μα τι λες...
Έχουμε δω κάτι ψώνια....
τι σκέφτεσαι τώρα;
-
vallon
- Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
Σουβλίτσα
- Rookie poster

Στύγιος έγραψε:Σουβλίτσα έγραψε:Ξέρεις πότε γυρίστηκε η Υπολοχαγός Νατάshα, Στύγιε...??
τρόλι

0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Σουβλίτσα έγραψε:Ξέρεις πότε γυρίστηκε η Υπολοχαγός Νατάshα, Στύγιε...??
B movie.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»
-
Σουβλίτσα
- Rookie poster

Ωπα της αβαταρ ο Διάδοχος!
Τους χαιρετισμούς μου στον Μουν, να μου τον φιλήσεις!
0 .
-
Διάδοχος
- Danchō

Σουβλίτσα έγραψε:Ωπα της αβαταρ ο Διάδοχος!
Ντροπή σου, τι λόγια είναι αυτά...

0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»
-
Στύγιος
Κι όταν θα γίνει το αναμενόμενο "θερμό" επεισόδιο εσείς θα πάτε ,εγώ όχι . Αποστρατεύτηκα ρε μονιά...
0 .
-
Σουβλίτσα
- Rookie poster

Στύγιος έγραψε:Κι όταν θα γίνει το αναμενόμενο "θερμό" επεισόδιο εσείς θα πάτε ,εγώ όχι . Αποστρατεύτηκα ρε μονιά...
Θα σου στείλω το "ψαλίδι" μου να κάνεις και τα μαλλιά σου μπούκλες
ΥΓ: θα μου πλέξεις κανα σωβρακάκι ή τπτ?
.gif)
0 .
-
Στύγιος
Σουβλίτσα έγραψε:Στύγιος έγραψε:Κι όταν θα γίνει το αναμενόμενο "θερμό" επεισόδιο εσείς θα πάτε ,εγώ όχι . Αποστρατεύτηκα ρε μονιά...
Θα σου στείλω το "ψαλίδι" μου να κάνεις και τα μαλλιά σου μπούκλες
ΥΓ: θα μου πλέξεις κανα σωβρακάκι ή τπτ?
Αγνοώ τι λες ,γενικά σε αγνοώ ,δεν διαλέγομαι με ανοήμονες πλέον.
0 .