Διάδοχος έγραψε:Απ ότι καταλαβαίνω απ αυτά που γράφεις, ήσουν emo 2 δεκαετίες πριν τους emo
Όχι φυσιολογική φαινόμουν. Δεν ήμουν η σατανίστρια του σχολείου. Απλά το έβλεπα τελείως διεκπεραιωτικά.
Σαν καθήκον και κάτι σαν μονόδρομος αφού ήθελα να περάσω σε κάποιο πανεπιστήμιο. Δεν με ενδιέφερε να κάνω παρέες στο σχολείο.
Είχα δύο φίλες πολύ κολλητές από το δημοτικό, awkward σαν κι εμένα, που ήμασταν σαν την αγία τριάδα αλλά μετά αυτές στο λύκειο άλλαξαν σχολείο κι έμεινα μόνη μου. Οι άλλοι ήδη είχαν κάνει τις κλίκες τους οπότε βαριόμουν να τους προσεγγίσω από την αρχή. Έλεγα, γμσ το, τρία χρόνια έμειναν. Μετά γεια σας.
Παρόλα αυτά δεν μου φέρονταν άσχημα, δεν δέχθηκα ποτέ κάποιο είδος μπούλινγκ. Ίσα ίσα. Ήμουν ευπρόσδεκτη στις παρέες τους. Εγώ τους σνόμπαρα γιατί την είχα δει αλλιώς.
Εντάξει στα διαλείμματα πήγαινα και καθόμουν με κάποιες παρέες για να μην φαίνεται ότι τριγυρνάω μόνη μου στην αυλή του σχολείου αλλά φαινόταν ότι ήμουν περαστική.
Παρά τις παραξενιές μου, όμως, πιστεύω ότι γενικά ήμουν συμπαθητικό άτομο. Δεν ξέρω πώς το είχα καταφέρει αυτό.Ειλικρινά.
Διάδοχος έγραψε:Τότε ήταν αρκετά αξιοπρεπές το MTV. Θυμάσαι Μπίβις εντ Μπάτχεντ;
Εννοείται.
Το ΜΤV με γαλούχησε ρε φίλε.
Τι μου λες τώρα;

.gif)