Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.

Είσαστε κομμουνιστές; Γιατί;

Είμαι κομμουνιστής γιατί πιστεύω σε ένα δικαιότερο σύστημα διακυβέρνησης και είμαι εναντίον των ιμπεριαλιστικών δυνάμεων της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ.
2
13%
Είμαι κομμουνιστής επειδή έτσι γίνομαι πιο εύκολα συντονιστής σε φόρουμς και σε παταροσυζητήσεις του Κράχτη στο Χαλάνδρι, όπου μου διαθέτουν και θέση στο τραπέζι για να φυλάω τα μπόσικα.
1
7%
Είμαι κομμουνιστής επειδή είμαι φίλος ενός κομμουνιστή συντονιστή σε φόρουμ και τον βοηθώ στην προσπάθεια στην οποία μας καθευθύνει ο Περισσός για την αποχαύνωση των μαζών, μέσω υπνωτιστικών μεταμεσονύκτιων αποκαλύψεων του Κράχτη
1
7%
Όχι, απλά δεν είμαι κομμουνιστής.
7
47%
Όχι, υποστήριξα την 21η Απριλίου, τον Ιωαννίδη και την τουρκική εισβολή του 1974 στην Κύπρο; Πως θα μπορούσα να είμαι.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Όχιι, δεν είμαι κομμουνιστής, είμαι ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ.
4
27%

Σύνολο ψήφων: 15

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Είσαστε κομμουνιστές; Γιατι;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Ιούλ 2022, 22:31

Λαχουρένιος έγραψε:Αρα οταν καποιος ειναι κομμουνιστης αλλα δεν πηγαινει σε πορειες του ΠΑΜΕ για να δειρει τους διαδηλωτες ωστε να τους εμποδισει κανει ''παθητικο ακτιβισμο'' υπερ του κομμουνισμου. Αρα και γω ''παθητικος ακτιβιστης'' ειμαι :fico:

Μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις και να το ονομάζεις όπως θέλεις.
Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι για αυτόν τον κόσμο ξεβολεύεται. Κάνει κάτι τέλος πάντων.
Είναι σαν να σου λέω εγώ ότι είμαι φιλόζωη αλλά τρώω κρέας.
Ξέρω ότι και να μην τρώω εγώ προσωπικά κρέας δεν θα αλλάξει κάτι στον κόσμο αλλά εμένα είναι κόντρα στη συνείδησή μου.

Εσύ ως κομμουνιστής δεν ξέρω τι είναι αυτό που σου υπαγορεύει η συνείδησή σου αλλά δεν αρκεί να λες ότι είσαι κομμουνιστής αλλά να ζεις σαν καπιτάλας ή να βολεύεσαι πίσω από άλλους που έχουν πιο αγωνιστική δράση ή να περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Ιούλ 2022, 22:42

Λαχουρένιος έγραψε:Δεν μπορω ατομικα ή με αλλους 10 πικραμενους να φτιαξω μια κομμουνιστικη μικροκοινωνια και να αποκοπω με τους υπολοιπους.

Γιατί;
Το έχεις προσπαθήσει;

Λαχουρένιος έγραψε: Απο εκει και περα ομως, αυτο που ξεχωριζει τον κομμουνιστη απο αλλες ιδεολογιες ειναι οι ιδεες.

Ρε συ μαζί σου. Πολύ ωραία η ιδεολογία του κομμουνισμού έως και χριστιανική θα έλεγα. Αλλά μπαίνεις και διαβάζεις τις προτάσεις του και είναι smoke weed everyday.
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά και ΑΝ γίνουν υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να περιμένεις σαν τον βούδα να έρθει ο κομμουνισμός.

Λαχουρένιος έγραψε: Εσυ δηλαδη θα πηγαινες σε αυτους και θα τους ελεγες ''τι διαφορα εχετε μωρε απο τους χουντικους? Αφου και οι δυο σε χουντα ζειτε'' :D Ή θα πηγαινες σε αντιφρονουντες στην Κουβα και στην ΕΣΣΔ και θα ελεγες οτι ειναι κουμουνια επειδη ζουν σε κομμουνιστικο καθεστως. Ειναι τελειως γεια σου αυτη η λογικη.

Δεν είναι το θέμα πού ζεις αλλά το τι κάνεις. Την πολιτική ή ιδεολογική σου ταυτότητα δεν την αποκτάς από το καθεστώς κάτω από το οποίο ζεις αλλά από τη δράση που αναπτύσσεις.

Λαχουρένιος έγραψε: Που κολλαει αυτο? Μακαρι να ειχα την πολυτελεια να μην με νοιαζει τιποτα.

Λαχούρ με απογοητεύεις.
Τι πού κολλάει αυτό;
Όταν ο προβληματισμός του κόσμου φτάνει μέχρι του σημείου αν η κρεπιέρα είναι μεγαλύτερη από το μάτι της κουζίνας τι επαναστάσεις ονειρεύεσαι;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2022, 08:08

bizeli έγραψε:Γιατί;
Το έχεις προσπαθήσει;

Mπορω να φτιαξω κρατος με αλλα 10 ατομα εντος της ελληνικης επικρατειας? :fico:

Ρε συ μαζί σου. Πολύ ωραία η ιδεολογία του κομμουνισμού έως και χριστιανική θα έλεγα. Αλλά μπαίνεις και διαβάζεις τις προτάσεις του και είναι smoke weed everyday.
Μέχρι να γίνουν όλα αυτά και ΑΝ γίνουν υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορείς να κάνεις αντί να περιμένεις σαν τον βούδα να έρθει ο κομμουνισμός.

