τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μάιος 2018, 21:46

Λαχουρένιος έγραψε:
Eνω αμα γραψεις δεκαετια του '80 τι σου βγαζει πρωτο δηλαδη? Κατι πολιτικο/ιστορικο?

Ναι φυσικά.
Είναι πιο ποικίλη η θεματολογία.
Όχι μόνο fashion.
Δες και μόνος σου.
Και για την ακρίβεια ασχολούνται και πιο "έγκριτα" σάιτ.
Ενώ με τη δεκαετία του 90 κάτι τριτοτέταρτα που δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους.
0 .

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 07 Μάιος 2018, 21:47

itteithe έγραψε:
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε:έλα πλέον υπάρχουν καλύτερες της!

Δεν διαφωνώ, αλλά για εκείνη την εποχή έγιναν πολλές καταθέσεις σπέρματος για χάρη της :D

τι να κάνουμε ρε πουλάκι μου ήταν κρατικές οι τράπεζες τότε,τζάμπα πήγε η χειρ-αγώγηση του πλήθους!
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Μάιος 2018, 21:48

Στύγιος έγραψε:Συνελόντι ειπείν κι επειδή ήμουν 20-30 τότε, ήταν η δεκαετία της :whatever45:

Δυσκολες οι γκομενες τοτε? Δεν τις ειχε ξεβλαχεψει ο Κωστο ακομα? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 07 Μάιος 2018, 21:48

https://www.google.com/search?client=ub ... 8&oe=utf-8

Τα αποτελέσματα για την δεκαετία του 80. Που είναι το κίνημα της αλλαγής, το Σισμίκ και η κρίση στον Έβρο, το Γιουρομπάσκετ; Που είναι η περεστρόικα και γκλασνόστ; Τα χτυπήματα της 17Ν;

Ώρες-ώρες νομίζω πως απλώς γκρινιάζεις μπιζέλι :P
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό κουλούρι Θεσσαλονίκης » 07 Μάιος 2018, 21:50

itteithe έγραψε:https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+80&ie=utf-8&oe=utf-8

Τα αποτελέσματα για την δεκαετία του 80. Που είναι το κίνημα της αλλαγής, το Σισμίκ και η κρίση στον Έβρο, το Γιουρομπάσκετ; Που είναι η περεστρόικα και γκλασνόστ; Τα χτυπήματα της 17Ν;

άντε ρε απορώ πω σου πέρασε από το μυαλό!
το μπιζέλι και να γκρινιάζει;;
0 .
Μια ακατανίκητη,παθιασμένη,ασυγκράτητη,ακαταγώνιστη, ενθουσιώδης,παράφορη,ζωηρή ορμή μεταξύ των φύλων,που σχετίζεται με την επιθυμία να γίνουν ένα
♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪ :heartbeat: ♪♫•*¨*•.¸¸♫♪

Είναι πολύ ευκολότερο να χαμογελάς...από το να είσαι ευτυχισμένος....

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μάιος 2018, 21:53

Διάδοχος έγραψε:
bizeli έγραψε:ΜΤV

Θυμάμαι έπαιζε rotation Nirvana, Bryan Adams, Bon Jovi, Scatman ...

Φίλε πραγματικά το ΜΤV ήταν η μοναδική μου συντροφιά τον καιρό που δεν είχα κανέναν φίλο στο γυμνάσιο προς λύκειο (από δική μου μαλακία γιατί μου έσπαγαν όλοι τα νεύρα) και το έβλεπα 24ώρες/ωρο.
Το είχα κάνει θεό. Ανυπομονούσα να γυρίσω από το σχολείο να δω MTV.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μάιος 2018, 22:03

itteithe έγραψε:https://www.google.com/search?client=ubuntu&channel=fs&q=%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%B5%CF%84%CE%AF%CE%B1+%CF%84%CE%BF%CF%85+80&ie=utf-8&oe=utf-8

Καλά ρε παιδιά, τυφλοί είστε;
Δεν βλέπετε τι αποτελέσματα βγάζει στην δεκαετία του 80;
Έχει ειδήσεις από πολλά θέματα .
Όχι μόνο πώς φτιάχναμε την φράντζα.

itteithe στη δεκαετία του 80 είναι πιο εύκολο να βρεις αφιερώματα/ανασκόπηση. Στη δεκαετία του 90 τα ψάχνεις με το κυάλι.
Σας προκαλώ. Βρείτε μου ένα σάιτ που να έχει αφιέρωμα στα πολιτικά/ιστορικά γεγονότα της εποχής μαζεμένα χωρίς αναφορές στο τι διαφημίσεις βλέπαμε και άλλες μπούρδες. Ακόμα και ξενόγλωσσο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 07 Μάιος 2018, 22:05

Και δεν γκρινιάζω.
Απογοητεύομαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 07 Μάιος 2018, 22:08

bizeli έγραψε:
Διάδοχος έγραψε:Θυμάμαι έπαιζε rotation Nirvana, Bryan Adams, Bon Jovi, Scatman ...

Φίλε πραγματικά το ΜΤV ήταν η μοναδική μου συντροφιά τον καιρό που δεν είχα κανέναν φίλο στο γυμνάσιο προς λύκειο (από δική μου μαλακία γιατί μου έσπαγαν όλοι τα νεύρα) και το έβλεπα 24ώρες/ωρο.
Το είχα κάνει θεό. Ανυπομονούσα να γυρίσω από το σχολείο να δω MTV.

Απ ότι καταλαβαίνω απ αυτά που γράφεις, ήσουν emo 2 δεκαετίες πριν τους emo :D

Τότε ήταν αρκετά αξιοπρεπές το MTV. Θυμάσαι Μπίβις εντ Μπάτχεντ;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 07 Μάιος 2018, 22:12

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Συνελόντι ειπείν κι επειδή ήμουν 20-30 τότε, ήταν η δεκαετία της :whatever45:

Δυσκολες οι γκομενες τοτε? Δεν τις ειχε ξεβλαχεψει ο Κωστο ακομα? :D

Δεν εννοώ αυτό ρε :P ( και να μην ήθελα, η αναλογία στη φιλοσοφική ήταν 1/9 ) ,απλώς τότε θυμάμαι ότι είχα κάνει τις μεγαλύτερες μ....ες, μετά σοβαρεύτηκα.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”