Esperos έγραψε:Δεκτόν, όμως πρέπει να εκπονήσεις και μια αποδοτική μέθοδο όπου, σε περιπτώσεις πανδημίας,
δεν θα είσαι φορέας διασποράς του ιου.
Το μόνο σύννομο και σύμφωνο με το Σύνταγμα είναι η καραντίνα, ΑΛΛΑ υπό την προϋπόθεση ότι εσύ που τίθεσαι σε καραντίνα ήδη νοσείς ή/και είσαι φορέας του ιού που προκαλεί την πανδημία.
Μια επίσκεψη στον HellenicHoaxes, θα καταλάβεις τι παίζεται.
Δεν συνηθίζω να διαβάζω προπαγανδιστικά σάιτ.
Προσπαθώ, όσο το δυνατόν, να βρίσκω την ίδια την πηγή των γεγονότων ή, αν αυτό είναι ανέφικτο, να ενημερώνομαι από κάποιο αντικειμενικό και αξιόπιστο σάιτ.
Μυαλό και γνώσεις δόξα τω Θεώ διαθέτουμε, οπότε δεν χρειαζόμαστε "μπούσουλες" ή "ινστρούχτορες" για να κρίνουμε αν κάτι είναι αληθές ή ψευδές.
Υπήρχε και στατιστική όπου έδειχνε, πόσοι από τους βαρύτατα νοσούντες σε εντατικές
ήταν εμβολιασμένοι και πόσοι όχι, εκεί πραγματικά τα ποσοστά δεν άφηναν περιθώρια
να μην δει κάποιος ότι με τον εμβολιασμό οι πιθανότητες για εισαγωγή σε εντατική
ή μοιραίο, ήταν πολύ μικρότερες.
Εγώ δεν είπα ποτέ ότι τα εμβόλια αυτά δεν κάνουν απολύτως τίποτα, ότι είναι σκέτος ορός, placebo κοκ (σε καμία περίπτωση βέβαια δεν κάνουν κι αυτά που διαφήμιζαν οι εταιρείες που τα βγάζουν
).Αλλού είναι το θέμα μου και το εξήγησα και πριν. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο για να κάνουν όλοι τα ίδια. Σε κάθε ιατρική πράξη (όπως το εμβόλιο) σταθμίζεις τα πιθανά οφέλη και τους πιθανούς κινδύνους. Όταν τα προσδοκώμενα οφέλη δεν είναι σαφώς περισσότερα από τους πιθανούς κινδύνους, τότε ΔΕΝ προβαινεις σε αυτή την ιατρική πράξη. Δεν θα προκρίνεις το ίδιο σε έναν 20αρη που δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο νόσημα που να τον καθιστά ευάλωτο με έναν 70αρη που έχει και 3-4 βαριά νοσήματα που τον καθιστούν ευάλωτο.
Το εμβόλιο ήταν μια ζώνη ασφαλείας.
Αν φοράς και εμπλακείς σε τροχαίο, οι πιθανότητες να έχεις σοβαρό τραυματισμό, είναι λιγότερες.
Φυσικά αν πηγαίνει με 200 σε μετωπική, δε σου κάνει τίποτα ούτε η ζώνη ούτε ο αερόσακος.
Άμα μπω σε αμάξι, θα φορέσω ζώνη.
Αν πάω με τα πόδια, δεν θα βάλω. Και με τα πόδια όταν πας μπορεί να χτυπήσεις, αλλά ούτε η ζώνη θα σε προστατέψει ούτε είναι τόσο πιθανό να χτυπήσεις σοβαρά όπως ένας που βρίσκεται σε αυτοκίνητο.
Η επιστήμη δεν επιβάλλει.
Οι κυβερνήσεις επιβάλλουν και κακώς, με τις επιβολές, τις στραβές διαφημίσεις, τα επιδόματα
βρήκαν ευκαιρία να "μοιράσουν" χρήμα υπονομεύοντας την οικονομία.
Όταν έχω να επιλέξω ανάνεσα σε περιπέτεια με την υγεία μου και την επιστήμη,
προτιμώ να ποντάρω "επιστήμη".
Γνώμη μου.
Τα οικονομικά συμφέροντα τα επέβαλαν βασικά. Οι κυβερνήσεις και οι διάφοροι τηλεπλασιέ απλοί υπάλληλοι είναι.
Εγώ πάντα κρίνω το κάθε τι και δεν έχω τυφλή εμπιστοσύνη σε κανέναν, διότι έχουν δει πολλά περιστατικά τα μάτια μου με μεγάλους "επιστήμονες" και τα πεπραγμένα τους.
Esperos έγραψε:Εμπιστεύομαι την επιστήμη, δεν ισχυρίζομαι πως δεν γίνονται λάθη ή δεν έχουν παρεισφρήσει
στα νοσοκομεία μας ανίκανοι και ανεκπεύδευτοι . Ελλάδα ζούμε...
Αλλά πείτε μου, γιατί πήγε ο 79χρονος στο νοσοκομείο και δεν έφυγε;
Μήπως γιατί κάποιοι του γάνωσαν το κεφάλι και θεωρούσε ότι με κορωνοϊό είναι βέβαιος ο θάνατος του, εκτός αν πάει σε νοσοκομείο;
Σε ό,τι αφορά το "γιατί δεν έφυγε", υπάρχουν και πολλά παραδείγματα ασθενών που ζητούσαν να υπογράψουν και να φύγουν υπ' ευθύνη τους (ως έχουν νόμιμο δικαίωμα) αλλά δεν τους άφηναν. Σε πολλές περιπτώσεις χρειάστηκαν δικηγόροι και μηνύσεις για να εφαρμοστεί αυτό που προβλέπει ο νόμος.