AN

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: AN

Δημοσίευσηαπό nemo » 12 Μάιος 2019, 22:42

Παρατηρούμε λοιπόν οτι πέρα απο κάποιες κοινές αντιλήψεις στην πολιτική
και στην εκάστοτε ιδεολογία που εκφράζονται σαν ενιαίο περιεχόμενο.....
Στην ουσία όμως κινούνται σε τελείως διαφορετικές κατευθύνσεις
Σήμερα η ιδεολογία έχει καταπατηθεί και καταπατείται με τον χειρότερο
και ξεδιάντροπο τρόπο
Η πολιτική έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει ότι η ιδεολογία είχε υβριστικά στοχαστεί
ενοχοποιώντας το διαφορετικό
Η ιδεολογία έλκεται από την αντίθεση και τρέφεται από την αντι παράθεση
αν εκλείπει η αντιπαράθεση η ίδια η ιδεολογία υποσκάπτει τον ίδιο της εαυτό
όταν προσπαθεί να υπονομεύσει το αυτονόητο και μην έχοντας κάτι να το αντικαταστήσει τελικώς αυτοκαταστρέφεται
Το είδαμε στο παράδειγμα της σοβιετικής ένωσης όπου η ιδεολογία κυριαρχούσε
αλλά κάθε τι διαφορετικό στην κομμουνιστική ένωση θεωρείτο απειλή
γιατί έλειπε η υποκειμενική αντίληψη της πολιτικής
Ο πολιτικός οραματίζεται τις τέχνες στο σύνολο
Ο ιδεολόγος οραματίζεται την μοναδική τέχνη σε ένα μόνο καμβά
αυτό που εκφράζει ο ιδεολόγος εξαρτάτε από την προσωπική του αντίληψη
καθώς παρατηρεί τα γεγονότα παρόλα αυτά απέχει από την ορατή πραγματικότητα
και αποστασιοποιείται από αυτό που είναι και φαίνεται ότι είναι
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει με την πολιτική η οποία έχει την ικανότητα
του διαλόγου και της σύζευξης αντιθέτων παραστάσεων
Για όσους δεν κατάλαβαν τι προσπαθώ να περιγράψω θα το πω μονολεκτικά
η ιδεολογία θα πρέπει να ασπαστεί την πολιτική
-να συμβιώσει μαζί της αν θέλει να έρθει στην εξουσία
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 19 Μάιος 2019, 10:57

Διαβάζοντας τα άπαντα του Λενιν παρατηρούμε μια σκέψη που έχει αντίκρυσμα
σε όλες τις ιδεολογίες του κόσμου
Μας λέει λοιπόν -αν το θυμάμαι ακριβώς ...στους εκατό κομμουνιστες
οι 47 είναι αγύρτες οι 52 απατεώνες και ένας είναι ο αληθινός κομμουνιστής
συνεχίζεται...
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Ιουν 2019, 22:32

Yπάρχει ενα βουδιστικό ρητό που μου αρέσει πολύ λέει ότι δεν υπάρχει μονοπάτι
που να οδηγεί στην ευτυχία γιατί η ευτυχία είναι το ίδιο μονοπάτι
ξεχάστε λοιπόν τους οδηγούς ευτυχίας παραπλανούν προσφέροντας αυταπάτες
η ευτυχία είναι ο δρόμος το ταξίδι μέσα από τη απουσία κάθε επιθυμίας
να αισθανόμαστε τα πάντα στον υπέρτατο βαθμό αλλά να μη επιθυμούμε τίποτα

(Ο πόνος, έλεγε ο Βούδας, είναι πανανθρώπινος, έχει όμως μία μόνο ρίζα.
Και η ρίζα αυτή, φρονούσε ο δάσκαλος, είναι η επιθυμία.
Επιθυμίες, προσκόλληση, πόθοι και προσδοκίες – ιδού οι ρίζες του πόνου μας. Αν λοιπόν πηγάζουν από δω τα βάσανά μας, συνεχίζει ο Βούδας, τότε ο πόνος έχει λύση.
Η λύση είναι να πάψουμε να επιθυμούμε. Να αποδεχτούμε. Να αφήσουμε πίσω. Να διαγράψουμε την επιτακτική ανάγκη να είναι τα πράγματα διαφορετικά απ’ ό,τι είναι.
Σταματήστε την προσπάθεια να αποκτήσετε όλα όσα θα θέλατε αυτή τη στιγμή -υλικά, συναισθηματικά ή πνευματικά-, και ο πόνος θα εξαφανιστεί.)

το ίδιο θα σκέφτηκε και ο Οδυσσέας Ελύτης γράφοντας ένα από τα καλύτερα ποιήματα

Mπορώ να γίνω ευτυχισμένος με τα πιο απλά πράγματα
και με τα πιο μικρά..
Και με τα καθημερινότερα των καθημερινών.
Μου φτάνει που οι εβδομάδες έχουν Κυριακές.
Μου φτάνει που τα χρόνια φυλάνε Χριστούγεννα για το τέλος τους.
Που οι χειμώνες έχουν πέτρινα, χιονισμένα σπίτια.
Που ξέρω ν’ ανακαλύπτω τα κρυμμένα πετροράδικα στις κρυψώνες τους.
Μου φτάνει που μ’ αγαπάνε τέσσερις άνθρωποι.
Πολύ…
Μου φτάνει που αγαπάω τέσσερις ανθρώπους.
Πολύ…
Που ξοδεύω τις ανάσες μου μόνο γι’ αυτούς.
Που δεν φοβάμαι να θυμάμαι.
Που δε με νοιάζει να με θυμούνται.
Που μπορώ και κλαίω ακόμα.
Και που τραγουδάω… μερικές φορές…
Που υπάρχουν μουσικές που με συναρπάζουν.
Και ευωδιές που με γοητεύουν…
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Νοέμ 2019, 10:36

Ένα ποίημα που θα ήθελα να το είχα γράψει εγώ μέχρι το τελευταίο γράμμα
Ένα άτιτλο ποίημα του Μιχαήλ Λέρμοντοφ

Βγαίνω μόνος στον δρόμο.