Γουοτ? Μαλλον αλλες προτασεις διαβασες και οχι του μαρξισμου :hmmm

Δεν είναι το θέμα πού ζεις αλλά το τι κάνεις. Την πολιτική ή ιδεολογική σου ταυτότητα δεν την αποκτάς από το καθεστώς κάτω από το οποίο ζεις αλλά από τη δράση που αναπτύσσεις.

Ετσι ελεγες εδω και 10 ποστ ομως.

Λαχούρ με απογοητεύεις.
Τι πού κολλάει αυτό;
Όταν ο προβληματισμός του κόσμου φτάνει μέχρι του σημείου αν η κρεπιέρα είναι μεγαλύτερη από το μάτι της κουζίνας τι επαναστάσεις ονειρεύεσαι;

Eπιασες την εξαιρεση και συ. Οσοι σκεφτονται ετσι εχουν λυμενο τα οικονομικα τους και οντως δεν θα κανουν επανασταση και ουτε υπαρχει λογος. Ο μαρξισμος δεν απευθυνεται σε τετοιες ταξεις. Για καθε εναν τετοιο ομως υπαρχουν αλλοι 100 που οντως εχουν θεμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2022, 08:09

bizeli έγραψε:Μπορείς να είσαι ό,τι θέλεις και να το ονομάζεις όπως θέλεις.
Εγώ ξέρω ότι όταν κάποιος θέλει να κάνει κάτι για αυτόν τον κόσμο ξεβολεύεται. Κάνει κάτι τέλος πάντων.
Είναι σαν να σου λέω εγώ ότι είμαι φιλόζωη αλλά τρώω κρέας.
Ξέρω ότι και να μην τρώω εγώ προσωπικά κρέας δεν θα αλλάξει κάτι στον κόσμο αλλά εμένα είναι κόντρα στη συνείδησή μου.

Συγκρινεις ανομοια πραγματα. Ο κομμουνισμος ειναι πολιτικο συστημα και οχι ειδος διατροφης.

Εσύ ως κομμουνιστής δεν ξέρω τι είναι αυτό που σου υπαγορεύει η συνείδησή σου αλλά δεν αρκεί να λες ότι είσαι κομμουνιστής αλλά να ζεις σαν καπιτάλας ή να βολεύεσαι πίσω από άλλους που έχουν πιο αγωνιστική δράση ή να περιμένεις να γίνει κάτι από μόνο του.

Δηλαδη οσοι δεν ειχαν ενεργη αντιχουντικη δραση ηταν χουντικοι :D

αλλά να ζεις σαν καπιτάλας

Πως ζω σαν ''καπιταλας'' αφου δεν ανηκω σε αυτην την ταξη? Δεν εχεις ιδεα τι σημαινει αυτη η λεξη μαλλον.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Ιούλ 2022, 09:17

λαχου δες και μαθε για τον ποφ και πως σας χρησιμοποιουν εσας τους αριστερους
σαν ασπιδες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιούλ 2022, 11:38

vallon έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Ανατρεπτικός.
Θα φάει η μύγα σίδερο και το κουνούπι ατσάλι όταν ξυπνήσουν μονομιάς τα θύματα όπως λέει και το τραγούδι (δλδ το ποίημα).
Θα γεμίσουν τα πηγάδια ξέχειλα από εχθρούς της εργατικής τάξης και της προλεταριακής επανάστασης.

ο νέμο είναι πρώτος στη ..........σειρά; :rolleyes:

Δεν μπορώ να δώσω τέτοιες πληροφορίες.
Το προλεταριακό επαναστατικό κίνημα προστατεύει τους δικούς του ανθρώπους που δουλεύουν ως μυστικοί στις οργανώσεις του ταξικού εχθρού.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιούλ 2022, 11:40

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Γιατί;
Το έχεις προσπαθήσει;

Mπορω να φτιαξω κρατος με αλλα 10 ατομα εντος της ελληνικης επικρατειας? :fico:

Ναι αν έχεις ως οργανωτικό πρότυπο τη μονή εσφιγμένου. :D
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 14 Ιούλ 2022, 16:10

Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη οσοι δεν ειχαν ενεργη αντιχουντικη δραση ηταν χουντικοι :D

Μα ούτε αυτοί που λιβανιζουν τη χούντα (ακόμα και σήμερα) ήταν χουντικοί εφόσον δεν είχαν ανάμιξη στο καθεστώς.... (Πονεμένο και πικραμένο για τη χώρα μας παράδειγμα έπιασες....άστο να πάει!.... :s_no )
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Ιούλ 2022, 17:21

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Δηλαδη οσοι δεν ειχαν ενεργη αντιχουντικη δραση ηταν χουντικοι :D

Μα ούτε αυτοί που λιβανιζουν τη χούντα (ακόμα και σήμερα) ήταν χουντικοί εφόσον δεν είχαν ανάμιξη στο καθεστώς.... (Πονεμένο και πικραμένο για τη χώρα μας παράδειγμα έπιασες....άστο να πάει!.... :s_no )

Με την λογικη του Μπιζελιου οντως. Αλλα ειναι γιουχου λογικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 14 Ιούλ 2022, 19:02

Λαχουρένιος έγραψε:
Πως ζω σαν ''καπιταλας'' αφου δεν ανηκω σε αυτην την ταξη? Δεν εχεις ιδεα τι σημαινει αυτη η λεξη μαλλον.

Όταν ζεις όπως σκέφτεσαι (δλδ ονειρεύεσαι) και δε σκέφτεσαι όπως ζεις (δλδ με 600€) είσαι καπιτάλας. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”