Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πως τα περνάμε μεσα-εξω στην καραντίνα

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Νοέμ 2020, 17:40

Εχτές έκλεισα κάπου ξεκάεξι ώρες σερί πάνω στον υπολογιστή να παιδεύομαι με το κολο γουέμπεξ

ούτε για αστείο μην το λέτε..
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Νοέμ 2020, 19:13

vallon έγραψε:Εχτές έκλεισα κάπου ξεκάεξι ώρες σερί πάνω στον υπολογιστή να παιδεύομαι με το κολο γουέμπεξ

μολις εκατσα γιατι τις προηγουμενες μερες καπου τα ειχα αφησει να πανε πισω και σημερα βογκηξα
οποτε μη μιλας δημοσιε που περασες την μερα σου πανω στον υπολογιστη ..στην προηγουμενη καραντινα
ημουν εικοσι ωρες πανω απο το λαπτορ και ενιωθα λες και ημουν σε διακοπες !!!!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2020, 19:59

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ευκαιρία παιδιά τώρα με την καραντίνα για αισθητικές παρεμβάσεις.
Προσωπικά αφήνω γένια, κάνω δίαιτα να χάσω τρία κιλά που πήρα τελευταία και γυμνάζω τους κοιλιακούς μου γιατί λέει δεν είναι πλέον must η ψιλομπάκα.
Σκέφτομαι να βάψω και μαλλί σε κάτι από ξανθό αλλά προς το παρόν το αναβάλλω γιατί το θεωρώ too much για έναν επαναστάτη μαρξιστή-λενινιστή του δικού μου επιπέδου.
Έκανα όμως ήδη τη σχετική λεύκανση στα δόντια και μια μικρή παρέμβαση στα φρύδια, ώστε να τους δώσω καμπυλόγραμμο σχήμα, παράλληλα με την προσπάθεια να διευρύνω τη σκουλαρικότρυπα στο αριστερό αυτί που είχε χάσει την αρχική της διάμετρο λόγω πολύχρονης αχρησίας.
Ίσως, λέω ίσως, περάσω και σε φάση μερικής αποτρίχωσης αν αποφασίσω πρώτα το σημείο παρέμβασης.

Καλά εγώ δε σε είχα πει τώρα ευκαιρία με την καραντίνα να κάνεις πειραματισμούς και μου είπες όχι για να μη δυσαρεστήσεις το γυναικείο κοινό σου;
Κι εσύ τώρα μέχρι και αλλαγή φύλου σκέφτεσαι να κάνεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2020, 20:16

Σας είπα που με σταμάτησε περιπολικό για τον σκύλο;
12 τη νύχτα σε ένα κωλόστενο που δεν υπήρχε ψυχή.

Μου λένε:
"Στείλατε μήνυμα για τον σκύλο;"
"Ναι, λέω. Να σας το δείξω;"
"Όχι εντάξει, καλό σας βράδυ"

και έφυγαν.

:pardon:

πσ: Εγώ με τον σκύλο μπορώ να βγαίνω και μετά τις 9. Πήξτε.
:P
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Νοέμ 2020, 22:07

Εν τω μεταξύ παιδιά πόσο καιρό έκαναν να μας αποκαλύψουν ότι ιός λέγεται αλλιώς και κόβιντ;

Καθόμασταν και παιδευόμασταν κορονοιός, κοροναιός κοιρςοινός, κωρανανοιός, καροναιός, κορονοναιός, koronanoios, @#@$@% ... και διαλυτικά και τόνος με διαλυτικά και τρίχες κατσαρές.

Πόσο έχουν παίξει με τις ψυχές μας πια;
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 20 Νοέμ 2020, 08:06

Ραν ταν πλαν έγραψε:Ευκαιρία παιδιά τώρα με την καραντίνα για αισθητικές παρεμβάσεις.
Προσωπικά αφήνω γένια, κάνω δίαιτα να χάσω τρία κιλά που πήρα τελευταία και γυμνάζω τους κοιλιακούς μου γιατί λέει δεν είναι πλέον must η ψιλομπάκα.
Σκέφτομαι να βάψω και μαλλί σε κάτι από ξανθό αλλά προς το παρόν το αναβάλλω γιατί το θεωρώ too much για έναν επαναστάτη μαρξιστή-λενινιστή του δικού μου επιπέδου.
Έκανα όμως ήδη τη σχετική λεύκανση στα δόντια και μια μικρή παρέμβαση στα φρύδια, ώστε να τους δώσω καμπυλόγραμμο σχήμα, παράλληλα με την προσπάθεια να διευρύνω τη σκουλαρικότρυπα στο αριστερό αυτί που είχε χάσει την αρχική της διάμετρο λόγω πολύχρονης αχρησίας.
Ίσως, λέω ίσως, περάσω και σε φάση μερικής αποτρίχωσης αν αποφασίσω πρώτα το σημείο παρέμβασης.