Στην ομίχλη το λιθόστρωτο λάμπει.

Ήσυχη νύχτα. Η ερημιά προσεκτικά τον Θεό ακούει

και το ’να αστέρι μιλάει στο άλλο.

Στον ουρανό υπέροχα και γιορτινά!

Κοιμάται η γη στο λαμπερό γαλάζιο...

Γιατί πονάω τόσο και είναι τόσο δύσκολο;

Σαν τι να περιμένω; Ποιος λόγος να λυπάμαι;

Τίποτε πια εγώ δεν περιμένω απ’ τη ζωή,

μα ούτε για το παρελθόν δεν μετανιώνω.

Για ελευθερία ψάχνω και ηρεμία!

Θα ήθελα να ξεχαστώ και ν’ αποκοιμηθώ!

Αλλ’ όχι του τάφου τον κρύο ύπνο...

Θα ’θελα αιώνια έτσι να κοιμηθώ,

που να κρατάει η ζωή στο στήθος

με ήρεμη αναπνοή,

κι ευχάριστα ν’ ακούω νύχτα μέρα

γλυκιά φωνή να τραγουδάει την αγάπη,

και πάνω μου να πρασινίζει πάντα,

να σκύβει, να θροΐζει η σκούρα δρυς.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Ιουν 2020, 14:32

nemo έγραψε:τι συμβαίνει ....οταν μια πολιτική άποψη και ηθική του μπουτσου αντανακλάτε σε ποιηση του κωλου...;

πώληση της ενεργειας και του νερου μαζι με τις πηγές
αργοτερα οταν θαρθει και η κεντροαριστερα θα πουλησουμε και τον αερα των βουνων
υστερα τους αρχαιολογικους χωρους και η λιστα θα μεγαλωνει με τον καιρο

ειμαστε μια πορνη που δεν θετει ορους για το κορμί της και που στο τελος θα την πετάξουν σαν στημένη λεμονόκουπα

Ανατρέχοντας στα παλιά βρήκα αυτό και το συσχετίζω με μια φωτογραφία που είδα χθες με δεκάδες
νέους και νέες ξαπλωμένους με την κοιλιά στο έδαφος να διαμαρτυρονται για τον θάνατο του φλοιντ
στις ηπα και με τον ρατσισμό γενικώς και πίσω τους ο λευκός πύργος της θεσσαλονίκης
σαν μακάβριο φόντο να υποδηλώνει την μαλάκυνση του έθνους μας και της κοινωνίας μας
σε μια αρμονική -όπως είδα, καλλιτεχνική φωτογραφία οργανωμένη πλήρως με την ονομασία
μακεδονικη ένωση του τάδε χ
Η απόλυτη υποταγή όλης της οικονομικής και κοινωνικής και απλά καθημερινής ζωής
σε μια μοναδική αρχή σχεδιασμού η οποία είναι ταγμένη να ρυθμίσει ακόμη και τις πιο παραμικρές λεπτομέρειες να τις διαμορφώσει αρμονικά και να τις ενοποιήσει σε ένα όλον και νέο παιδομάζωμα
και που στόχος του είναι να κάμψει την κάθε αντίσταση και να το καταστήσει εύπλαστο
Η νεολαία μας είναι εξουσιαζόμενη και συγχρονως εκστασιασμένη όταν εχει μάθει να ζει
χωρίς αξιοπρέπεια δεν δικαιούται την ελευθερια καθως η ελευθερια αντανακλάται σε αξιοπρέπεια
και όταν δεν έχει κάποιος την ελευθερία δεν τον νοιάζει και πως θα ζήσει

Και όταν μάλιστα το αντικείμενο εκφόρτωσης των συναισθημάτων σου είναι η υποταγή στον αντιρατσισμό
τότε θα πέσεις και με την κοιλιά και με τα γόνατα να προσκυνήσεις το μέγα θηρίο της παραπληροφόρησης
ενώ ταυτοχρόνως συμβάλουν με την αδράνεια τους και την πλήρη ανυπαρξία τους
στα πολιτικα δρώμενα της χώρας από όπου θα είχαν και επί της ουσίας και πρακτικά ανταλλάγματα

Ας μην ξεχνιόμαστε τίποτα καλό για τον άνθρωπο δεν προήλθε από τις μηδενιστικές αντιλήψεις
Είμαστε και φορείς του ρατσισμού ανάμεσα σε τόσα άλλα που κληρονομήσαμε από τον πρωτο άνθρωπο
που επιβίωσε καθώς κάθε ρατσιστική συμπεριφορά εμπίπτει και σε ταξική αναφορά
είναι η δίοδος να ανέλθουμε οικονομικά και κοινωνικά

