τι σκέφτεσαι τώρα;

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: τι σκέφτεσαι τώρα;

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιουν 2018, 08:15

Λαχουρένιος έγραψε:
vallon έγραψε:6)Συγκέντρωση δωρεών για την γιορτή του συλλόγου από ντόπιους επιχειρηματίες , ανάρτηση διαφημιστικών πανώ

Ωπ να τη η διαπλοκη

Πες στο ΓΓ να σου δωσει κανενα φραγκο

τι να κάνει δωρεά μωρέ το νεοφίλι
άμα δεν μας τα ρίξει ο αλέκσης δεν βλέπουμε προκοπή, έτσι δεν γίνεται με τις ΜΚΟ;
:)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2018, 08:27

Εγω ειμαι σε ΜΚΟ του Σορος και εχω βρει την ησυχια μου. Μηνας μπαινει μηνας βγαινει μου καταθετει ενα 2χιλιαρο στην τραπεζα για τις ανθελληνικες μου δραστηριοτητες.
1 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιουν 2018, 11:53

Τελείωσα τη διόρθωση :thuuumbsup: ,δε θέλω να ξαναδώ γραπτά για 1 χρόνο, "χτυπάω" άδεια ανατροφής τέκνου κι άντε γιειααααά!!
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 06 Ιουν 2018, 15:14

Λαχουρένιος έγραψε:Εγω ειμαι σε ΜΚΟ του Σορος και εχω βρει την ησυχια μου. Μηνας μπαινει μηνας βγαινει μου καταθετει ενα 2χιλιαρο στην τραπεζα για τις ανθελληνικες μου δραστηριοτητες.

αμα ανοίξει καμιά θεσούλα ξέρεις....
;) :D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιουν 2018, 16:00

vallon έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Εγω ειμαι σε ΜΚΟ του Σορος και εχω βρει την ησυχια μου. Μηνας μπαινει μηνας βγαινει μου καταθετει ενα 2χιλιαρο στην τραπεζα για τις ανθελληνικες μου δραστηριοτητες.

αμα ανοίξει καμιά θεσούλα ξέρεις....
;) :D

Κι εγώ θέλω για διευθυντής παραρτήματος ,άντε υποδιευθυντής, που στέλνουμε βιογραφικό;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιουν 2018, 21:26

Όποιος βγάλει το "πατριδόμετρο" με τα συλλαλητήρια υπόσχομαι ότι θα τον κυνηγάω σε κάθε νήμα με τα ΕΦΕΔΡΙΛΙΚΙΑ μέχρι να πονέσει το μυαλό του :s_cool
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιουν 2018, 21:38

Κι όποιος συντονιστής μου διέγραψε στη "ζούλα" 2-3 ποστ ,να του καεί η "μητρική" και το τάμπλετ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιουν 2018, 22:13

Στύγιος έγραψε:Όποιος βγάλει το "πατριδόμετρο" με τα συλλαλητήρια υπόσχομαι ότι θα τον κυνηγάω σε κάθε νήμα με τα ΕΦΕΔΡΙΛΙΚΙΑ μέχρι να πονέσει το μυαλό του :s_cool

Οχι πληζ, μας τα χεις κανει μπαλες :o
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 06 Ιουν 2018, 22:18

Λαχουρένιος έγραψε:
Στύγιος έγραψε:Όποιος βγάλει το "πατριδόμετρο" με τα συλλαλητήρια υπόσχομαι ότι θα τον κυνηγάω σε κάθε νήμα με τα ΕΦΕΔΡΙΛΙΚΙΑ μέχρι να πονέσει το μυαλό του :s_cool

Οχι πληζ, μας τα χεις κανει μπαλες :o

Είδες που δεν κοτάει κανείς; Ζέπελιν θα του τα κάνω :P
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιουν 2018, 22:40

Στηρίζω έφεδρο αξκό της ΠΑ, Φιλόλογο, Θεολόγο, Δντη και πολύτεκνο Στύγιο.

Πρότυπο πολίτη.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”