Έτσι ξεκινάνε όλοι και μετά καταληγουν στη λεύκανση πρωκτού και την ανόρθωση γλουτών.. :fico:

bizeli έγραψε:Σας είπα που με σταμάτησε περιπολικό για τον σκύλο;
12 τη νύχτα σε ένα κωλόστενο που δεν υπήρχε ψυχή.

Μου λένε:
"Στείλατε μήνυμα για τον σκύλο;"
"Ναι, λέω. Να σας το δείξω;"
"Όχι εντάξει, καλό σας βράδυ"

και έφυγαν.

:pardon:

πσ: Εγώ με τον σκύλο μπορώ να βγαίνω και μετά τις 9. Πήξτε.
:P

Έχω γάτα. :s_cool

bizeli έγραψε:Εν τω μεταξύ παιδιά πόσο καιρό έκαναν να μας αποκαλύψουν ότι ιός λέγεται αλλιώς και κόβιντ;

Καθόμασταν και παιδευόμασταν κορονοιός, κοροναιός κοιρςοινός, κωρανανοιός, καροναιός, κορονοναιός, koronanoios, @#@$@% ... και διαλυτικά και τόνος με διαλυτικά και τρίχες κατσαρές.

Πόσο έχουν παίξει με τις ψυχές μας πια;

Κόβιντ νομίζω λέγεται η πάθηση και ο ιός λέγεται SARS Cov 2 ή κάπως έτσι και συνήθως τον αποκαλούν απλά «κορωνοϊό» (αν και κορωνοϊοί υπάρχουν χιλιάδες). Όπως πχ η πάθηση λέγεται AIDS και ο ιός HIV.

Το «κορωναϊός» είναι βασικά μαλακία των δημοσιογράφων που απλά μεταφράζουν το coronavirus στα ελληνικά χωρίς να σκέφτονται (ως συνήθως). Έτσι κι αλλιώς το 90% των άρθρων τους είναι μεταφράσεις ξένων άρθρων. :fico:
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Νοέμ 2020, 12:32

bizeli έγραψε:

Καλά εγώ δε σε είχα πει τώρα ευκαιρία με την καραντίνα να κάνεις πειραματισμούς και μου είπες όχι για να μη δυσαρεστήσεις το γυναικείο κοινό σου;
Κι εσύ τώρα μέχρι και αλλαγή φύλου σκέφτεσαι να κάνεις.

Δε θα μου κρεμάσετε και κουδούνια για μια δυο αισθητικές παρεμβάσεις που κάνουν όλοι οι άντρες σήμερα.
Είδα τα αγόρια, λόγω της κλεισούρας του λοκντάουν, στο μάι στάιλ ροκ και στο νεξτ γκρηκ μόντελ και πήρα τις ιδέες.
Εμείς οι υπόλοιποι δλδ στο πηγάδι κατουρήσαμε για να μείνουμε πίσω αισθητικά; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Νοέμ 2020, 12:36

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Δε θα μου κρεμάσετε και κουδούνια για μια δυο αισθητικές παρεμβάσεις που κάνουν όλοι οι άντρες σήμερα.
Είδα τα αγόρια, λόγω της κλεισούρας του λοκντάουν, στο μάι στάιλ ροκ και στο νεξτ γκρηκ μόντελ και πήρα τις ιδέες.
Εμείς οι υπόλοιποι δλδ στο πηγάδι κατουρήσαμε για να μείνουμε πίσω αισθητικά; :fico:

Να μια ιδεα :fico:

Εικόνα
1 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 20 Νοέμ 2020, 12:54

nemo έγραψε:
vallon έγραψε:Εχτές έκλεισα κάπου ξεκάεξι ώρες σερί πάνω στον υπολογιστή να παιδεύομαι με το κολο γουέμπεξ

μολις εκατσα γιατι τις προηγουμενες μερες καπου τα ειχα αφησει να πανε πισω και σημερα βογκηξα
οποτε μη μιλας δημοσιε που περασες την μερα σου πανω στον υπολογιστη ..στην προηγουμενη καραντινα
ημουν εικοσι ωρες πανω απο το λαπτορ και ενιωθα λες και ημουν σε διακοπες !!!!

Ισα μωρή ξεφωνημένη που μου θες και.......... τζιριτζάντζουλες..!!!!!

ΞΟΥΤ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 20 Νοέμ 2020, 19:05

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Να μια ιδεα :fico:

Εικόνα

Δε θα 'λεγα όχι αν δε με χάλαγε το πολύ προκλητικό χαντράκι στο πάνω χείλος. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”