Πως έφτασε η νεολαια μας να σέρνεται με την κοιλιά; και πως μπορεί να το συγχέει με την αρετή;
και πως μπορεί να θεωρεί τον ρατσισμό υπαίτιο της δικής της ύπαρξης;
για μένα είναι εξευτελιστικό να εξομοιώνει τον αντιρατσισμό σε μια θεότητα που θα πρέπει
να την ευχαριστεί σερνάμενος ενώ θα κοροιδέψουν την βαθιά πίστη ενός θρησκευόμενου
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 20 Δεκ 2020, 12:14

Αν θαυμάζω κάποιον από τους νεότερους της ιστορίας είναι αυτός
Όταν τελικά ανέβηκε στο θρόνο της Πρωσίας σε ηλικία 28 ετών, το 1740, μετά τον θάνατο του πατέρα του, έθεσε σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα αναζωογόνησης της οικονομίας και ενίσχυσης του Στρατού, ο οποίος αποτελούσε και την κυριότερη μέριμνα του. Ως βασιλιάς υπήρξε ιδιαίτερα συγκεντρωτικός ("Όλα τα θέματα πρέπει να μου αναφέρονται") και αυταρχικός, έδειχνε δε ελάχιστη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, τρέφοντας μία μόνιμη καχυποψία ("Όσο περισσότεροι δημόσιοι λειτουργοί, τόσο περισσότεροι κλέφτες").

Η εφευρετικότητα του σε ό,τι αφορούσε την πολεμική τέχνη ήταν αδιαμφισβήτητη. Ο Φρειδερίκος ήταν πρόθυμος να επωφεληθεί από την εμπειρία του ("Μόνο ένας ανόητος θα μπορούσε να ισχυρισθεί, ότι ήταν το ίδιο ψύχραιμος κατά την πρώτη του μάχη όσο και κατά τη δέκατη"). Το σωματικό σθένος, που του εξασφάλισε η σκληρή διαπαιδαγώγηση ("Είμαι πάνω στο άλογο μου ακόμη και άρρωστος, όταν άλλοι στη θέση μου θα βρίσκονταν στο κρεβάτι κλαψουρίζοντας"), βρήκε το ταίρι του στην οξύνοια και στην αποφασιστικότητα ("Όλος ο κόσμος καταφρονεί τους στρατιωτικούς διοικητές, οι εφημερίδες τους χλευάζουν, αλλά από τους χιλιάδες που τους ασκούν κριτική δεν μπορεί να βρει κανένας ούτε έναν που να μπορεί να διοικήσει ακόμη και ένα τάγμα").

Επεξέτεινε το κράτος του σε σημαντικό βαθμό, αντιμετωπίζοντας τις άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές δυνάμεις με επιτυχία, ιδιαίτερα κατά τον Επταετή Πόλεμο με το τέλος του οποίου η Πρωσία είχε καταστεί μεγάλη δύναμη στην Ευρώπη. Αυτό το γεγονός, οι απαράμιλλες ικανότητες στην διπλωματία αλλά και στο πεδίο της μάχης, όπως και η μεγάλη του μόρφωση και οι γνωριμίες με μεγάλες προσωπικότητες της εποχής, όπως ο Βολταίρος, του χάρισαν την προσωνυμία Φρειδερίκος ο Μέγας.

Αφορισμοί

Με το λαό μου έκανα μια συμφωνία: Εκείνος θα λέει ό,τι θέλει κι εγώ θα κάνω ό,τι θέλω.

Κυβέρνηση & ΚράτοςΗγεσία & Διοίκηση

Αν οι στρατιώτες μου άρχιζαν να σκέφτονται, κανένας απ’ αυτούς δεν θα έμενε στον στρατό.

Στρατός & ΣτρατιώτεςΣκέψη

Οποιαδήποτε ενέργεια, αν είναι το τελευταίο πράγμα που περιμένει ο εχθρός, θα είναι απόλυτα πετυχημένη.

ΕχθροίΣτρατηγική

Λίγοι άνθρωποι σκέφτονται. Και όμως, θέλουν να αποφασίζουν για όλα.

ΣκέψηΑποφάσεις

Το στέμμα είναι απλά ένα καπέλο που αφήνει τη βροχή να περνάει μέσα.

ΒροχήΒασιλιάδες

Κουράστηκα να κυβερνώ σκλάβους.
(τα τελευταία του λόγια)

ΒασιλιάδεςΔουλείαΚούραση

Διπλωματία χωρίς όπλα είναι σαν μουσική χωρίς όργανα.

ΔιπλωματίαΌπλα

Αν θα ήθελα να τιμωρήσω μια επαρχία, θα την άφηνα να διοικείται από φιλοσόφους.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 18 Μαρ 2021, 09:20

Του Αθανασόπουλου Περικλή
12.06.2014

Τι έχει πετύχει μέχρι σήμερα η παγκόσμια διακυβέρνηση στη χώρα μας; Tην πλήρη απαξίωση, του κρατικού μηχανισμού,
Την υποβάθμιση της παιδείας.
Την υποβάθμιση της υγείας με τελικό στόχο την πλήρη ιδιωτικοποίησή της.
Την διάλυση του ευρύτερου δημόσιου τομέα, των δημοσίων επιχειρήσεων και οργανισμών.
Την κατάργηση κάθε είδους κοινωνικής πρόνοιας.
Την επιβολή περίπου 80 νέων φόρων με στόχο την φτωχοποίηση των Ελλήνων.

