. Δεν υπαρχει ιδιαιτερος λογος ωστε καποιος να ειναι γραμενος σε 2 διαφορετικα φορουμ για να συζητησει με τα ιδια ακριβως ατομα για τα ιδια ακριβως θεματα. Οι περισσοτεροι θα προτιμησουν το ενα απο τα δυο καθαρα για λογους οικονομιας οπως και εγινε. Εμεις δεν ειχαμε κανενα λογο να γινουμε τροχονομοι και ξενοδοχοι του βοθρου μεχρι να στησουν οι αλλοι το νεο μαγαζακι. Δεν ηταν δικο μας προβλημα που τους εκλεισαν.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 20 Ιαν 2022, 12:48

Συμφωνω σε ολα με Γιαννοπουλο.

Απλα η δικη μου σχεση με το διπλανο μαγαζι δεν ειναι μονο σχεση αναγνωσιμοτητας-ωφελειας.

Αλλα θεωρω οτι ειμαι απο αυτους που το εκτισαν, συνεπως μια σχεση αγαπης-μισους υπαρχει μεσα μου.

Εγω και ο Περσεας ειμασταν οι μονοι απο τους τελευταιους που ειχαν μεινει.

Συνεπως οτι μπαναριστηκαμε ταυτοχρονα (και ταυτοχρονα τα παρατησε και ο Χελις) ειναι και καπως συμβολικο.

Οτι δηλαδη το διπλανο μαγαζι δεν σηκωνει πλεον τους παλιους χρηστες με το μεγαλο εκτοπισμα και την ανεξαρτησια γνωμης.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 20 Ιαν 2022, 13:27

Αρίστος έγραψε:Συμφωνω σε ολα με Γιαννοπουλο.

Απλα η δικη μου σχεση με το διπλανο μαγαζι δεν ειναι μονο σχεση αναγνωσιμοτητας-ωφελειας.

Αλλα θεωρω οτι ειμαι απο αυτους που το εκτισαν, συνεπως μια σχεση αγαπης-μισους υπαρχει μεσα μου.

Εγω και ο Περσεας ειμασταν οι μονοι απο τους τελευταιους που ειχαν μεινει.

Συνεπως οτι μπαναριστηκαμε ταυτοχρονα (και ταυτοχρονα τα παρατησε και ο Χελις) ειναι και καπως συμβολικο.

Οτι δηλαδη το διπλανο μαγαζι δεν σηκωνει πλεον τους παλιους χρηστες με το μεγαλο εκτοπισμα και την ανεξαρτησια γνωμης.

.

Ασφαλως ολοι στα τοσα χρονια εχουμε αναπτυξει σχεσεις φιλιας εχθρας εμμονης κτλ κτλ με διαφορους αλλους χρηστες
Δηλαδη πχ εγω κοιταζω που μπορω πχ να εχω τις επικες μου μανουρες με τον Αριστο και δεν παιζει τοσο ρολο το σε ποιο φορουμ γινονται αυτες
Ε οταν σε ενα φορουμ εχω μαζι Αριστο Χελι Στυγιο κτλ κτλ ε θα ειναι λογικο να θελω να γραφω περισσοτερο εκει
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 22 Ιαν 2022, 04:04

Οπως ειχα πει ηθελα λιγες μερες για να ξεδωσω στο διπλανο μαγαζι. Το ξεδωμα τελειωσε και σας υποσχομαι ενα λαμπρο παραγωγικο μηνα στο ελευθερο.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”