Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ξαφνικές καρδιοπάθειες (ξαφνικίτιδες).

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2022, 12:51

Πηγη?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Φεβ 2022, 17:25

26/11/22 τριτη δοση ,10/2/22 εφυγε απο καρδια στον υπνο της.
Δεν ειχε κανενα προβλημα με καρδια
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2022, 20:47

Perseus1966 έγραψε:26/11/22 τριτη δοση ,10/2/22 εφυγε απο καρδια στον υπνο της.

Χρονοταξιδιωτισσα?

Σαν να λεμε ειμαι κουφος αλλα δεν εχω κανενα προβλημα με τα αυτια μου
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Φεβ 2022, 22:11

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:26/11/22 τριτη δοση ,10/2/22 εφυγε απο καρδια στον υπνο της.

Χρονοταξιδιωτισσα?

Να εισαι σιγουρος οτι ηξερα μια χαρα την ιατρικη κατασταση της μανας μου
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 11 Φεβ 2022, 22:11

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Χρονοταξιδιωτισσα?

26/11/21
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Φεβ 2022, 22:22

Perseus1966 έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:
26/11/21

Δεν ηξερα οτι αναφεροσουν στην μητερα σου. Πρωτα απ'ολα συλληπητηρια για την απωλεια σου.

Δεν βλεπω oμως πως σχετιζεται ο θανατος της με το γεγονος οτι εκανε την τριτη δοση 2,5 μηνες πριν τον θανατο της. Αν ηταν ετσι θα ειχε πεθανει απο καρδια το 70% της χωρας που μπολιαστηκε.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 11 Φεβ 2022, 23:12

Εάν κάποιος πάει σε ένα όμιλο φιλάθλων π.χ. του ΠΑΟΚ ή γράψει σε κάποιο Φόρουμ, γνωστών για το πόσο άντρακλες είναι από αυτά που γράφουν, και τους πει ότι η σωστή δίαιτα η αποφυγή λιπαρών, τηγανητών, ο περιορισμός του κρέατος, κάνουν καλό, βγάζουν καλά αποτελέσματα σε εξετάσεις, σε κάνουν να τρέχεις σαν τον Κεντέρη να προφθάσεις το τραμ χωρίς να λαχανιάσεις ή ότι ανεβαίνεις καθημερινά 2-3 ορόφους χωρίς κούραση, φυσικά θα τον χλευάσουν.

Είναι μαγκιά να τρώει κανείς αμέτρητα κρέατα, λιπαρά, τηγανητά, ιδιαίτερα να του σερβίρουν στο εστιατόριο τα μεσάνυχτα (γι' αυτό πάνε οι μάγκες αργά στο εστιατόριο). Μετά φταίνε τα εμβόλια ή σου λένε "Α... δεν το φαντάστηκα!".
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Φεβ 2022, 23:46

NikosVy έγραψε:Εάν κάποιος πάει σε ένα όμιλο φιλάθλων π.χ. του ΠΑΟΚ ή γράψει σε κάποιο Φόρουμ, γνωστών για το πόσο άντρακλες είναι από αυτά που γράφουν, και τους πει ότι η σωστή δίαιτα η αποφυγή λιπαρών, τηγανητών, ο περιορισμός του κρέατος, κάνουν καλό, βγάζουν καλά αποτελέσματα σε εξετάσεις, σε κάνουν να τρέχεις σαν τον Κεντέρη να προφθάσεις το τραμ χωρίς να λαχανιάσεις ή ότι ανεβαίνεις καθημερινά 2-3 ορόφους χωρίς κούραση, φυσικά θα τον χλευάσουν.

Είναι μαγκιά να τρώει κανείς αμέτρητα κρέατα, λιπαρά, τηγανητά, ιδιαίτερα να του σερβίρουν στο εστιατόριο τα μεσάνυχτα (γι' αυτό πάνε οι μάγκες αργά στο εστιατόριο). Μετά φταίνε τα εμβόλια ή σου λένε "Α... δεν το φαντάστηκα!".

Είναι η παλιά "Ελλάδα" που παιθαίνει, μη δίνεις ιδιαίτερη σημασία.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 12 Φεβ 2022, 08:38

Ένα ανεξήγητο μυστήριο: Μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων και του Πάσχα που πέφτει το απίστευτο φαγοπότι ("Ο άντρας στο φαϊ φαίνεται"), γεμίζουν οι κολώνες της ΔΕΗ με αγγελτήρια Κηδειών.

Κατά τα άλλα για τους θανάτους από καρδιοπάθειες των γιορτών ("μα ήταν γερός άντρας, άντεχε το πολύ φαϊ"), φταίει το εμβόλιο.

Τι λένε οι σύλλογοι φιλάθλων του ΠΑΟΚ; Δεν συμφωνούν;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 12 Φεβ 2022, 09:37

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε: 26/11/21

Δεν ηξερα οτι αναφεροσουν στην μητερα σου. Πρωτα απ'ολα συλληπητηρια για την απωλεια σου.

Δεν βλεπω oμως πως σχετιζεται ο θανατος της με το γεγονος οτι εκανε την τριτη δοση 2,5 μηνες πριν τον θανατο της. Αν ηταν ετσι θα ειχε πεθανει απο καρδια το 70% της χωρας που μπολιαστηκε.

Δεν μπορω να σου απαντησω αλλα την δευτερα που θα παω στην δουλεια θα ρωτησω τους αλλους 4που εχασαν τις μανες τους το τελυταιο διμηνο αν ειχαν εμβολιαστει με 3η δοση.
0 .

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”