Την νομιμοποίηση των 2.000.000 λαθρομεταναστών.
Την ελαχιστοποίηση των συντάξεων με τελικό στόχο την επιβολή εθνικής σύνταξης.
Την Πακιστανοποίηση των μισθών με την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.
Την εκμηδένιση των εργασιακών κεκτημένων και των δικαιωμάτων.

Την αύξηση της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα με τελικό στόχο μια νέα Γενοκτονία των Ελλήνων.
Τον απόλυτο έλεγχο της Δικαιοσύνης.
Τον απόλυτο έλεγχο της εξουσίας μέσω της κρατικής παραοικονομίας ( βλέπε SIEMENS).
Την απαξίωση των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας με τελικό στόχο την ιδιωτικοποίησή τους.
Την απαξίωση της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Στη συνέχεια η επόμενη κυβέρνηση εχει να τελειώσει με :
Την ολοκλήρωση της εκχώρησης της δημόσιας περιουσίας.
Την ολοκλήρωση της εκχώρησης των υδρογονανθράκων.
Την τραπεζοποίηση με τελικό στόχο την δέσμευση της ιδιωτικής περιουσίας του Ελληνικού λαού.
Την ολοκλήρωση των οικονομικών ζωνών αφού είδη πολλές λειτουργούν (Σκουριές κλπ).
Την επιβολή δια ροπάλου της ένταξης των λαθρομεταναστών στην αγορά εργασίας και κυρίως στις οικονομικές ζώνες.
Την δημιουργία Λαθρομεταναστευτικών πόλεων με Τζαμιά, σχολεία,νεκροταφεία για τους Μουσουλμάνους.
Την κατάργηση των εισπρακτικών μηχανισμών του κράτους ( εφορείες, ασφαλιστικά ταμεία, τελωνεία, κλπ), με στόχο την πλήρη τραπεζοποίηση των κρατικών συναλλαγών.
Την διάλυση του κοινωνικού ιστού της Ελλάδας.
Την ευθυγράμμιση με Ευρωπαϊκές συνθήκες οι οποίες έχουν τελικό στόχο την κατάργηση του Ελληνικού Συντάγματος.
Την κατάργηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων με την επιβολή του Ευρωστρατού, γιατί πλέον τα Ελληνικά σύνορα θα είναι σύνορα της Ευρώπης.
Την επιβολή της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη με στόχο τον πλήρη έλεγχο του ατόμου.

