πέπυ μια μέρα θα μετανιώσεις και θα με παρακαλάς να σε βάλω πισωκάβαλο στο παπί και να σε πάω για σούζες στην παραλιακή αλλά τότε θα είναι αργά. ήδη μου την πέφτουνε δυο τρεις σε ένα άλλο φόρουμ.

Ρεκ_ _μας έγραψε:ουστ ε;
πέπυ μια μέρα θα μετανιώσεις και θα με παρακαλάς να σε βάλω πισωκάβαλο στο παπί και να σε πάω για σούζες στην παραλιακή αλλά τότε θα είναι αργά. ήδη μου την πέφτουνε δυο τρεις σε ένα άλλο φόρουμ.

Ρεκ_ _μας έγραψε:πέπυ έχεις πμ.

Ρεκ_ _μας έγραψε:ποιος αναρχοάπλυτος μωρή δεκαοχτάποντη και α και ου και δαπ νουδουφουκου. κομμουνιστής ειμαι και με τη βούλα σαν αμαλιαδέικο καρπούζι.
εμένα ο προπάπος μου ήταν στα βουνά της καλαμάτας με τον καπετάν κόρακα στον εμφύλιο παρασημοφορημένος από τον ίδιο τον στάλιν.
και μη βρίζεις στα πμ μη τα πάρω άσκημα.

Ρεκ_ _μας έγραψε:εμένα ο προπάπος μου ήταν στα βουνά της καλαμάτας με τον καπετάν κόρακα

Πέπυ35 έγραψε:Ρεκ_ _μας έγραψε:ποιος αναρχοάπλυτος μωρή δεκαοχτάποντη και α και ου και δαπ νουδουφουκου. κομμουνιστής ειμαι και με τη βούλα σαν αμαλιαδέικο καρπούζι.
εμένα ο προπάπος μου ήταν στα βουνά της καλαμάτας με τον καπετάν κόρακα στον εμφύλιο παρασημοφορημένος από τον ίδιο τον στάλιν.
και μη βρίζεις στα πμ μη τα πάρω άσκημα.
Και βρωμοκομμούνι και ρίζες καταυλακιώτικες και δη καλαματιανές.
Ου ρε που θες και γκόμενα.
![]()
Πολύ σε γουστάρω!