Που μας οδηγούν;
Με απλά λόγια η Ελλάδα αποτελεί το πείραμα για την εφαρμογή της παγκόσμιας διακυβέρνησης με έναν Ελληνικό λαό ανήμπορο να αντιδράει.
Σταδιακά ολοκληρώνεται η διάλυση της Ελλάδας, " η διάλυση του παλιού, όπως λεέι και ο Στουρνάρας" και θα ξεκινήσει η δημιουργία του "νέου" κράτους της Ν.Τ.Π. που η περιουσία του θα ανήκει στο διεθνές διατραπεζικό κέντρο, με έναν λαό μόνιμα χρεωμένο ο οποίος αργά – αργά θα αφομοιωθεί με τους λαθρομετανάστες οι οποίοι σε πολύ λίγα χρόνια θα έχουν ξεπεράσει κατά πολύ σε πληθυσμό τους Έλληνες.
Η Ελλάδα θα είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο που θα διαχειριστεί λαθρομετανάστες από τις ανατολικές χώρες μέσω των 50 περίπου Λαθρομεταναστευτικών κέντρων που θα δημιουργηθούν σε όλη την επικράτεια, και αφού θα αξιολογούνται σε ικανούς και μη ικανούς, οι ικανοί θα εκπαιδεύονται και αφού νομιμοποιούνται σύμφωνα με την Συνθήκη (ΔΟΥΒΛΙΝΟ ΙΙ), πολλοί απο αυτούς θα οδηγούνται στην Ευρώπη ως πάμφθηνα εργατικά χέρια των 100 ευρώ το μήνα.
Αρκετοί θα παραμείνουν στην Ελλάδα και θα εργαστούν στις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ που θα δημιουργηθούν στη ΘΡΑΚΗ-ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ, ΚΡΗΤΗ κλπ. στις οποίες θα εγκαταστήσουν οι πλουτοπαραγωγικές βιομηχανικές χώρες της Ευρώπης, ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ-ΟΛΑΝΔΙΑ-ΑΓΓΛΙΑ κλπ, τις επιχειρήσεις τους και θα οριοθετηθούν τα διαχειριστικά κέντρα των απορριμάτων.
Από πρόχειρες εκτιμήσεις, οι λαθρομετανάστες που θα εκπαιδευτούν και θα νομιμοποιηθούν στη χώρα μας θα ξεπεράσουν τα 15.000.000, γιατί τόσες είναι περίπου οι ανάγκες της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε εργατικό δυναμικό.
Να σημειωθεί ότι για την αξιολόγηση , την εκπαίδευση την κατάρτιση, την νομιμοποίηση, καθώς και την λειτουργία των Λαθρομεταναστευτικών κέντρων, η Ελλάδα θα επιδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση με το «κεφάλι»… (είναι πολλά τα λεφτά) !!!
Αφού τα παραπάνω θα αποτελέσουν πραγματικότητα για την χώρα μας, ας φανταστούμε την ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματίστηκαν οι πολιτικοί μας…!!!
Πρόκειται για μια Ελλάδα που θα παράγει εργατικό δυναμικό για την Ευρώπη και θα αποτελεί τον μοχλό της ενδιάμεσης βιομηχανικής παραγωγής των Ευρωπαίων.
Όπως , για παράδειγμα η ΓΕΡΜΑΝΙΑ θα παράγει σε 1η φάση τα βιομηχανικά της προϊόντα με πολύ φτηνό εργατικό κόστος στην Ελλάδα, από τους εκπαιδευμένους και νομιμοποιημένους λαθρομετανάστες, αντί στις ΚΙΝΑ-ΙΝΔΙΑ-ΠΑΚΙΣΤΑΝ κλπ που το έκανε έως σήμερα, και μετά θα τα προωθεί σε 2η φάση στην παγκόσμια αγορά.
Το μείζον ερώτημα είναι αν θα επιτραπεί στην Ελλάδα να λειτουργεί αυτόνομα σαν Ελεύθερη και Ανεξάρτητη Χώρα ,η θα προχωρήσουν στην σύνταξη και ψήφιση του Ευρωσυντάγματος το οποίο στην ουσία θα καταργήσει και θα υποκαταστήσει το Ελληνικό Σύνταγμα.
Και φυσικά όλα τα παραπάνω είναι αυτονόητο ότι για να επιτευχθούν πρέπει να «εντάξουν» τους Έλληνες πολίτες σε μια νέου τύπου διακυβέρνηση που θα ελέγχονται για τα πάντα μέσω της ηλεκτρονικής κάρτας του πολίτη.
Τι κάνουμε;
Ενώ όλα αυτά συμβαίνου,ν ο Ελληνικός λαός βομβαρδίζεται καθημερινά και ευρίσκεται σε πλήρη σύγχυνση,συνεχίζοντας να κάθεται ακόμα στους καναπέδες και να δείχνει μάλλον κουρασμένος…!!!!
Φυσικά σήμερα είναι σχεδόν αδύνατο να τους σταματήσουμε, και σύντομα θα δούμε πράγματα που δεν θα τα πιστεύουμε.
Όλα τα παραπάνω θα επιβληθούν δια ροπάλου, (βλέπε πως σε μία νύχτα το στρατόπεδο της Κορίνθου μετατράπηκε σε λαθρομεταναστευτικό κέντρο, και μέσα σε λίγες μέρες ξεχάστηκε, και σήμερα αυτό συνεχίζεται και σε άλλα στρατόπεδα της Ελλάδας).
Ας ελπίσουμε ότι η έκρηξη θα γίνει την στιγμή που θα αρχίσουν να χτίζονται τα 100 ΤΖΑΜΙΑ σε όλη την Ελλάδα για να εξυπηρετηθούν θρησκευτικά οι Λαθρομετανάστες…!!!Τότε οι αλλόθρησκοι λαθρομετανάστες θα διεκδικήσουν πλήρη δικαιώματα και μάλιστα με τσαμπουκά και θα θελήσουν να τα επιβάλλουν με την βία και……
Ας ελπίσουμε ότι για άλλη μια φορά η εκκλησία και η θρησκεία μας θα μπορέσει να αντιδράσει ΞΕΣΗΚΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 07 Σεπ 2021, 09:38

The Epoch Times Greece
5 Σεπτεμβρίου στις 3:19 μ.μ. ·
«Ήδη, σας το είπα. Είναι η βαρβαρότητα.
Τη βλέπω να ‘ρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από άνομες συμμαχίες και προσυμφωνημένες υποδουλώσεις. Δεν θα πρόκειται για τους φούρνους του Χίτλερ ίσως, αλλά για μεθοδευμένη και οιονεί επιστημονική καθυπόταξη του ανθρώπου. Για τον πλήρη εξευτελισμό του. Για την ατίμωσή του. Οπότε αναρωτιέται κανείς: Για τι παλεύουμε νύχτα μέρα κλεισμένοι στα εργαστήριά μας;
Παλεύουμε για ένα τίποτα, που ωστόσο είναι το παν. Είναι οι δημοκρατικοί θεσμοί, που όλα δείχνουν ότι δεν θ’ αντέξουν για πολύ. Είναι η ποιότητα, που γι’ αυτή δεν δίνει κανείς πεντάρα. Είναι η οντότητα του ατόμου, που βαίνει προς την ολική της έκλειψη. Είναι η ανεξαρτησία των μικρών λαών, που έχει καταντήσει ήδη ένα γράμμα νεκρό. Είναι η αμάθεια και το σκότος. Ότι οι λεγόμενοι «πρακτικοί άνθρωποι» —κατά πλειονότητα, οι σημερινοί αστοί— μας κοροϊδεύουν, είναι χαρακτηριστικό.
Εκείνοι βλέπουν το τίποτα. Εμείς το παν. Που βρίσκεται η αλήθεια, θα φανεί μια μέρα, όταν δεν θα' μαστε πια εδώ. Θα είναι, όμως, εάν αξίζει, το έργο κάποιου απ’ όλους εμάς. Και αυτό θα σώσει την τιμή όλων μας—και της εποχής μας.»
~Οδυσσέας Ελύτης
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 16 Δεκ 2021, 11:08

θα ήθελα να το συμπληρώσω αλλά δεν εχω χρόνο για σοβαρή σκέψη
ενός φίλου που τον συμπαθώ ιδιαίτερα

Το 1939, λίγο πριν την έναρξη του Πολέμου και πριν φύγει με το τελευταίο καράβι από την Νορβηγία για τις ΗΠΑ, ο Βίλχεμ Ράιχ είχε ανακαλύψει την οργονική ενέργεια και το 1940 κατασκεύασε εκεί τον θάλαμο θεραπείας με συγκέντρωση της ενέργειας αυτής στο εσωτερικό του. Μέσα στον θάλαμο σε περίοδο 15 λεπτών αναμονής του ασθενούς, θεράπευε τον καρκίνο και παθήσεις της καρδιάς. Ο οργανισμός FDA έπαυσε την λειτουργία του και τον φυλάκισε.
Ο Θάνατος, η Πείνα, ο Πόλεμος και η Ασθένεια ανέκαθεν κυριαρχούσαν στον αβίωτο βίο της καθημερινότητας. Οι κύριοι συντελεστές του άλυτου αυτού προβλήματος είναι η Πολιτική και η Νομοθεσία. Τα δύο (υπο)προϊόντα των Τεσσάρων ιπΠέων της Αποκάλυψης, η οποία αν και πειραγμένη για να κρύβεται στην μισή αλήθεια της από το πρωτότυπο κείμενό της, για να επαναλαμβάνεται στα πέρατα των αιώνων, αν και ως προειδοποίηση μόνον να αφυπνίζει, ότι μετά την γαλήνη ακολουθεί η μπόρα ή και το αντίστροφο. Μην ασχολείστε λοιπόν σε ποία εποχή ακριβώς βρισκόμαστε, αφού ο Κόσμος προώρισται να Ζήσει, για να υπάρξει ο Άνθρωπος, από άνθρωπος ή υπάνθρωπ(ακ)ος όπως τον θέλουν και τον έχουν καταντήσει!
...
– Απαγορεύτηκαν τα αντιβιοτικά για πνευμονίες και γρίππη και, εσύ, πιστεύεις ακόμη ότι φροντίζουν για τη ζωή σου! Μα, πόσο μαλάκας πρέπει να είσαι Ανθρωπάκο;
– Η μαζική ψυχολογία του φασισμού είναι επίκαιρη όσο ποτέ άλλοτε, φίλε μου.
– Επειδή το Σύστημα φανέρωσε το αληθινό του πρόσωπο;
– Το Σύστημα είναι ο Φασισμός, θα εννοείς...
– Ακριβώς! Αλλά πάντα έτσι ήταν, απλώς τώρα έπεσε το προσωπείο του, επειδή αλλάζει σε αυτό που ήταν προηγουμένως. Επωάζεται, και από σκώληξ μετατρέπεται σε πεταλούδα. Αυτή είναι εξ άλλου η δική τους ανακύκλωση κι όχι εξέλιξη που συμβαίνει σε εμάς τους ανθρώπους μέσω του Θανάτου, γι΄ αυτό και ο δικός τους θάνατος είναι αδιέξοδος. Και επειδή ζουν από την ενέργειά μας, μας οδηγούν από τις στάνες (πόλεις) στα δικά τους λιβάδια –από το όνειρο μέσα στο Όνειρο του έως σήμερα Μάτριξ προς στο δικό τους ΟΝΕΙΡΟ μέσω της γενετικής μετάλλαξης. Αν και δυστυχής που βιώνω τον ζόφο, αισθάνομαι συνάμα και ευτυχής, επειδή θέλω να δω την κατάληξη. Μία φορά στα 15.000 χρόνια ζούμε την αλλαγή της Ιστορίας ή προς την αντίστροφη ανέλιξή της.
:
Ο Βίλχεμ Ράιχ το αποτύπωσε πολύ ορθά αυτό στο βιβλίο του «Η Μαζική Ψυχολογία του Φασισμού», το 1933, και σήμερα είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει και στην ΕΕ. Το ερώτημά του ήταν γιατί οι μάζες στράφηκαν στον αυταρχισμό, παρ’ όλο που είναι ξεκάθαρα ενάντια στα συμφέροντά τους. Ανέλυσε την οικονομική και ιδεολογική δομή της ιδιαίτερης γερμανικής κοινωνίας του 1928 ως το 1933, και πρότεινε στο βιβλίο του ως υγιή εναλλακτική μία μορφή «Εργατικής Δημοκρατίας» (δυστυχώς η απόλυτη δουλεία στην σημερινή της διάσταση), όπου αυτοί που «κάνουν» την πραγματική δουλειά παίρνουν τις αποφάσεις για το «τί», «πώς» και «γιατί». Υποστήριξε ότι ο λόγος για τον οποίο επέλεξε τον γερμανικό φασισμό (ναζισμός) έναντι του κομμουνισμού ήταν αυτός που επικρατούσε μέσω της αυξημένης σεξουαλικής καταστολής στην τότε Γερμανία –σε αντίθεση με την κάπως πιο φιλελεύθερη (μεταεπαναστατική) Ρωσία –αν και εκεί οι σημερινοί ΛΟΑΤΚΙ δεν θα τολμούσαν να φανερωθούν, αφού τους φυλάκιζαν ή τους εκτελούσαν, όπως κι ο Χίτλερ. Ζωντανό παράδειγμα στην Ελλάδα, ήταν ο ποιητής Γιάννης Ρίτσος ο οποίος στην πρότερη καριέρα του ήταν χορευτής μπαλέτου, και επειδή του άρεζε το μακιγιάζ κ.ά. εκφράσεις έξω της πεπατημένης αρσενικής φορεσιάς, του ήρθε ντιρεκτίβα από το «κόμμα» να σταματήσει να τσιλιμπουρδίζει.
Ως παιδιά, τα μέλη του τότε Γερμανικού Προλεταριάτου έμαθαν από τους γονείς τους να καταστέλλουν σχεδόν κάθε σεξουαλική επιθυμία και αντ’ αυτού, να ξοδεύουν την καταπιεσμένη ενέργεια τους στον αυταρχικό ιδεαλισμό. Ως εκ τούτου, στους ενήλικες, τυχόν επαναστατικές και σεξουαλικές παρορμήσεις θα προκαλούσαν θεμελιώδες άγχος και επομένως χρησιμοποιείτο ο κοινωνικός έλεγχος για την μείωση του άγχους.
Ο φόβος της εξέγερσης, καθώς και ο φόβος της σεξουαλικότητας, «αγκυροβολήθηκαν» έτσι στη «δομή του χαρακτήρα» των μαζών της πλειοψηφίας. Αυτό επηρέασε τον παραλογισμό του «λαού» και επέτρεψε στην παράλογη «λαϊκιστική» ιδεολογία να ανθίσει. Η καταστολή της φυσικής σεξουαλικότητας στο παιδί, ιδιαίτερα της σεξουαλικότητας των γεννητικών οργάνων, κάνει το παιδί φοβισμένο, ντροπαλό, υπάκουο, δειλό για την εξουσία, καλό και προσαρμοσμένο με την αυταρχική έννοια, δηλαδή υπάκουο.
Παραλύει τις επαναστατικές δυνάμεις γιατί κάθε εξέγερση είναι φορτωμένη με άγχος. Παράγει, αναστέλλοντας την σεξουαλική περιέργεια και την σεξουαλική σκέψη στο παιδί, μια γενική αναστολή της σκέψης και των κριτικών ικανοτήτων. Εν συντομία, ο στόχος της σεξουαλικής καταστολής είναι να δημιουργήσει ένα άτομο που θα είναι προσαρμοσμένο στην αυταρχική τάξη και που θα υποτάσσεται σε αυτήν παρά την δυστυχία και την κοινωνική υποβάθμιση. Να σημειώσω εδώ την περίπτωση των ηλικιωμένων με περιορισμένη την σεξουαλικότητα που υποτάσσονται ευκολότερα και γίνονται θύματα εκμετάλλευσης και άβουλης υπακοής.
Αρχικά, το παιδί πρέπει να υποταχθεί στη δομή του αυταρχικού μικροσκοπικού κράτους, που είναι η οικογένεια, μία διαδικασία που το καθιστά ικανό να υποταχθεί αργότερα και στο γενικό εξουσιαστικό σύστημα. Η διαμόρφωση της αυταρχικής δομής λαμβάνει χώρα μέσω της ακύρωσης της σεξουαλικής αναστολής και του άγχους.
Πράγμα που συνέβη ακριβώς και στην Ελλάδα τα τελευταία δέκα χρόνια με την «επιλογή φύλου» από την σχολική εκπαίδευση ως και την προώθηση της ομοφυλοφιλίας μέσα από την διδακτέα ύλη μέχρις και τα σημερινά εμβόλια, τα οποία σηματοδοτούν την πλήρη αποδόμηση των παίδων και οριοθετούν μέσω της Μεγάλης Επανεκκίνησης την Νέα Τάξη Πραγμάτων κι όχι ανθρώπων.
Ο Ράιχ σημείωσε ότι ο συμβολισμός της σβάστικας, που προκαλεί τη φαντασίωση της πρωταρχικής σκηνής, έδειξε με θεαματικό τρόπο πώς ο ναζισμός χειραγωγούσε συστηματικά το συλλογικό ασυνείδητο ως ένα σπιράλ με κατεύθυνση της στατικής ανακύκλωσης στο μέλλον. Όπερ και σημαίνει, μια κατασταλτική οικογένεια, μία άθλια θρησκεία, ένα σαδιστικό εκπαιδευτικό σύστημα, η τρομοκρατία του κόμματος, ο φόβος της οικονομικής χειραγώγησης, ο φόβος της φυλετικής μόλυνσης και η επιτρεπόμενη βία κατά των μειονοτήτων. Να σημειωθεί ότι μειονότητα θα αποτελούν πλέον όχι μόνον οι Έλληνες στην χώρα τους, αλλά και οι λευκοί, οι οποίοι θα μειωθούν λόγω μπολιάσματος από τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ. Στόχος δεν είναι ο ιός, αλλά η αφορμή. Στόχος είναι οι λευκοί, αφού κύριος στόχος είναι μετά την επικρατούσα φασιστική νοοτροπία του Κράτους να επιζήσουν οι υποταγμένοι που έχασαν την υπόστασή τους μέσω του Φόβου λόγω της πνευματικής τρομοκρατίας του τρόμου για την επιβίωση με ένα «ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», αφού πλέον για να κάνεις μία δουλειά θα είναι να υπηρετείς και να μην είσαι το «αφεντικό», όπως κάποτε. Η οικονομία καταλήγει πλέον και δια Νόμου στους Ιδιοκτήτες της. Στους ίδιους Ιδιοκτήτες που ανήκουν και οι χώρες. Μετανάστης στον τόπο σου και φυγάς ή αρνητής και κρατούμενος, εάν δεν δέχεσαι πλέον να χειραγωγηθείς από το Σύστημα, θα πρέπει να απομονώνεσαι όπως παλαιότερα οι εξόριστοι.
Ο Βίλχεμ Ράιχ συμπεραίνει ότι όλα λειτουργούσαν μέσα και μέσω της ατομικής (συλλογικής) ασυνείδητης ψυχολογίας των συναισθημάτων, τραυματικές εμπειρίες, φαντασιώσεις, λιβιδινικές οικονομίες. Ο όρος λιβιδινική οικονομία εκφράζεται μέσω της λίμπιντο που ρέει ενεργειακά από μια δομή ενορμήσεων, ενώ χρησιμοποιεί επίσης την ιδέα τής περί πολυμορφικής διαστροφής για την απόλαυση σε λεπτομέρειες για μάζες εντάσεων –βλ. το σημερινό σεξουαλικό διαστροφικό υπόστρωμα σε κάθε τομέα της ζωής και πτώσης των ηθικών και κοινωνικών αξιών. Έφτασε η δολοφονία ενός ανθρώπου, να θεωρείται ...ως «γυναικοκτονία», υποβαθμίζοντας και διαιρώντας τον ύψιστο υπαρξιακό όρο στα αντίστοιχα (πλασματικά) φύλα!
Και ούτω καθεξής με τα προαναφερόμενα, ώστε και η επικρατούσα ναζιστική πολιτική ιδεολογία και πρακτική της να επιδεινώσει και εκμεταλλευτεί αυτές τις τάσεις την εποχή εκείνη. Όπως ακριβώς γίνεται και σήμερα μέσω της εσκεμμένης φτώχειας λόγω lockdown που συνεπάγεται την οικονομική χρήση στο έπακρο όριο επιβίωσης, όσο και δια μέσου της ανάμιξης των πληθυσμών, που ελαττώνουν την κοινωνική μέριμνα, με τον όποιο βαθμό επικρατούσε μέχρι σήμερα στις ευρωπαϊκές χώρες ξεχωριστά.
Στην Ελλάδα η «λύση» προς τον κοροϊδολαό σημειώθηκε με την δήθεν φυλάκιση της ΧΑ, αφού ήταν γέννημα θρέμα των Μυστικών Υπηρεσιών της Πρεσβείας των ΗΠΑ, ώστε δήθεν να εξαλειφθεί, και παράλληλα ο εκδηλούμενος Φασισμός από τα «προοδευτικά» κόμματα που στην πράξη συγκυβερνούν πάντα με το κυβερνόν κόμμα στο Ξενοβούλιο, να σε αποκαλούν πλέον «αλήτη», «κατώτερο πνευματικά άνθρωπο», και ότι πρέπει να υπακούς δίχως καμία αντίρρηση σε μία παράνομη ιατρική πράξη, αφού το λένε οι «αριστεροί» και οι «μορφωμένοι» που είναι σοβαροί! Σοβαροί πωλητές ενός δηλητηρίου, που από ιατροί μετατράπησαν σε ιατρικοί επισκέπτες, θα προσθέσω, και τους οποίους εάν δεν σταματήσουμε χθες, ο Κόσμος θα γυρίσει ανάποδα.
Για τον Βίλχεμ Ράιχ, η καταπολέμηση του φασισμού σήμαινε πρώτα απ’ όλα επιστημονική μελέτη, δηλαδή χρησιμοποιώντας τις μεθόδους της ψυχανάλυσης, γι΄αυτό και πρότεινε την «εργασιακή δημοκρατία». Μια αυτοδιαχειριζόμενη μορφή κοινωνικής οργάνωσης που θα διαφυλάσσει την ελευθερία, την ανεξαρτησία, την αυτονομία του ατόμου και θα ενθάρρυνε την ευθύνη τους, και ως επέκταση η κοινωνία θα βασιζόταν στέρεα πάνω σε αυτές τις αρχές. «Η αγάπη, η δουλειά και η γνώση είναι οι πηγές της ζωής μας. Θα πρέπει επίσης να την κυβερνήσουν», κατέληγε στο τέλος.
Δυστυχώς η αγάπη, η δουλειά και η γνώση έχουν πλέον καταπατηθεί, εκμαυλισθεί και εξαφανισθεί και η μόνη λύση αντί της επιστήμης η οποία παραδόθηκε στην τεχνολογία για την πλήρη εξολόθρευση του ανθρώπου και την μετατροπή του σε ζόμπι. Μας περίσσεψε μόνον η πολιτική που έγινε ο νεκροθάφτης του Συστήματος για να θάψει τον τελευταίο πολιτισμένο Άνθρωπο!
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 22 Δεκ 2021, 20:26

Get to the point, please.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”